دوست عزيز بنا به نقل قول شما لپ تاپ هاي مونتاژ امريكاي سوني بهتر از چيني اونه :18:نقل قول:
ميشه دلايلي را كه گفتيد بعدا ميگم را همين الان بيان كنيد تا ببينم دلايلتون تا چه حد منطقيه :33:
دوستان ديگه هم اگه ميشه نظراتشون را بيان كنن:10:
دوست عزيز بنا به نقل قول شما لپ تاپ هاي مونتاژ امريكاي سوني بهتر از چيني اونه :18:نقل قول:
ميشه دلايلي را كه گفتيد بعدا ميگم را همين الان بيان كنيد تا ببينم دلايلتون تا چه حد منطقيه :33:
دوستان ديگه هم اگه ميشه نظراتشون را بيان كنن:10:
به نظرتون HP DV6 1225 رو بگیرم ؟ به قیمتش می ارزه ؟
سلام ببخشید من یه نوت بوک می خواستم بخرم در حد 1.5 ، اما برای بازی می خواستم . می تونید منو راهنمایی کنید ؟:31:
این که گفتن کیفیتش پایین هست چندان بی ربط نگفتن! چینه دیگه کاریش نمیشه کرد! در این زمینه می تونید از متخصصین تعمیر نوت بوک هم بپرسید و این حرفا تصدیق خواهند کرد.در مورد fw490jft که هنوز وارد بازار نشده اما اگه بیاد قیمتی بالای 1900 خواهد داشت چون علاوه بر FULLHD و بلوری..6GB هم رم داره که سر جمع بیش از 350 دلار به قیمت نوت بوک اضافه میشه.نقل قول:
الان بهترین گزینه در بازار مدل DFB هست که خودم به تازگی خریدم.
اینا بدون که با درایو بلوری حداقل تا دو سال دیگه کار نداری!پس ارزش نداره وسه داشتنش پول بدی،چند ساله دیگه که تو بازار بلوری جا بیفته قیمتش به شدت کاهش پیدا میکنه و اونوقت به جای combo میتونی یه راویترشا بخری که کاملا کاربردی تره
در ضمن کیفیت هر دو صفحه نمایش در یه حده یعنی از نظر کنتراست و برایتنس هیچ فرقی با هم ندارن و تنها تفاوتشون تو DPI بالاتره FULLHD هست. که بستگی به کاربرد شما داره!پس ارزش نداره بخوای وسش این همه پول بدی که jft رو بخری یا بجاش یه جنس چینی ور داری
کارشناس ارشد CIW و کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات
فعلا نمیشه! دارم تحقیقاتما کامل میکنم:31: خودم fw490DFB دارم و کیفیتشا با fw45 و fw46 مقایسه میکنم! نتایجا به زودی اعلام میکنم.نقل قول:
اگه فعلا عجله داری میتونی به متخصصین تعمیر نوت بوک مراجعه کنی! البته با وقت قبلی:31:
خودشون جوابتا خواهند داد! اکثرا تا حالا نوت بوک های امریکاییا ندیدن چون خرابی نداشته!اما تا دلت بخواد در مورد چینی ها حرف وسه گفتن دارن:27:
آقا یه نوتبوک میخوام بگیرم راهنمایی کنید لطفاً:
نوتبوک کاری میخوام،
وزن مناسب داشته باشه اگر نمایشگرش "14 باشه خیلی بهتره حتی 13 هم بد نیست،
قیمتش زیر 1 تومن باشه،
کیفیت ساخت خوبی داشته باشه،
کارت گرافیک برام مهم نیست اصلاً و هرچی خنکتر باشه بهتر،
شارژ مناسبی هم داشته باشه.
خودم بشدت T400 رو دوست دارم ولی قیمتش به بودجه من نمیخوره (واقعاً خدای نوتبوک کاری هست).
مرسی میخوام فردا برم بگیرم فقط نمیدونم چی بگیرم مدتیه از بازار دورم واصلاً نمیدونم چه خبره. فقط این HP DV4 دیدم چطورن اصلاً مالی هست.
مرسی دوست عزیز میشه یکی دو مدل که قیمت های مناسبی داشته باشند و حدود 800 باشه معرفی کنید.نقل قول:
چیز خاصی مد نظرم نیست سی پی یو AMD باشه یا دوال کور (کور 2 گرونه)اما خوشکل باشه.صدای خوبی هم داشته باشه.چون فیلم بیشتر نگاه میکنم و کارهای افیس و اینترنت باهاش میرم.
این سی پی یو در چه حدی هست؟Intel® Atom™ N280
از سلرون 2 بهتره؟
نظرت در مورد نوت بوکهای
x slimm 400 x slim 600
EX401
EX620
قیمت این 4 نوت بوک رو هم اگه میشه لطف کنید و بگید کدوم بهتره
با سلام
تفاوت سریهای مختلف سونی در چی هست و کلاً این سونی چه سریهایی تولید کرده؟
نقل قول:
اولین بار بود این مارک رو میشنیدم.شایدم شاخه ای از مارک دل هست.:10:
ولی انصافا عجب لب تاپ هایی داره.محشره.فکر نکنم تو ایران باشه.درسته؟راستی ساخت کجاست؟؟؟؟
قبل اینکه بخرم کلی تحقیق کردم! وسم فرقی نداره چی بخری خواستم راهنماییت کنم! در ضمن خودم هم بهت میگم از یه متخصص نوت بوک بپرس! من اینا نگفتم؟نقل قول:
کارشناس ارشد CIW و کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات
دوستان ازبین دو مدل زیر کدام گرافیک بالاتری دارد و میزان حافظه گرافیک آنها چقدر است؟
SR-390 PDB 2.5 3MB 1066 2GB 250GB ATI 3470 13.3 LED DVD-RW XP Pro
CS-36 G 2.5 3MB 1066 4GB 320GB Geforce 9300 GS 14.1 DVD-RW VH
سلام
من حدودا 1200 پول دارم
یه لپ اپ میخوام که این چیزا رو داشته باشه :
1- حتما سونی باشه
2- سایز ال سی دیش بین 13 تا 14 باشه
3- گرافیکش اینتل نباشه . یه گرافیک نسبتا خوب حالا نه حرفه ای روش باشه .
4- هاردش حداقل 320 باشه
5- سی ی یو هم که اینتل باشه کور تو دو
6- حتمت فینگر پرینت داشته باشه
7- اگه HDMI هم داشته بشه که دیگه دمش گرم. مثل سری z . اگه این اخریو نداشت عیبی نداره ولی اگه باشه بهتره.
راستی سری cs نباشه چون از قیافش خوشم نمیاد .
من فقط به خاطر full hd و مشخصات خویش رفتم سراغ این مدل اصلا من بلوری نیاز ندارم.سونی مدلی داره با این مشخصات و full hd که بلوری نداشته باشه؟اگه هست قیمتش چنده؟نقل قول:
این که گفتن کیفیتش پایین هست چندان بی ربط نگفتن! چینه دیگه کاریش نمیشه کرد! در این زمینه می تونید از متخصصین تعمیر نوت بوک هم بپرسید و این حرفا تصدیق خواهند کرد.در مورد fw490jft که هنوز وارد بازار نشده اما اگه بیاد قیمتی بالای 1900 خواهد داشت چون علاوه بر FULLHD و بلوری..6GB هم رم داره که سر جمع بیش از 350 دلار به قیمت نوت بوک اضافه میشه.
الان بهترین گزینه در بازار مدل DFB هست که خودم به تازگی خریدم.
اینا بدون که با درایو بلوری حداقل تا دو سال دیگه کار نداری!پس ارزش نداره وسه داشتنش پول بدی،چند ساله دیگه که تو بازار بلوری جا بیفته قیمتش به شدت کاهش پیدا میکنه و اونوقت به جای combo میتونی یه راویترشا بخری که کاملا کاربردی تره
در ضمن کیفیت هر دو صفحه نمایش در یه حده یعنی از نظر کنتراست و برایتنس هیچ فرقی با هم ندارن و تنها تفاوتشون تو DPI بالاتره FULLHD هست. که بستگی به کاربرد شما داره!پس ارزش نداره بخوای وسش این همه پول بدی که jft رو بخری یا بجاش یه جنس چینی ور داری
لیست قیمت نوت بوک های ماتریکس و مشخصاتشون توسط دوست خوبم Pami_wega ارائه میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در محدوده قیمت 800 تا 900 میشه نوت بوک با پردازنده core2 خرید و نیازی به فکر کردن در مورد celeron نیست.
پردازنده Atom™ N280 هم مخصوص NETBOOK ها هست نه NOTEBOOK .
نوت بوک با پردازنده های amd هم در بازار هست. مخصوصا HP مدل های زیادی با پردازنده های X2 از AMD داره که برای اطلاع بیشتر میتونی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی! مدل های خوبی ارائه میده.
در این محدوده قیمت acer و HP مدل های خوبی ارائه میدن که به کار شما هم میان.لیست قیمت نوت بوک های acer را میتونی از سایت نوتالی و سازگار دریافت کنی
مدل های Xslim من تاحالا تو بازار ندیدم و فکر نکنم پیدا بشه:10:
vase hamin fekr konam cpu va ram baram kheyli mohemme!
graphicesh ham bad nabashe (ta fifa 09) bekeshe!
hodoodan 1toman boodje daram!
( chandta model ta 1.3 toman ham bedid vali tarjihan hodoode 1 bashe!)
mer30
عزیز دل برادر حرف فروشنده ها و تعمیر کارها رو زیاد جدی نگیر وقتی قطعات چینه توی امریکا سوار میشه هیچ فرقی بینشون نیستنقل قول:
من fw46 رو حدود 1 ماه هست که دارم همه چیزش خوبه مدل امریکاییشم همین جوره فرقی باهم نمیکنن ولی 3 سال گارانتی ایران رهجو یادت نره عزیز
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
در مورد دل و اچ پی باید بگم که از ظاهرشون خوشم نمیاد اونایی که از ظاهر HP خوشم اومده قیمتش بالای 900 هستش.
از ظاهر MSI خوشم اومده و اینکه کمتر بیرون میبینیش .زیبایی واسم یکی از فاکتورهای مهم هستش.اگه نوت بوک مناسبی پیدا نکردم بدون شک ایسر 4736 یا 5738 میخرم.
آغایون قوانین هویج که نیستند ... پست لینک دا سایت ایرانی ندید اخطار داره !! :21:
احتمال سوختن هارد 1225 چقدره ؟ ودلیلش می تونه چی باشه ؟
بله! دقیقا مثل پژو که کیفیت ایرانی و خارجیش یکیه!نقل قول:
لطف کنید مطالبا فارسی بنویسد.اینجوری به دوستان خودتون احترام گذاشتین.نقل قول:
در مورد برنامه نویسی اصلا نیازی به سیستم بالا نیست.با یه سیستم معمولی این کار به راحتی انجام میگیره، حتی وقتی debug میکنی.
اگه میتونی 1300 پول بدی خوب خیلی بهتره تا 1تومن!با 1300 میشه یه نوت بوک خرید که وسه game هم جواب بده و با VB2008 و...دیگه مشکلی نداری.نوت بوک1300 با 1تومنی قابل مقایسه نیست و خیلی بهتره
DV6-1215
DV6-1199
DV6-1115
HDX16-1140
FW-490 DAB
FW-490 DCB
FW-490 DEB
FW-490 JBB
اینا خیلی طرفدار پیدا کردن و تو بورسن کارت گرافیک و امکانات مناسبی دارن اکثرا هم زیر 1300 هستن!:10:
2.2 3MB 1066
3GB
250
ATI 3450
13.1"
1.9KG
1.080.000
DELL VOSTRO 1320
2.1 2MB 800
2GB
250
GEFORCE 9300GS
13.3"
1.8KG
950.000
FUJITSU-SIEMENS ESPRIMO M9400
2.4 3MB 1066
2GB
160
INTEL X3100
14.1"
2.2KG
985.000
DV4 هم گزینه ی خوبیه. پروسسورش به نسبت قیمتش می ارزه. ولی به نظر من بین اینها بهترین گزینه از نظر مشخصات فوجیتسو هست.
Alienware پادشاه لپ تاپ هاست. امریکاییه. شاید اغراق نباشه بگیم قوی ترین لپ تاپ ها رو میزنه. مخصوصا جدیدترین مدلش M17x که هیچ لپ تاپی رو دستش نمیاد. قبلا یه مارک جداگانه بود ولی یه مدته زیرمجموعه ی DELL شده. ظاهرا تو ایران پیدا نمیشه. رقباش هم مارک هایی مثل AVADirect و Sager هستند.نقل قول:
البته به جز لپ تاپ چیزای دیگه ای هم تولید میکنه. تو این لینک میتونی قوی ترین مدل دسکتاپش رو ببینی:
کد:http://www.alienware.com/products/alx-x58-desktop.aspx?SysCode=PC-ALX-X58-R2&SubCode=SKU-DEFAULT
دوستان اگه کسی نظری در مورد asus x83vm-x1 داره، بگه
اینم مشخصاتش
Processor 2.26GHz Intel Core 2 Duo P8400
Memory 4,096MB DDR2 SDRAM 800MHz
Hard drive 320GB, 5,400rpm
Graphics 1GB Nvidia GeForce 9600M GS
Screen size (diagonal) 14.1 inches
System weight / Weight with AC adapter 5.7 / 6.6 pounds
Operating System Windows Vista Premium
قیمتش حدود 950 تومنه refer هستش احتمالا
می ارزه بگیرم یا نه؟
در ضمن این لپ تاپ های ریفر عیب ظاهری دان یا سخت افزاری هم ممکنه باشه؟
اگه می شه یه کم توضیح بدین
مگه نباید رو اچپی هارد WD باشه؟؟؟ پس چرا فوجیستو رو 1225 می زاره؟؟؟نقل قول:
هارد شما هم مشکل دار شده؟؟
آخه هارد من داغون شده؟؟؟ به سایت اچپی هم نامه زدم گفت safe hard disk self test یا همچین چیز هایی بکن اگه نشد باید هارد عوض شه که تست با موفقیت انجام نشد(یعنی هارد باید بره توی سطل زباله)
شارژ و سبک بودن و کیفیت ساخت و البته خیلی هم گرم نباشه برام خیلی مهمتره مشخصات آنچنان برام مهم نیست یه مشخصات متوسط کاملاً جواب کار منو میده. تو این مدل ها کدوم بهتره؟ این فوجیتسو بنظر نوتبوک کاریه خوبیه.نقل قول:
سلام به همگییه مدتیه دنبال لپ تاپ میگردم باتوجه به نیازم Acer 6930G Gemstoneرو انتخاب کردم میخواستم نظر شما رو در اینباره بدونم ممنون میشم راهنماییم کنیدIntel Core 2 Duo 2.66GHz 6MB
4 GB DDR2 800MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD4650 1GB
Price: 1,199,000T
ایران رو داری مقایسه میکنی!!!نقل قول:
در ضمن همین الانشم فکر نکنم قطعات فرانسه باشه بیشترشو خود ایران میسازه
چین کلا بستگی به اون کسی داره که سفارش بهش میده اگه با کیفیت بهش سفارش بدن حتی بهتر از جنس درجه یک کشور های دیگه هم میشه شما تو ذهنت جنسهای بنجل چینی هست
شرکتی که سفارش میده سونیه پس مطمئنه
سه سال گارانتی کردن ایران رهجو هم نشون دهنده کیفیت این کالاست
باور کنید عجله دارم!:41:نقل قول:
بچه ها من یه نوت بوک می خوام که هم بتونم باهاش بازی کنم ، هم کار گرافیکی انجام بدم . قیمتش هم در حدود 1.5 میلیون بودجه دارم. اگه می شه منو راهنمایی کنین
هر سه تا مدل به نظر خوب میان. البته vostro مسلما شناخته شده تره و امتحان خودشو پس داده.نقل قول:
بعضی از مدل ها ممکنه باتری 4 سل داشته باشن که خیلی قوی نیست. ولی اگه باتری 6 سل داشته باشن یا اینکه بخواین 6 سل براشون بگیرین وزنشون بیشتر میشه. vostro که 9 سل هم داره ولی علاوه بر وزن که اضافه میشه از پشت لپ تاپ هم یه قلمبه میزنه بیرون.
ممکنه پست 9491 را هم جواب بدهید؟
ممنون
منم الان 1 ماه که
fw46gj دارم و انصافاً تا حالا هيچ مشکلی نداشتم، واسه من گارانتی خيلی مهم بود، خودم هم خيلی بين مدل آمريکايی و چينی شک داشتم، اما الان اصلاً پشيمون نيستم ، چون هم مطمئنم که 3 سال گارنتی داره، هم اينکه تا اينجا خدا رو شکر آخ نگفته!
حالا شما مدل آمريکايی که داری يه مقايسه با مدل چينی بکن و نتايج رو بزار، ما هم رو مدل چينی نتايج شما رو چک ميکنيم هم امريکايی، من يکی از دوستام مدل آمريکايی داره، شايد واقعاً حق با شما باشه، به هر حال خوشحال ميشيم اگه زودتر نتايج رو اعلام کنين که خيلی ها از اين 2 دلی در بيان، البته بعد از اينکه ما هم نتايج شما رو چک کرديم.ما مونتظريم...
ببینم دیگه نوتبوک 14 اینچی درست حسابی برای کار تو بازار نیست من این Dell Studio 14 رو هم میدیدم چیز جالبه، وزن فوقالعاده ای داره (چون درایو رام نداره که برای من خیلی مهم نیست) ببنیم این نوتبوک تو بازار یافت نمیشه؟!نقل قول:
نقل قول:
دوستان یک سوال.
refer هست یعنی چی؟؟؟؟
والا من که studio 14 تو ایران ندیدم. حالا اساتید بهتر میدونن.نقل قول: