والا من اصلا اینهایی که شما میفرمایید رو نمیدونم چیه و زیاد سررشته ندارم. ولی کلا همین یه تنظیم روی آمپ هست که چیزی شبیه ولومه و max و min داره!
در مورد اون 80Hz، روی on بزارمش یا off به نظرتون؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
والا من اصلا اینهایی که شما میفرمایید رو نمیدونم چیه و زیاد سررشته ندارم. ولی کلا همین یه تنظیم روی آمپ هست که چیزی شبیه ولومه و max و min داره!
در مورد اون 80Hz، روی on بزارمش یا off به نظرتون؟
حمید جان از راهنماییهاتون ممنونم من اون تایپیک خوندم ولی برای تنظیم گین آمپلیم اون چیزایی که گفتین روی آمپلی من نبود این عکس از تنظیماتش لطف میکنن اساتید برای تنظیماتش نظر بدن و بگن مثلا کدوم ولوم برای گین هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
با اجازه اساتید یه امتحانی پس بدیم:
چیزی که تو عکس پیداس، ردیف بالایی (تو عکس شما سمت راست) برای اسپیکر و ردیف پایین برای ساب هست (با توجه به اعداد کراس اوورش که بالایی تا 3.3khz میره ولی پایینی فقط تا 500)
البته اون Multiplier رو هم گذاشته اگر به کانال A بخوای اسپیکر وصل کنی بتونی فرکانس های بالا رو هم براش تعریف کنی.
پیچهای Level برای تنظیم گین کانال مربوطه هست (بالاترین پیچها) هرچی عدد بالاتری انتخاب کنی خروجی قوی تر (پاور بیشتر)ی میده به خروجی.
Mode هم که مشخصه برای استریو و مونو. برای ساب معمولا رو مونو میذارن و برای بلندگو ها رو استریو
Pass Mode هم که فیلتر کراس اوورتون هست که روی HI (فقط فرکانس های بالا شنیده رد شوند)، LO (فقط فرکانس های پایین مشخص شده رد شوند) و FULL که تمام فرکانس ها را بدون دستکاری رد میکند (اجازه عبور میدهد)
سلام به همه دوستان خصوصا آقا حمید گل:n12:
بهترین باند تا 400 تومن که بتونه روی پخشِ 6049 کنوود جواب بده چیه؟ (بدون آمپ)
سلام دوس عزیزنقل قول:
بله رو حالت on و فرکانس 80Hz ست نمائید.
پخش کن وود 6049 قیمت دقیق ندارم ولی شنیدم مجدد گرون شده فکر کنم حدود 400 باشه چون 7016 شده 490 تومن قیمت دقیق ندارم. اگر مایل بودید بفرمائید براتون تهیه کنم.نقل قول:
همونطور که مهدی جان فرمودند،کلید Level مربوط به تنظیم گین یا همون تنظیم ولتاژخروجی پخش با ولتاژ ورودی آمپلیفایر هست.بر اساس همن دستورالعمل،گین پخشتون رو تنظیم نمائید.نقل قول:
سلام محمد جان. گل بودن از خودتونه عزیزم.:n16::n12:نقل قول:
MXC 609البته فروشش 400 هست ولی 380 قابل تهیه هست. امروز هم دوست خوبمون بهرو از اصفهان دارن تشریف میارن تهران تا براشون ببندیم.امیدوارم از کیفیت صداش راضی باشند و تشریف بیارن از کیفیت صدا برامون بنویسند.:n12:
سلام..
آقا من 1073 خریدم و خیلی ام خوبه.
فقط یه سئوالی 1073 برای تیوتر ورودی جدا داره یعنی هر باند 2 جفت ورودی داره که در حاله حاضر من از یه کانال استفاده کردم برای تغذیه.حالا میخوام ببینم بهتر نیست که با توجه به این که آمپم 4 کانال هست و الان 2 کانالش بیکاره تیوترو به اونا وصل کنم و جدا بشن؟
راستی بهترین حالت گین آمپ رو از کجا باید فهمید؟
مبارکه عزیز
نه نیاز نیست راسی امپ چی گرفتین...؟
گینم باید با گوش تنظیم بشه.. من خودم اکثرا رو ساعت 11 میذارم! بیشتر از ساعت 1 نمیذارم چون معمولا ولوم اکثرا بالاس! البته حالا نه اون موقع که سیستم رو ماشین بود:n02:
بسی مشتاق دیدار:n16:
مرسی رفیق..نقل قول:
آمپم اینه Infinity Reference 7541a
می خواستم یه سیستم برای ماشین بخرم . می خواستم بدونم بین دو برند سونی و جی وی سی کدوم یکی بهتره ؟؟
نقل قول:ضمن تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
همانطور که عرض کردم بودجه من محدود هست و علاوه بر پخش ، باید اسپیکر هم تهیه کنم واسه ماشین چون هیچی نداره
قیمت پخش های پایونر 4350/3350/2350 چند هست؟
اصلا میشه با این بودجه چیزی تهیه کرد؟
من اصلا اطلاعات ندارم ، لطفا کامل راهنمایی کنید
مرسی
سلامنقل قول:
با اجازه آقا حمید
ببین اکثر پخش های پایونیر اینجوری هستند که وقتی آهنگ جدیدی کپی میکنید اون آهنگ توی پوشه آخرین آهنگ حساب می شود و برای اینکه به ترتیب حروف الفبا باشه فکر کنم باید یک بار فلش رو فرمت کنید و بعد آهنگ ها رو کپی کنید.
ولی کنوود ها اینجوری نیستند. من 7016 دارم و این مشکل رو ندارم
با 200-300 فقط میتونی یه پخش دست دوم متوسط بخری
بودجتون خیلی کمه
تا 500 جور کن یه پخش دست 2 بخر با یه اسپیکر معمولی
2350 هم من استفاده کردم اصلا پخش خوبی نیست.
حمید خان این MXC 609 بدون آمپ که خوب جواب میده؟!
سلامنقل قول:
پست شماره 17 این تاپیک رو مطالعه نمائید:
مخلصم امیر جان. نه بابا مغازمون کجا بود.این کارها به گروه خون بنده نمیخوره گلم.دوستان قرار بود نصب کنند که متاسفانه بهرو جان و دوست عزیشون ساعت 20:30 رسیدن و خیلی دیر شده بود متاسفانه نتونستن نصب کنند. لذا با توجه به خستگی راه مجددا عازم اصفهان شدند.انشاءالله به سلامت به مقصدشون برسند.نقل قول:
سلام دوست عزیز. ورودتون رو خیر مقدم عرض میکنم.نقل قول:
هیچ کدوم از این دو برندی که شما مورد نظر دارید کیفیت مناسبی ندارن.البته JVC مدلهای اروپاش عالیه ولی متاسفانه اجناسی که میاد ایران درجه چندم هستند وچنگی به دل نمیزنند.
شما سقب بودجه تون چقدر هست گلم؟
متاسفانه با 200 یا 300 تومن چیزی نمیتونید تهیه نمائید.نقل قول:
بله محمد جان.راستی عنوان کاربر فعالی رو خدمتتون تبریک عرض میکنم. امیدوارم موفق باشید.:n16::n12:نقل قول:
پس طبق گفته شما این نصاب اشتباه بسته نه؟ چون پیچ level بالایی روی 1 هست..ولی پایینیو رو3 گزاشتهنقل قول:
پ ن...بله الان رفتم دیدم عکسم گرفتم روی کانال a بسته..حالا اسیبی به باندا میزنه یا رو کیفیت تاثیر داره خودم عوضش کنم؟
پ ن 2...فقط دوستان یه سوال دیگه ..اگه بالایی برای اسپیکر هست پس چه جوریه که فقط میتونم 2 تا باند بهش وصل کنم؟ برای بالایی فقط 2 خروجی داره همونجور که تو عکس میبینید
البته بالای اون 2تا خروجی کناری a که الان با باندام پر شده...اون کناریش که خالیه نوشته pre-out اینم دفترچه اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
تا اونجایی که میدونم راهنماییتون میکنم ولی به کمک دوستای دیگه هم نیاز دارید.
از گفته من چطور به این نتیجه رسیدین که نصاب اشتباه بسته!!:n02:
میزان Level روی شدت خروجی شما تأثیر داره و اینکه روی 3 گذاشته یعنی میخواسته به کانال A خروجی بیشتری بده.
اینکه به باندا آسیبی میزنه یا نه باید طبق دستورالعمل تنظیم گین که آقا حمید زحمت کشیدن پیش برید و اگر درست انجام بدید صدای دیستورت شده ندارید و قاعدتا به باندها یا ساب آسیبی نمیرسه.
این آمپ شما 4 کاناله هست و میتونید 2 جفت باند (یا 1 جفت باند و 1 ساب) بهش وصل کنید. یک جفت به کانال A و یک جفت دیگه هم به کانال B.
در زمینه Pre-Out هم متأسفانه اطلاعاتی ندارم.
سلام دوستان
نظرتون درباره این پخش چیه؟
JVC KD-R626 Car CD Tuner
فقط فوراً جواب بدید
ممنون
سلامنقل قول:
در مقابل کن وود حرفی برای گفتن نداره.
میدونم در کل چه جوره؟ چند می ارزه؟ چون 24 بیت هست و بلوتوث و دمو دارهنقل قول:
ارزش داره با پخش 6350 پایونیرم عوض کنم؟
یعنی جی وی سی اصلا ارزش خریدش رو نداره ؟؟ آخه جایی که می خوام بخرم قسطی می فروشه و فقط جی وی سی و سونی داره :n03:
ببینید شما گفتید کانال A برای ساب هست به خاطر دامنه فرکانسش ..و کانال B برای اسپیکر..حالا الان این نصاب اومده اسپیکر منو به کانال A وصل کرده با دامنه فرکانس محدود تر..به این علت گفتم پس شاید نصاب اشتباه وصل کردهنقل قول:
الان سوال م اینه با این وضعیت از کیفیت کم نمیشه؟ بهتر نیست اسپیکر به کانال B وصل باشه که دامنه فرکانسش بیشتره؟ بعد سوال دیگه من اینه که من نمیخوام ساب بزارم..میخوام یه جفت کامپ بگیرم با این وضعیت اگه 2 جفت اسپیکر داشته باشم(یه جفت کواکسیال و یه جفت کامپ) که هر دوشونم بخوام از دامنه فرکانسی 80 hz تا 3.3 kh استفاده کنم باید چی کار کنم؟
سلام آقا میخواستم بدونم برای اینکه یه جفت باند رو بریج ببندم باید 2 جفت کابل rca داشته باشم؟
نقل قول:
اگر روش خرید براتون اهمیت داره از اونجایی که کسی نمیخواد فشار بیاد به دوستان دیگه
شما میتونی JVC رو انتخاب کنی
همکاران عزیز که اینجا پیشنهاد میدن سعی میکنن پخشی رو پیشنهاد بدن که کیفیت مناسب داشته باشه
بدون در نظر گرفتن روش خرید شما
این به شما بستگی داره که چطوری میخوای خرید کنی. اگر برات مقدوره نقدی خرید کنی کنوود رو از دست نده همونطور که استاد حمید هم گفتن
آقا به همه قسطی می فروشن یا شما از طریق شرکتی چیزی آشنایی باهاشون؟نقل قول:
خوب ببین دوست عزیز.نقل قول:
یه بار دیگه توضیح اول منو بخون یه جا راجع به کلید Multiplier توضیح دادم که عدد فیلتر رو میتونه ضربدر 10 کنه.
یعنی کانال A این قابلیت رو داره که یا برای ساب استفاده بشه (حالت پیش فرض بدون مولتی پلایر از 50 تا 500 هرتز)، یا برای بلندگوهای میدرنج و تیوتر (حالت مولتی پلایر 10 از 500 تا 5000 هرتز)
حالا دو حالت داره: چون شما ساب نداری و احتمالا بلندگوهات خیلی قدرتی نیستن نصاب اومده از کانال A استفاده کرده، که این احتمالش کمه چون باید مولتی پلایر رو میذاشت رو 10 یا فیلترو روی عدد بالاتر تنظیم میکرد.
احتمال دوم اینه که نصاب گفته خوب، دو تا کانال داره A و B حالا ما بترتیب الفبا هم که باشه میزنیم به A بعدا ایشالا بعدی رو میزنیم به B!!:n10:
در کل اونچه از آمپ شما فهمیدم اینه که کانال A برای ساب یا بلندگوهای میدبیس قوی و یا کامپوننت با صدای ریز بالاتر از 500 هرتز هست. کانال B هم برای میدرنج و فول رنج.
فکر کنم بهتر بود برای شما روی کانال B می بست که ایشالا ساب گرفتب اونو رو A بزنه یا بقول خودتون کواکس هارو بزنه به A به شرطی که کواکس ها قوی باشن.
اسپیکرهام dls 1073 هست مرسی از راهنماییتوننقل قول:
سئوالم جا موندا یکی جواب بده..نقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
بریج فقط فرقش تو اتصال + و - کانال ها به اسپیکر هست. RCA مال اتصال پخش به آمپه و برای هر کانال یه جفت RCA میخواین. حالا چه بریج باشه چه عادی. (آره دیگه نه!)
مگه اینکه بخوای از اون Pre-Out ها استفاده کنی که من نمیدونم چیه!!
پس قطعا درست بسته. چون dls قدرتیه. فقط بنظرم تنظیمش درست نیست. این تنظیم که در حال حاضر براتون بسته مال وقتیه که استیج جلو هم چیزی بخونه. وگرنه این الان فقط براتون میکوبه. درست میگم؟!نقل قول:
نه کیفیتش خیلی خوبه یکی از دوستان اینجوری پاسخ داده که ازشون ممنونم چون وقتی تحقیق کردم دیدم درسته:نقل قول:
aryangolden:
عرض کردم خدمتتون اون دامنه فرکانسی آمپ نیست بلکه دامنه فرکانسی فیلتر ها آمپ هست! مثلا کانال آ میتونه تو محدوده 50 تا 500 هرتز رو فیلتر کنه و کانال ب تا 3.5 کیلو هرتز رو هم میتونه فیلتر کنه! فیلتر یعنی که تا اون فرکانس رو حذف کنه و بقیه رو اجرا کنه! مثلا برای ساب میزارن تا فرکانس 80 هرتز رو اجرا کنه و از اون به بعد رو اجرا نکنه! بقیه رو با لو پس فیلتر و حذف میکنه! یا برای کامپ میگن از 80 هرتز به بعد رو اجزا کنه! زیر 80 هرتز رو فیلتر های پس کنه و حذفش کنه! متوجه شدید؟ اینا فقط فیلتره که اگه رو حالت فول باشه هر دو کانال آ و ب آمپ شما همه فرکانس ها رو اجرا میکنه و میتونید عین همین فیلتر ها رو از روی پخش اجرا کنید! کافیه اون کلید رو روی های بگذارید و پیچ ایکس اور رو بچرخونید! میبینید که هرچی به سمت فرکانسهای بالا تر میرید از بیس کامپ کاسته میشه در واقع اون فرکانسها حذف میشه! شما الان کافیه یه جفت کامپتون رو هم به اون یکی کانال وصل کنید! اگه پخشتون خوب هست از فیلترهای پخش استفاده کنید
سلام مرسی از جوابت ولی من بالاخره نفهمیدم 2 جفت میخواد یا نه؟!:n29:نقل قول:
آخه گفتی هر کانال یه جفت rca میخواد!
بچه ها یکی توضیح بده وقتی بریج بستم کابل های rca رو باید به کدوم کانالا بزنم؟
از رو این عکس:
آخ آخ راست میگی اشتباه شد
منظورم از کانال اینجا اسیج جلو و عقب بود که درواقع هر استیج دو کانال داره و بنابراین یه جفت rca برا هر کدوم کافیه
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 2
خب من از آمپه شما دارم میشه بگی وقتی بریج بستم کابل های rca رو باید به کدوم خروجی آمپ بزنم؟!
دوستان قیمت dls 1073 در حالِ حاظر چقدره؟!
تو بازار که بین 430 تا 470 من دیدم..نقل قول:
ولی من چندتا آکبد دارم خواستی در خدمتم..
ببین عزیز بریج کردن اصلا ربطی به کابل های rca نداره که. اگه front رو بریج کردی میزنیش به front اگرهم rear رو بریج کردی که قاعدتا همینه میزنی به کانال rear
نمیدونم درست گرفتم سوال شما رو یا نه
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 2
عزیز این باندا بدون آمپ هم خوب جواب میده یا باید به آمپ وصل کرد؟نقل قول:
خب همینو میخوام بدونم من یه جفت باند رو میخوام بریج کنم پس یعنی یکی از rca ها باید به جلو بخوره و دیگری به عقب؟نقل قول:
این باند بنظرم حتما" باید با آمپ درایو بشه اونم نه هر آمپی چون این باند قدرتیه باید آمپش قوی باشه تا بتونه تکونش بده.بدون آمپ هم من تا حالا صداشو نشنیدم..نقل قول:
باز حمید جان بهتر میتونه راهنمایی کنه ایشون استاده ماست..
۴ روز پیش 370 قیمت دارم
ازش dls960 خریدم خودم 188