دوستان
پینگ شما هم اینطوری شده؟ همراه با تایم اوت :41:
اندیشه 128 خط 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز به روز داره بدتر میشه:puke::angry:
Printable View
دوستان
پینگ شما هم اینطوری شده؟ همراه با تایم اوت :41:
اندیشه 128 خط 3
روز به روز داره بدتر میشه:puke::angry:
میخوام یه مودم بی سیم ADSL بخرم تا بتونم از ADSL خانگی منهای کامپیوترم ، از موبایل (مجهز به Wi-Fi و وایرلیس هستش) و لپ تاپم استفاده کنم
در بازار مودم بی سیم TP-Link به قیمت 43 هزار تومان موجوده (مدلش هم TD-W89016 هستش)
مودم بی سیم TP-Link مودم خوبی هستش یا نه ؟ با ISP های رشت که مشکلی نداره ؟
ممنون
نه مشکلی نداره اما اگه پول داری 40 تومن دیگم روش بذار و حتما Zyxel بگیر.نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا واسه خرید مودم این تاپیکشه اگه بری اطلاعات خوبی بدست میاری
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418[/HTML]
اگه حوصله نداری اونجا نرو که گیج میشی من همشو خوندم اینم چکیدش:
خونت اگه رشت هستش برو لاکانی از یه مغازه بگیر نغمه رایانه همه چی داره
این مدلی که گفتی خیلی معروفه و اکثرا میشناسنش ولی من اینو نگرفتم چند تومن بیشتر بده مدل جدیدترشو بگیر که سری nd هستش بردش 4 برابر سرعتش 9 برابر قیمتش حداکثر 10000 بیشتر
اگه گرون تر میخوای که دوستمون گفتش
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175202&page=943[/HTML]
سلام من بعد مدتها سرویس بینهایتمو به حجمی تغییر دادم 128 گرفتم
اندیشه من اکانت میگیرم
سرعت دانلودم 60 هستش خیلی کمه مال شمام اینجوریه ؟
من قبلا سرعتم رو 150 تا 200 بود ولی خداییش 60 خیلی کمه
امروز اینجوریه یا کلا اینجوری شده ؟
بدون چیز پی ان رو سرور میهن دانلود یا آسان دانلود یا موزیلا فایر فاکس یه دانلود بذار ببین بازم سرعتت 60 است؟ آخه من شنیده بودم سرعت 128 محدود اندیشه دورو بره 100 یا 110 میچرخهنقل قول:
arashlolosام تازگیا 128 محدود گرفته بش بگو اونم رو همین سرورا یه تست دانلود بذاره اینجوری معلوم میشه.
نقل قول:
درود
خط 8 اينم آی پی: 10.7.229.199:27015
شاتليهای عزيز برين تست کنين خبر بدين بهم لطفاً (که تو اين سرور پينگتون چنده - لگ ميشين يا نه؟:31:)
ممنون ميشم:45:
فناوا کانتر باز نبود :whistle:
بدرود :11::king: RASHT
چیز پی ان 2 مگ من دارم ولی بدونو اونم رو سرورای درستوحسابی همون 60 تا 80 خودشو میکشت بالاتر نرفت بانقل قول:
سایت اینترنت اسپید معروفم 512 بهم داد که دانلودش همون 6تا 70 هست :41:
درست شنیدی منو رو همون حساب 150 به بالا سرویسمو عوض کردم
و برای پول برق هم بود کلی پول برق اومد آخه 24 ساعت 7 روز هفته در حال آپلود و دانلود بودم
فقط با تورنت 70 گیگ دانلود داشتم 45 گیگ آپلود ماه پیش:31:
دلم برای سیستمم هم میسوخت 24 ساعت روشن بود
گفتم 1 ماهیم اینجوری بگزرونم که سرعت دانلود بدجور تو ذوغم زد آخه با 70 کیلو تو 5 ساعت چی میشه دانلود کرد ؟:19:
سلام
اندیشه 128 محدود
شبا سرعتم دقیقا 50 هستش نه کم نه زیاد به شرط اینکه دوتا همزمان دانلود کنی مثلا اگه فقط از میهن دانلود کنی چون تموم ملت دارن اون زمان ازش دانلود میکنن رو 30 هست سرعت ولی دوتایی یا سه تایی 50 میرسه نزدیک صبح نمیدونم تاحالا که خودم خواب بودمو کامپیوترم بیدار!
روزا ولی 100 تا 120 هستش گاهی هم تا 80 یا 90 حتی 70 میاد ولی به قول یکی از اندیشه ای ها خیلی نوسان داره دایم بالا پایین میره این روزا.
بچه ها میگن پینگ رفته بال(من که زیاد سر در نمیارم) پس پخش آنلاین tv رو واسه بالا بودن پینگ نمیتونم خوب ببینم مگه نه سوسمار جون؟؟؟
پینگ تاثیر چندان محسوسی رو وبگردیت نمیذاره مگر اینکه به بالای 900 ms برسه که اونجوری محسوس تر میشه اما کلا رو هر چیز آنلاینی تاثیر میذاره مثل همین دیدن مسابقات آنلاین. الآنم بچه ها دادشون از پینگ سر بازی آنلاین. راستی من دیشب تا صبح 2 و نیم گیگ (بتلفیلد2 و پچ ها) از میهن دانلود دانلود کردم . متوسط سرعت دانلودمم 160 بود. کلا سرور توپی داره مخصوصا روزا که عالیه!نقل قول:
چرا منم حس میکنم باور میکنی با ایرانسل زیادی فرق نداره اونم میزدی باز میکرد(زمانی که اوضاش خوب بود) الان اندیشه یکم بهتره ولی بچه ها میگن تازه اینطوری شده پس به امید روزی که بهتر شهنقل قول:
میهن دانلود خودش میگه بستگی به isp هم داره که چندنفر از اون isp همزمان از میهن دانلود کنن!!!و اینکه همزمان 2 تا بیشتر نمیشه دانلود کرد.
میدونی که قراره سروراشو قوی تر کنه عوض کنه یا همچین چیزایی
و اینکه تو لیست 15 سایت پرترافیک ایران هستش
منم تابستون به فکر تعویض isp هستم که رو 128 نباشم من 250 میخوام
اگه تا اون موقع اتفاقات عجیبی نیفته(تامین تلکام ایرانسل همراه اول خود رقابت اندیشه و شاتل و...)
اندیشه گندشو در اورده باید همون بینهایت خودمو دوباره بگیرم بهتره من شبا قبلا سرعتم رو 170 تا 180 بود تاسف آوره تاصبع یه 2 گیگی دانلود داشتم امشب ببینم سرعت چنده براتون فردا میگمنقل قول:
دیدن ودیو ها به پینگ اصلا ربطی نداره پینگ مال بازیهنقل قول:
به jitter جیتر مربوطه نه پینگ
نقل قول:
عذر ميخوام شما دقيقا چه سرعتی نامحدود مي گرفتين که دانلود روی 170 تا 180 بود؟
به نظر من دیدن مسابقات آنلاین کاملا با پینگ ارتباط داره! خودت یکی از مسابقات NBA رو وقتی که پینگت بالاست و وقتی که بینگت زیر 200 هست مستقیم ببین تفاوتش و کاملا حس میکنی.نقل قول:
من قبلا همون 128 3 گیگ رو داشتم خیلی توپ بود شبانقل قول:
مال فیلم جیتره اینو مطمئنم حالا آنلاین یا .... رو ندیدم و نمیتونم نظری بدم من هیچوقت پینگم از 500 بالا تر نرفته اونوقت تو بازی 5 تا 6 ثانیه تاخیر داشتم ولی فیلمای استریمو راحت میدیدم ولی آنلاین نبودننقل قول:
من شب گزشته همش 700 مگ دانلود داشتم :41: این یه فاجعست
احتمالان به ماه دیگه نرسه همون سرویس بینهایتو میرم دوباره میگیرم
پینگ الان اندیشه خط4 :
احتمالا یادشون رفته دکمه رو بزنن ،چون پینگ خوب شده:13:
پی نوشت:باز خراب شد
خوب اون اوایل که سرعت 180 بود واسه جذب مشتری و تبلیغات بود الان دیگه مشتری میخوان چیکار؟!!نقل قول:
حالا این جیگر که میگید چی چی هست؟؟!!:31:
آره به نظرم ربط داره چون قبلا که اندیشه خوب بود از خونه فامیلام راحت میدیدم ولی الان نمیتونم حتی کیفیت 64 رو هم نمیتونمنقل قول:
از لحاظ فنی باید ربط داشته باشه چون هنگام دریافت فیلم دایما اطلاعات میفرسته.
128 کیلو 3 گیگ داشتی اونوقت نامحدود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:نقل قول:
این یه پارادوکسه!!!!!:21:
این در مورد جیگر :نقل قول:
جیتر (Jitter) چیست؟
اگر نخواهم سر در گمتان کنم، جیتر به صورت ساده میزان اختلاف در زمان رسیدن بسته ها به مقصد است. این را هم بدانید که کیفیت کار با صدا و تصویر به شدت به جیتر وابسته است.
منبع :
کد:http://p30gamersx.vcp.ir/index.php?viewpost=0p232gr564b
من میخوام تغییر سرعت بدم به همون مال خودم
تو فاکتر آنلاین میگه 6250 بده 128 نامحدود بگیر
این یه گیگ حجمو به نظرتون مصرف کنم ؟
اگه مصرف کنم پول بیشتری باید بدم یا فرق نداره ؟
سلامنقل قول:
منم دقیقا همین اشتباه رو کردم!:37:
الان 256 محدود دارم که سرعتش از 1 تا 120 بصورت تصادفی در نوسانه! و معمولا 40 تا 60 میچرخه!
اگه یکم دقت کنید متوجه میشید که سرعت دانلود تابع زمانه و هر چند ثانیه یه پله زیادتر میشه ولی قبلا در عرض 10 ثانیه به حداکثرش میرسید!
کلا اینجوریه!:2:
گند زدن به همه چی!:14:
تایم اوت هم داریم زیاد!!!:27:
البته 128 نامحدود هم سرعتش بین 25 تا35 هست! ولی الان که این اوضاع رو میبینم نامحدود بصرفه تره! یعنی انتخاب بد از بین بد و بدتر!:19:
اندیشه 128 محدود خط 6
فکر کنم منظور جیتر اینه که چندتا بسته اطلاعاتی مربوط به هم مثلا ویدیو و صدا فرستاده میشه زمان رسیدن این بسته ها به ما یکی نباشه و یکی دیرتر از اون یکی برسه اینجوریه که نمیشه ویدیو رو دیدنقل قول:
پارادوکست چی شد جوابش؟!!
نه نامحدود 15500 تومنه خوب 6000 تومن یعنی اینکه اون حجمی که مونده رو کمش کردند برات
فکر کنم استفاده کنی پولت زیاد میشه تا 15500 تومن
میتونی زنگ بزنی بپرسی دیگه
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
قبلا که خوب بودنقل قول:
میگن الان اینطوری شده شاید درست شه
واسه منم نوسان داره ولی مثلا اگه دوتا یا بیشتر دانلود داشته باشم همزمان اونوقت سرعت بالای 100 هستش دایما
کجاش پارادوکسه من 128 3 گیگ داشتم ولی شبا با 150 به بالا دانلود میکردمنقل قول:
دقیقا حالا اگه از بافر استفاده نمیشد شما دقیقا چی میدیدی ؟نقل قول:
فیلم تیک تیک میشد حتی با اینترنت سرعت بالا
برای جبرانش از بافر استفاده میشه همونی که میبینی وسط ودیوها یا پخش صدا لود میکنه
حالا بافر بدیش چیه دیلی یا تاخیر میندازه
بله بله من زنگ زدم اندیشه همین حالانقل قول:
اول یه آقاهه بداشت گفتم من 128 1 گیگ گرفتم میخوام نامحدودش کنم تو تغییر سرعت گفتم فاکتور آنلاین زده 6250 همونو بدم آنلاین کافیه بعدا دبه نکنین گفتش نه کافیه
گفتم ترافیکمم 900 تاش موندهه مصرفش کنم تو پولی که باید بدم تاثیر میزاره
گفت نمیدونم گوشی رو میدم امور مشترکین
بعدش یه خانومه بداشت تمام داستان بالا رو دوباره گفتم این وسط فقط کلی ضرر ایرانسل به خط خونگی دادم
خانومه گفت اصلا به ترافیک مصرفیت ربط نداره فقط فعال باشه بسته
یعنی برو دخل اون 1 گیگو بیار بعدش مثلا 29 روز از شارژت که مونده ما همونو برات نامحدود میکنیم
نقل قول:بیخیال...!کد:اندیشه گندشو در اورده باید همون بینهایت خودمو دوباره بگیرم بهتره من شبا قبلا سرعتم رو 170 تا 180 بود تاسف آوره تاصبع یه 2 گیگی دانلود داشتم امشب ببینم سرعت چنده براتون فردا میگم
میگم حالا اون تاخیر اولیه هیچی مهم نیست ولی من الانم نتمیتونم خوب فیلم آنلاین ببینم همون شبکه تلویزیونی خودمونو میگم
حالا با این اوصاف شما یه 9500 داده بودین یه 6250 هم میدین کلا 1 ماه تمام که جمعش میشه 15750 که مساوی با نامحدود 1 ماهست به علاوه 250 تومن بیشتر! و این یعنی اینکه 1 گیگ اطلاعاتو هم با سرعت 120 کیلو دانلود کردین
اینطوری که اندیشه ضرر میکنه.
اون خانمه اشتباه میگه ها حالا یه بررسی کن 100 مگ دان کن ببین حساب آنلاینت چقد واسه نامحدود میزنه آیا همون 6250 میزنه یا بیشترش کرده
غیر ممکنه 6250 باشه بازم
داداش 800 تاش کردم دوباره فاکتور کردم همون شدنقل قول:
من ضرر دارم میدم روزی 2 خورده ای نامحدود دان داشتم 1.5 هم آپ اندیشه کجا ضرر میده ؟
آمار ماه پیشو ببین فقط با تورنته :
اگه بقیه چیزام بزارم روش یه 80 گیگی میشه
درسته این کا رو من قبلا یکبار انجام دادم یعنی مثلا از یک ماه 300 مگ باقی مونده بود که نامحدودش کردم! و مابه التفاوتش ( اه چقدر این کلمات عربی مزخرفند!) رو دادم!نقل قول:
نقل قول:
درسته حق با شمان
و در مورد کلمات چندش عربی هم کاملا حق با شماست :2:
ایران تنها کشوریه که تو پرچمش از زبان بیگانه استفاده شده
در مورد اون شوخی کوچولو هم
عجب سوتی دادم :whistle:
من حوصلم نشد که عکس از تورنت خودم بگیرم مال این بچه های بی دین و بینماز فرومای اونور آبی رو گزاشتم :8:
حالا اینی که .................که میگی چی هست :27: خوراکیه :31:
من با تورنتم فقط مداحی و این چیزا دیوانگان حسن دانلود میکنم :31:
همش تقصیر مامانم بود هی صدا میکرد بیا شام بیا شام :31:
بابا این حرفا چیه؟نقل قول:
اتفاقا ما هم فقط مداحی 2011 دانلود میکنم!
پیش میاد دیگه، یه بار میبینی آدم حوصلش سر میره اشتباهی کلیک میکنه!
منم رفتم پستم ویرایش کردم تا صداش درنیاد! شما هم همینکارو بکن!
در مورد خوراکی هم فکر کنم درست گفتی! ای شیطون:31:
کمک راهنمایی ؟
تا قبل از یک شب خوب بودش تا یک شد دیگه افت شدید لود سنگین صفحات الان دارم تا صبح ببینم چی میشه ؟ به شبکه زنگ بزنم چی بگم ؟
من از تالش هشتپر اینترنت وایرلس گرفتم ولی مشل اساسی برای اولی شب پیدا کردم ؟
سلام من اکانت 5 گیگ گرفتم ولی شبانه نامحدود امشب برای اولین بار دارم تست میکنم
دقیقا مثل دیا آپ شده 7 کیلیو بایت ولی پینگ همون تغییری نکرده انچنان --
دارم روانی میشم 5 هزار هم اضافی بابت نامحود شبانه دادم اونجوری باشه که اصلا نمی ارزش ؟
همون دیال اپ بهتره که نمیدونم چیکار کنم ایا برای شما هم اینجوری میشه شبها بعد از 1 شب
به نظر شما چیکار کنم ؟
حتی سایتها را درست لود نمیکنه خیلی طول میکشه
عجب ادمادی دزدی هستن چیکار کنم
دانلود پچ BF2 در ساعت 3:45 صبح!
فقط سرعت دانلود تو ساعت رایگان و ببینین جمیعا کف کنین :31:
شاتل. سرویس 2 مگ. خط 5.
ما الن کفیدیم:31:نقل قول:
خداییش راستشو بگو حداقلش تو شب چقدره؟؟ زیر 100 میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نمیاد پس جریان چیه؟؟؟؟:23:با 23000 تومن اونهمه دانلود کنه آدم؟؟؟؟؟؟
من فقط مستند دانلود میکنم بعضی هاشون بالای 3 گیگ هستن
اگه نیاد من میام شاتل 2 مگ به شرطی که اون 15000 تومنو نگیرن:31:
نقل قول:
از بعد عید زیر 120 نیومده اما اینکه از بعد 2 سرعت دوباره مثل روز بشه الآن یه هفتست اینجوری شده قبلا 190 اینتورا بود . بستگی به سرور داره دیگه باید بلد باشی از کجا ها دانلود کنی. دیشب 4 و نیم گیگ زدم بر بدن :31:
البته 5 شنبه شبا قابل پیشبینی نیست تو ساعت 1 تا 2 رو بیشتر از 110 نمیشه حساب باز کرد!
راهی وجود داره که بشه با چیز پی ان هم تو سایت crm اندیشه رفت؟
بابا مردمو وسوسه نکن دیگه :31:نقل قول:
.
ما که با همین شبی 1و خورده ای گیگ (اونم اگه حالا بزارم برا دانلود !!) راضی هستیم به رضای خدا :27: :31: اخه چرا هرچی تو نت دیدیم باید بیاریم تو هارد :31:
به هر حال :
شاتل - 128 - محدود - مرکز 4
2 روزه سرعت وب گردی افتضاه و دانلود در برخی ساعات هم افتضای به تمام عیار هستش !:20:
اینم شات از ای دی ام (که خدارو شکر بالاخره تو این اخرین ورژنش حالت شیشه ای شد پنجره هاش :27:خیلی منتظر این تغییر بودم :27:)
:20:
و اینم گفتم بزارم نظر دوستان بپرسم !!:18:(بخاطر سایز بزرگ عکس عذر میخوام پیشاپیش)
یکی از دوستان سرعتش چند روز پیش شده بود این :18::
که همونطور کمه میبینید در حال خفه کردن خودش بود از بس دانلود میکرد :31::31::31:
.
همچین سرعتی رو چجور خطوط درو پیت ایران میشکه :31: ؟!
نقل قول:
این دیگه چه سرویسیه؟؟؟؟ این سرویس از شاتله؟؟؟؟!!!! :18:
دیشب بعد 1 پینگ شاتل ترکید!!! :13:زنگ زدم گفتند در جریان هستیم و داریم پیگیری میکنیم...
و خدارو شکر امروز صبح درستش کردن. اندیشه ایای آنلاین باز آمار پینگ دیشب بدن که اونجا اوضاع چجوریا بوده
پینگ سرور بتلفیلد 2 دیشب رو 900 به بالا بود بعد ساعت 1! پینگ امروز:
این اررور 651 چیه پدر ما رو در اورده چند روز؟
ضمنا سرعت هم به شدت افت کرده
برای شما هم همینطوره؟
اندیشه - خط 323
سلام، من از رشت هستم، خیلی وقته که می خوام adsl بگیرم، تحقیقات کردم، اما بیشتر گیج شدم، موندم از کدوم شرکت بگیرم
می خواستم اگه میشه منو راهنمایی کنید که کدوم شرکت توی رشت از بقیه بهتره؟
*مودم خودم بخرم بهتره یا از شرکت بگیرم ؟
مودم وایرلس می خوام
مودم های اندیشه و پارس وی رو که پرسیدم وایرلس 60.000 عادی 30.000
اما شاتل وایرلس 89.000 عادی 29.000
*چه فرقی دارند مگه ؟!
هزینه نصب شاتل هم 5.000 تومان بیشتره یعنی 15.000
سرعتی که می خوام داشته باشم بین 128 تا 256 هست
منطقه مون هم 422 هست
بعد یه سری تحقیقات دیگه می خواستم برم اندیشه بگیرم که دوستم هفته پیش رفته بود تهران و اومد، می گفت شاتل توی تهران برای Adsl 128 kb دو سال دیگه نوبت میده!!
همین دیگه باعث شده موندم از کدوم شرکت بگیرم
*حالا شاتل بهتره یا اندیشه یا پارس وی یا ... ؟
اندیشه خط 5
احساس میکنم دو روزه وبگردی با نوسان همراه هستش ... سرعت دانلود نسبتا پایدار هستش ولی وبگردی نوسان داره
برای شما هم چنین مسئله ای رخ داده
نقل قول:نقل قول:
لطفاً آدرس نمايندگی شاتل تو رشت رو ميدی
:31: و يه پينگ ميگيری ببينيم چنده
:27: مثل اينکه بايد اسباب کشی کنيم
بدرود:11:
درودنقل قول:
مودم خودت بخری کمی ارزونتر در میادولی باید مدلی بگیری که بعدا شرکت بامبول درنیاره(من یه مودم معمولی دارم که خواستی بگو ارزونتر از بازار بهت میدم)
تفاوت قیمت به علت نوع برند هست مثلا اندیشه مودم معوملیش tplink هست8811 و...
اندیشه میتونی بگی خودم وصل میکنم و پول نصب ندی(همینجا بچه ها کمکت میکنن)
شاتل نمیدونم(فکر کنم اجبریه باید بدی ولی مطمئن نیستم)
واسه سرعت چند نکته هست:
اندیشه 128 کیلو بیت رو که میشه 16 کیلوبایت رو بین 90-120 میده(تو روز) و اشتراک محدود و شب میانگین 60
یعنی شما اگه سرویس 512 بگیری در اصل ضرر کردی چون 128 تو روز 1 مگ هست و در شب 512!!!!
پس سرویس رو 128 میگری
شاتل فکر کنم 128 رو روی 30-40 تو روز و شب هم همین بسته ولی پینگ بهتری داره
در کل خودت باید تصمیم بگیری البته پارس آفلاین هم هست که نمیدونم دربارش زیاد
نکته مهم خط شماست که باید بگید تو کدوم خط مخابرات هستید(رقم اول شماره تلفن)
خطتت درحالت عادی 7-10 روزه وصل میشه هر شرکتی که بری ولی اگه خط شلوغ باشه و پورت خالی نباشه ممکنه 1-4 ماه طول بکشه!(خط 5 اندیشه شلوغه)
انتخاب با خودت ولی اندیشه خواستی بری یه ندا بده من معرفت شم :27: