از جوابت ممنونم.ولی g12 قیمتش بالای 600 . ما هم که شانس نداشتیم وقتی اومدیم دورینمونو عوض کنیم یهو قیمت ها کشید بالا.حالا کسی نمیدونه کی قیمتها پایین مییاد؟(پایین میخواد بیاد یا نه)
از جوابت ممنونم.ولی g12 قیمتش بالای 600 . ما هم که شانس نداشتیم وقتی اومدیم دورینمونو عوض کنیم یهو قیمت ها کشید بالا.حالا کسی نمیدونه کی قیمتها پایین مییاد؟(پایین میخواد بیاد یا نه)
بالا رفتن قیمتها یکی از دلایل اصلیش فکر کنم بالا رفتن دلار هستنقل قول:
که فعلا حدود1200 تومنه با این شرایط هم بعید میدونم قیمتها شکسته بشه
من همین دیروز خرید داشتم SX220 با این که یه دو ماهی صبر کردم ولی هیچ تعغییر قیمتی نداشت
که هیچ بلکه بعضی موقع ها هم بالا میرفت
دوستان دیگر جواب نمیدننقل قول:
hx1 اصلا فکرش رو نکنیدنقل قول:
اگر زوم مهمه HS10 یا HS20 اگر نه LX5 :5:
خیلی ممنوننقل قول:
من تازه کار هستم و اطلاعات زیاده درمورد لنز ها ندارم.این قیمت بدون لنز هست؟لنزش حدودا چنده؟من حداکثر میتونم 700 تومن جور کنم.
این دوربین و لنزش راحت تو بازار پیدا میشه؟
بعدش تو اون مقایسه تو iso های پایین کیفیت خیلی عالی داشت اما تو iso های بالا مثلا 3200-6400 یا حتی 800 نسیت به بقیه دوربین ها نویز فوق العاده بیشتری داشت :41:
بعد سرعت عکس برداری پیاپیش حداکثر 3.2 فریم هست؟این یکم کم نیست نسبت به hs20 ؟
بعد این بهترین دوربین حرفه ای تو این حدود قیمت هست دیگه بله؟
زوم هم مربوط به لنزه دیگه درسته؟با یه لنز تو اون محدوده قیمتی که گفتم چقدر زوم میشه داشت؟
ببخشید ... ولی ظاهرا شما جواب منو توی صفحه قبل ندیدید :10:نقل قول:
1.من هم در مورد لنز اطلاعاتم زیاد نیست.امیدوارم دوستان راهنمایی کنندنقل قول:
2.سنسور و لنز این دوربین از نوع Four Thirds هست. این لنز ها استاندارد هستند و تا جایی که من می دونم هر لنزی از این نوع ساخت هر شرکتی که باشه به این دوربین می خوره و مثل کنون و نیکون نیست که لنزشون فقط به دوربین های خودشون بخوره.اینم مقاله ای در مورد این نوع از لنز ها :
3.فکر کنم توی اون تست ها به طور پیشفرص با دوربین های SLR مقایسه می کرد که سنسور به مراتب بزرگ تری دارند.شما با همون مدل ها مقایسه کردید ؟ با HS1 مقایسه کنید و اختلاف کیفیت رو ببینی .سنسور این دوربین خیلی از HS1 و HS2 بزرگ تره و طبیعتا نویزشم کم تر :)کد:http://www.akkasee.com/articles/11070
4.عکسبرداری پیاپیش خیلی زیاد نیست ولی مگه شما از این امکان استفاده می کنی ؟ من که یک دفعه هم لازمش نداشتم ! اگه برات مهمه این دوربین خوبی برات نیست :20:
5.بهترین دوربین بودن یا نبودن رو نیاز های شما بعیین می کنه ولی این دوربینی هست که توی ریویوو ها امتیاز های خوبی اورده.در ضمن من هنوز قیمتش رو نمی دونم .اگه همون 400-500 دلار باشه دوربین خوبیه .ولی متاسفانه من همه دوربین های حرفه ای رو نمیشناسم تا با اطمینان بگم بهترینه یا نه.ولی یکی از گزینه های خوب شماست
6.زوم به لنز مربوطه.با لنزی که همراهشه نمی تونید زیاد زوم کنید.لطفا در مورد لنز بقیه دوستان راهنمایی کنند :31:
7.ولی اگه خیلی خیلی کیفیت عکس براتون اهمیت نداره مجبور نیستید این همه هزینه کنید.شاید HS20 شما رو راضی کنه. ولی مسلما این کیفیت رو نجواهید داشت :20:
موفق باشید :10:
ممنوننقل قول:
در مورد عکاسی پیاپی برای سوژه های متجرک و آب به دردم میخوره ولی خیلی مهم نیست
تا iso 400 از دوربین های خیلی خوب هم کیفیتش بهتره!
اما وقتی میرسه به 1600-3200-6400 تبدیل به فاجعه میشه :31:
خیلی از دوربین ها توی HSI های بالا سعی می کنن به صورت نرم افزاری نویز عکس رو حذف کنند که به قیمت کم شدن جزییات تموم میشه.بعضی از دوربین ها این عمل رو شدید تر انجام میدن و بعضی کم تر.در بعضی مدل ها هم میشه تعیین کرد چقدر نویز گیری کنه.ولی مسلما می تونید این کار رو توی فوتوشاپ یا لایت روم انجام بدید که نتیجه بهتر خواهد شدنقل قول:
برای مقایسه کیفیت می تونید عکس RAW این دوربین ها رو با هم مقایسه کنید.این عکس خروجی مستقیم سنسور هست که با کم ترین ورایش ذخیره شده (و البته بیشترین رنگ و خوبی های دیگه :31:)
همینطور که می بینید کیفیت GF2 از همه بهتره و جزییات بیشتری رو ثبت کرده و HS1 به دلیل سنسور کوچکش حتی با ISO 1600 هم کیفیتش خیلی بد تره !
اینم همین تصاویر بعد از نویز گیری توسط نرم افزار دوربین :
اینم مقایسه کیفیت ISO400 جهت اطلاع بقیه دوستان :
البته باید یاد آوری کنم که GF2 و G2 رو در صورتی میشه با این دوربین ها مقایسه کرد که با همون قیمت خارج از کشور و منصفانه در ایران هم بفروشند. من قیمت داخل ایران رو ندارم :31:
جوابتون رو خوندم.متشکرم.ولی می خواستم نظر بقیه دوستان رو بدونمنقل قول:
طبق اطلاعاتی که من بدست اوردم gf2 بالای 700 و g2 بالای 900 قیمت داره.دوستان چی نظر میدن؟
خیلی متشکرم ... ولی چه گرون !نقل قول:
اینجوری اصلا نیم ارزه امیدوارم قیمتش عادلانه تر بشه !
اینم قیمت این دوربین توی کشور های دیگه :
کد:http://www.google.com/products/catalog?hl=en&client=opera&hs=ENI&rls=en&q=panasonic+g2&um=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1492&bih=924&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=16648003043880231388&sa=X&ei=atLxTeXXCIjGsAO38Jm6Cw&ved=0CI4BEPMCMAA
کد:http://www.google.com/products/catalog?hl=en&client=opera&rls=en&q=panasonic+gf2&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1492&bih=924&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=11174483438036150185&sa=X&ei=stLxTbzhC4X6swO9jbXACw&ved=0CIMBEPMCMAA
با سلام جناب vvcنقل قول:
دوربین جدید مبارک
اکه ممکنه یه مقایسه بین sx210 , sx220
بذارین همراه با نمونه عکس بدون ویرایش از sx220
خیلی خیلی ممنون میشم:11::11:
دوست عزیز مل قبلا هم در موردش بحث کردیم اصلا قیمت انور و با اینور مقایسه نکن.من که میخوام دوربین بخرم اگر تو سایت های خارجی دنبالش بگردم با توجه به بودجه من چندید مدل خوب که حتی تو ایران نمیتونم فکرش بکنم پیدا میکنم.پس از این به بعد دوستان درباره ی قیمت روز دوربین ها تو ایران تحقیق کنن بعدا نظر بدن با تشکرنقل قول:
به هر حال اگه قیمتشون 200-300 هزار تومان اختلاف داشته باشه میشه به دوست یا آشنایی گفت برامون بیاره یا به شرکت های وارد کننده سفارش بدیمنقل قول:
به هر جال قیمت های ایران هم جدیدا زیاد شده و خیلی هم قابل پیش بینی نیست ! GF2 قبل از عید قیمتش همون حدود 550 هزار تومان بوده :( من هنوز امیدوارم قیمت ها بیاد پایین
متشکرمنقل قول:
دوتا عکس برای نمونه اپلود کردم در تایپیک آخرین عکسها...
بزودی هم یه توضحیح کاملی درباره کارکرد و کیفیت عکس و فیلم این مدل هم براتون
مینویسم که شما هم استفاده کنید :5::40:
با این وضع قیمت ها نمیدونم چیکار کنم!نشد میگم برام از خارج از ایران بیارن ولی بازم دلار وضعش خرابه!
من تصمیم گرفتم یکم بودجم رو افزایش بدم اما نمیدونم کار عاقلانه ای هست تو این وضعیت یا نه خرید دوربین
یه سوال داشتم مثلا 500D قیسمتش تو نت از 540 دلار هست تا 700 دلار!(فقط بدنه)میخواستم ببینم قیمت نمایندگی خود canon چقدره؟اگه همین حدود 540 باشه میتونم یدونه بخرم البته با یه لنز داغون :دی
البته چون از قیمت نمایندگی خبر ندارم نمیدونم بگم برام بیارن یا نه.خاطر اون اومدم اینجا بپرسم از شما
برای قیمت ها می تونید به سایت چاره اعتماد کنید. چون ظاهرا مستقیما با برای نمایندگی سفارش می گیره و خودش واسطه نیست:نقل قول:
به هر حال شرایط برای خرید دوربین اصلا خوب نیست و هیچ اعتمادی هم به آینده نیست :19:کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=678&sort_by=price&sort_order=asc&items_per_page=200
500D نه صد و بیست تومن؟!چه خبره؟این سایت قیمتاش به روز و مال نمایندگی هست؟آخه این خیلیه!واسه این دوربیننقل قول:
تازه 600 در رو بدون لنز گرونتر از با لنز گذاشته که :دی
من کاری به چاره ندارم ولی در کل قیمت 500 دی در حال حاضر همینی هست که در این سایت هم درج شده . قیمت جهانی 500 دی بدنه حدود 650 تا 700 دلار هستش که با محاسبه نرخ دلار و بدون عوارض و سود و مالیات فروشندگان و مصرف کننده حدود 840 هزار تومن میشه . حالا شما هزینه گارانتی و سود و غیره و . . . رو هم حساب کن بالای 920 هم ممکن میشه !!
بچه ها یکی میتونه من را از این دو راهی که گیر کردم نجات بده ؟
راستش من دنباله دوربین دیجیتال هستم که زیاد هم گرون نباشه . Canon مدل های خوبی داره که امکاناتشون هم خوب هستند ولی چون به حالت پانوراما علاقه دارم میخام سونی بگیرم .
به نظرتون خرید دوربین سونی خوب هست یا اینکه بیخیال پانوراما بشم و canon بگیرم . منظورم اینه صرفا به خاطر پانوراما سونی بگیرم ضرر که نمیکنم ؟
دوربینهای سونی هم خوبه ولی کلا کانن کیفیت تصویر عکسش کمی بهتر از سونیهنقل قول:
ضمن اینکه تو ایران قیمتهای کانن نزدیکنر به قیمتهای واقعی هستش تا دوربینهای دیگه
:5:
اینجا رو نگاه کنین:نقل قول:
با لنز میده 640 دلار که میشه 750 تومن بدون گارانتی .تو بازار این پیدا نمیشه با این قیمت؟کد:http://bestpriceelectronics.com/bp/shopping_cart.php
-----------------
حالا با این وضع بهترین چیزی که میتونم بخرم D3100 هست دیگه بله؟یه مشکل دارم اونم اینه که رزولیشن صفحه نمایشش نسبت به بقیه دوربین ها پایین تره میخواستم ببینم اذیت که نمیکنه این؟ممنون
حالت پانوراما هر چقدر هم که خوب باشه من ترجیح میدم با یه دوربین بهتر عکس بگیرم و فوتوشاپ برام پانوراما کنه تا اینکه یک دوربین با کیفیت کم تر بخرم و با پردازنده کوچیک دوربین پانوراما درست کنم :31:نقل قول:
لینک سایت که قرار دادید که لینک سبد خرید شماست و نه لینک دوربین که البته من خودم دوربین رو در اون سایت چک کردم . بنده این سایت رو نمی شناسم ! ولی معتبر ترین سایت در این زمینه لینکی هست که میزارم که قیمت رو 670 بهمراه لنز کیت قرار داده :نقل قول:
با لنز میده 640 دلار که میشه 750 تومن بدون گارانتی .تو بازار این پیدا نمیشه با این قیمت؟
[HTML]http://www.adorama.com/ICADRT1IK.html[/HTML]
با تبدیل نرخ به ریال میشه حدود 815 هزار تومن . شیپینگ هم برای خرید کلی فرض می کنیم 5 هزار تومن . عوارض و مالیات برای وارد کننده هم حدود 10 هزار تومن . برای گارانتی و سود چند دست چرخیدن از وارد کننده تا رسیدن دست فروشنده در بازار هم 50 هزار تومن در نظر می گیریم . 3 درصد هم مالیات خریدار هم مقداری بیشتر از 25 هزار تومن . تا اینجا شد 905 هزار تومن بدون سود اصلی که برای فروشنده تکی هستش !!! مگر بدید مسافر براتون بیاره که باز هم هزینه 820 هزار تومنی برای این دوربین و البته بدون گارانتی چندان منطقی نیست .
کلا قیمت ها بالا رفته در همه جای دنیا . تازه توی بعضی سایت ها قیمت های بالاتر هم هست !
شرمنده اشتباه شد :31:نقل قول:
خوب من میتونم بگم برام بیارن.این قیمت تو بازار هم پیدا میشه دیگه؟طبق نرخ ریال که 1175 هست در میاد حدود 790 که حالا من حساب میکنم 830
حالا با این پول یا میتونم d3100 با گارانتی بخرم از خود ایران یا 500d(اصولا از نمایندگی میگم بخرن حالا قیمتش که دیگه از 670 دلار بیشتر نیست؟)
حالا به نظرتون چیکار کنم؟
هر دلار توی بازار 1200 تا 1230 تومن . اون 1175 برای بانک هستش و با ارائه بلیت و رزرویشن هتل و ویزا و غیره ...
من خرید خارج از ایران رو چندان توصیه نمی کنم . D3100 هم به نظر شخص بنده ( عمومیت نداره ) بسیار ارزنده تر از 500 دی هستش . البته در بیشتر نقدها هم همین تایید شده ...
موفق باشید دوست من .
سلام
یک دوربین دست دوم المپیوس sp550uz هست که قصد خریدش رو دارم.کاملا تمیز و با جعبه کامل.با چه قیمتی بخرم که هم من خوب خریده باشم و هم دوستم خوب فروخته باشه!!
کد:http://www.dpreview.com/reviews/olympussp550uz
پانوراما رو همه دوربین ها میگیرند :10: (کلا نیاز به برنامه دورنی دوربین نداره:46:)نقل قول:
البته اون قابلیت sweep panorama و sweep panorama 3D رو ندارند
نهایت 200 :31:نقل قول:
یعنی مثلا کانن پاور شات A3200 , A3300 هم پانوراما میگیرن ؟نقل قول:
البته که میگیرن !نقل قول:
من با FZ35 پانوراما گرفتم ولی نه تو حالت پانوراما :) فقط باید چند تا عکس بگیری و تو فوتوشاپ به هم وصل کنی ولی نورپردازیش نباید عوض بشه یعنی اندازه دیافراگم و سرعت شاتر رو عوض نکنید!
حالت پانوراما توی بیشتر دوربین ها (به چز مدل هایی از سونی) تنها کاری که می کنند اینه که مثلا قسمت سمت راست عکس قبلی رو میزارن سمت چپ کادر تا بتونی عکس بعدی رو در امتداد قبلی بگیری. همین :)
البته عکاسی پانوراما ریزه کاری های زیادی داره که می تونی بری دنبالش و یاد بگیری ولی کلیاتش همین بود
تمیز و کاملا سالم باشه حداکثر 150 منطقیه ... قیمت نوی اینها ( البته مدل 560 ) حدود 4 - 5 سال پیش کمی کمتر از 400 بود !نقل قول:
سلام
یک دوربین دست دوم المپیوس sp550uz هست که قصد خریدش رو دارم.کاملا تمیز و با جعبه کامل.با چه قیمتی بخرم که هم من خوب خریده باشم و هم دوستم خوب فروخته باشه!!
بچه ها سلام
میخوام sx230 بگیرم .. قیمتشم 470 تومنه..
تو این قیمت کمپک بهتری هم هست؟
فکر کنم گزینه خوبی رو انتخاب کردی ولی میتونی به فکر s95 و lx3 و HX7V هم فکر کنی.به نظر من s95 بهتره.نقل قول:
اگه زوم بالا لازم نداشته باشی S95 و LX5 دوربین های بهتری هستند ولی اگه زوم بخوای Panasonic TZ8 و TZ10 هم خیلی خوبن.فکر کنم TZ8 قیمتش توی همین حدود بود :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اچ ايكس7 سوني هم هست كه خيلي خوبه قيمتشم كمتره.نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
دوستان کلا نظرتون در مورد Sx30 چیه؟ از لحاظ کیفیت عکس چطوره؟ به خصوص کیفیتش توی عکس های با فاصله بالای 3 4 متر
سلام دوستان
راستش من قصد خرید یک دوربین slr داشتم و میخواستم تا 1 تومن برای اون هزینه کنم ولی از شانس من قیمتا اصلا جالب نیست حتی برای خرید از خارج از کشور
در حال حاظر یکی از دوستان میتونه دوربین fz35 با قیمت مناسب از امریکا برای من بیاره
حالا من از دوستان خواهش دارم اولا نظرشون در این مورد بگن که ایا این دوربینو بخرم و یا اینکه چشم امیدی به اینده و ارزون شدن قیمتا داشته باشم؟؟؟؟؟؟(در ضمن میدونم این دورینا قابل قیاس نیستن)
ثانیا اگه نظر دوستان خرید fz35 هست اگه چیزی هست که میشه برای این دوربین خرید که تو کیفیتش تاثیر داشته باشه بگن(اخه یه بار یه نفر بهم گفت میتونی فلان چیزو برای این دوربین بخری!!!!چه قدر واضح گفتم):31:
در اخر کیفیت بالاتر و نویز کمتر fz35 رو به امکانات و به روز بودن fz40 ترجیح بدم یا نه؟؟؟؟؟؟
ممنون
من عکسی که با آخرین زوم گرفته شده بود دیدم. کیفیتش خوب بودنقل قول:
یکی از کاربران فوم هم می گفت می تونه بدون سه پایه به راحتی با آخرین زوم عکس بگیره :)
اینم مقایسه کیفیت عکس های این دوربین با FZ40 و FZ100 با آخرین زوم :)
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX30_IS/sharpness_telephoto.shtml
ممنون البته تو این عکسا که کیفیت fz45 بهتره!
به نظرتون همین sx30 رو بخرم؟ کیفیت عالی میخوام تو همین رنجه 600هزار