بابت فعاليتتون م م نون
........................
بابت فعاليتتون م م نون
........................
دردسرهاي قطبي تمام شدني نيست؛ وضعيت مصدوميت كريمي هنوز مشخص نيست
وضعيت علي كريمي براي حضور در ديدار مقابل مقاومت سپاسي تا اين لحظه به طور دقيق مشخص نشده است.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،علي كريمي هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه در دقايق پاياني ديدار مقابل سپاهان اصفهان از ناحيه كشاله ران پا دچار آسيب ديدگي شده بود و گفته مي شد كه به احتمال فراوان ديدار مقابل مقاومت سپاسي را از دست خواهد داد، هنوز به طور دقيق وضعيتش مشخص نشده است.
علي كريمي در حال مشغول فيزيوتراپي است و پزشكان پرسپوليس در تلاش هستند تا اين بازيكن را به ديدار روز پنجشنبه برسانند اما چيزي كه در حال حاضر مشخص شده اين است كه وي به اين ديدار نمي رسد.
بعد ازظهر امروزدر دفتر باشگاه پرسپوليس؛ ديدار توره با داريوش مصطفوي
ابراهيم توره مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه شب گذشته (دوشنبه) وارد ايران شده است بعد از ظهر امروز با مدير عامل اين باشگاه جلسه دارد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،ابراهيم توره مهاجم سنگالي و جنجال ساز تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه به دليل غيبت غير موجه و دو هفته اي در تمرينات پرسپوليس بدون اين كه به مديران اين تيم اطلاع دهد،يكي از جنجال سازترين بازيكنان سرخپوشان شده بود شب گذشته وارد تهران شد و قرر است بعد ازظهر امروز(سه شنبه) در دفتر باشگاه پرسپوليس با داريوش مصطفوي مدير عاملباشگاه پرسپوليس تهران جلسه اي دارد تا وضعيتش مشخص شود.
در خصوص توره شنيده مي شود كه اين بازيكن در صورتي كه مورد بخشش افشين قطبي قرار بگيرد از سوي باشگاه با جريمه اي مالي مواجه خواهد شد.
بابت فعاليتتون م م نون
........................
مث اينکه گفتن تشکر هم اسپم به حساب مياد ولي دستت درد نکنه
پرسپوليس:40:
ويرايش شد
.........
ويرايش شد
.........
کاملاً تائید می شهنقل قول:
به علاوه اینکه یه پست منم پاک کردن...........:41:
استيلي در باشگاه سپاهان
صبح امروز حميد استيلي مربي سابق پرسپوليس به دعوت باشگاه سپاهان به اصفهان رفت.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، بعد از بركناري فيرات مسئولان باشگاه سپاهان از حميد استيلي به عنوان اولين گزينه سرمربيگري تيمشان نام بردند.
بر همين اساس اين مربي صبح امروز به اصفهان رفت ساعت 10 و 30 دقيقه امروز با يكي از اعضاي هيات مديره تشكيل جلسه داد.
به نظر مي رسد تا دقايقي ديگر نتيجه نهايي اين جلسه مشخص شود بديهي است در صورت توافق نهايي حميد استيلي از هفته آينده روي نيمكت اين تيم خواهد نشست.
همچنين درصورتي كه استيلي به سپاهان بپيوندد، مرزبان نيز همراه او در تيم اصفهاني حضور خواهد داشت.
ويرايش شد
.........
ويرايش شد
.........
ويرايش شد
.........
مصطفوي در گفت و گو با فارس:
بازيكنان پرسپوليس به خاطر پول تمرين را تحريم نميكنند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: بازيكنان تيم ما به خاطر پول و پاداش، تمرين را تحريم نمي كنند.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد خبر اعتصاب بازيكنان و قصد امتناع از حضور در تمرين امروز، اظهار داشت: اين مسئله صحت ندارد و با نشر اينگونه اخبار قصد ضربه زدن به تيم پس از كسب دو پيروزي متوالي را دارند. بازيكنان پرسپوليس به دنبال دريافت پاداشهاي خود بودند كه قول پرداخت آن را داديم و تمرين نيز برگزار شد.
وي ادامه داد: در جلسه امروز با نفرات تيم پيرامون بازي آينده و پرداخت پاداش ها بحث و تبادل نظر شد. هيچكدام از بازيكنان ما به خاطر پول تمرين را تحريم نميكنند.
مديرعامل باشگاه در مورد آخرين اخبار از مهاجم سنگالي تاكيد كرد: توره هنوز به تهران بازنگشته است و قرار است امشب بازگردد تا با وي گفت و گو كنيم. حقوق معوقه سه ماهه وي نيز پرداخت شده است.
وي در مورد ديدار با ليدرهاي باشگاه گفت: جلسه بسيار خوبي برگزار و سعي كرديم به تمام نقطهنظرات آنها گوش دهيم چون همه به دنبال هدف بزرگي يعني موفقيت پرسپوليس هستيم.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص خبر كنارهگيري فرخزادي گفت: تا آنجا كه مي دانم هيچيك از اعضاي هيئت مديره استعفا نكرده و با قدرت به كار خود ادامه مي دهند.
تاكيد مديربرنامه هاي مهاجم سنگالي:
ابراهيم توره امشب وارد ايران ميشود
خبرگزاري فارس: مدير برنامههاي مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران از بازگشت وي به تهران در ساعات پاياني امشب خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه ابراهيم توره همچنان خارج از ايران به سر مي برد،برخي منابع از حضور وي در تهران خبر داده اند.
مديربرنامه هاي اين بازيكن در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت: اگر توره در ايران بود حتما امروز به ديدار مصطفوي ميرفتيم. او امشب به تهران بازمي گردد و فردا نيز با مسئولان باشگاه گفت وگو مي كند.
ابراهيمي افزود: هر دو طرف تاحدودي حق دارند؛ اما اميدوارم مشكلات به صورت دوستانه حل شود.
با تاكيد بر حضور مهاجمان آماده در ليگ برتر
نيكبخت: برهاني تنها رقيب من براي آقاي گلي نيست
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مهاجمان خوب زيادي در ليگ حضور دارند و آرش برهاني تنها رقيب من محسوب نمي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: در تمام بازي هاي اين فصل بعنوان مهاجم بازي نكرده ام و فكر ميكنم به ثمر رساندن هفت گل در ليگ برتر تا اينجاي كار يك شاهكار است.
نيكبخت در مورد رقابت با برهاني براي كسب آقاي گلي گفت: بي شك دوست دارم آقاي گل شوم و براي تيمم گلزني كنم؛ اما در ليگ مهاجمان زيادي هستند و برهاني تنها رقيب من محسوب نمي شود.
نيكبخت ادامه داد: هت تريك برهاني مسئله بسيار مهمي نيست كه حواس مرا به خود معطوف كند. موفقيت با پرسپوليس در ليگ داخلي و آسيايي، مسئله اي است كه به آن فكر مي كنم.
اولتيماتوم پس از پايان تمرين
پيرواني: خبرنگاران خاطي از تمرينات اخراج ميشوند
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز از احتمال اخراج خبرنگاران از محل تمرين در صورت نشر اخبار كذب خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از پايان تمرين امروز سمت خبرنگاران رفت و به مدت 30 دقيقه با آنها گفت و گو كرد.
وي به خبرنگاران اولتيماتوم داد در صورت اعلام خبرهاي كذب از تمرينات افراد خاطي از تمرينات اخراج مي شوند.
پيرواني گفت: خبرنگاراني كه همواره در كنار تيم هستند جزو خانواده ما محسوب مي شوند؛ اما صحيح نيست كه برخي از آنها اخباري را از تمرين نقل كنند كه صحت ندارد.
وي ادامه داد: در صورتي كه خبرنگاري به خود اجازه دهد خبر كذب منتشر كند او را از محل تمرين اخراج خواهيم كرد تا سايرين زير سوال نروند.
پيرواني از خبر درگيري نيكبخت واحدي و افشين قطبي در تمرين پيش از ديدار مقابل سپاهان به عنوان نمونه نشر اخبار كذب نام برد.
برتری سرخپوشان با گلهای پیروانی و شیرمحمدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]14 سال پیش در چنین روزی ششم آبان ماه سال 1373 تیم پرسپولیس در چارچوب رقابتهای جام آزادگان با نتیجه دو بر یک آرارات را شکست داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، شیر محمدی و پیروانی برای پرسپولیس و هاکوپیان برای تیم حریف گلزنی کردند.
در آن دیدار پرسپولیس با این ترکیب به مصاف حریف رفته بود: نکیسا، پیروانی، محرمی، رهبری فرد، شیرمحمدی، شاهرودی، داداش زاده، منافی (بخشی)، عاشوری، عبدی و پیوس (کاپیتان). مربی: حمید درخشان.
/perspolis-club.net
استيلي پيشنهاد قرارداد 450 ميليوني را به سپاهان داد
قرارداد حميد استيلي مربي فصل گذشته تيم پرسپوليس به عنوان سرمربي تيم سپاهان امشب در هيات فوتبال استان اصفهان ثبت خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ورزشي پانا، حميد استيلي که پس از کنار گذاشته شدن از کادر مربيان تيم پرسپوليس بدون تيم مانده بود يک قرارداد داخلي تا پايان فصل با سپاهان امضا کرده است.
مبلغ پيشنهادي حميد استيلي 450 ميليون تومان است که پس از بازگشت محمدرضا ساکت مدير عامل باشگاه که به سفر مالزي رفته مورد بررسي و توافق قرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است، محمد رضا ساکت روز جمعه به اصفهان باز خواهد گشت.
محمد پنجعلي کاپيتان اسبق پرسپوليس:
مدير عاملان مي خواهند فقط تيم نبازد
بايد قانوني گذاشته شود که بازيکن خارجي به فوتبال ما نيايد
محمد پنجعلي مدافع مستحکم سال هاي دور پرسپوليس و تيم ملي ايران گفت: بايد قانوني گذاشته شود که ديگر بازيکن خارجي در تيم هاي ايراني بازي نکند.
کاپيتان اسبق تيم ملي ايران در خصوص عملکرد پرسپوليس در هفته هاي آتي طي گفت و گوي تلفني توضيحاتي به خبرنگار پانا داد که در ادامه مي خوانيم:
پانا: آتسو نتوانسته با تيم هماهنگ شود و اشتباهاتي را مرتکب شده، اشتباه او مقابل مس کرمان فراموش نشدني است و برابر سپاهان وقتي از بازي خارج شد، پرسپوليس بهتر شد، اين بازيکن از نظر شما چطور عمل کرده است؟
بازيکن بدي نيست تا جا بيفتد و هماهنگ شود کار دارد. من در کل اعتقاد دارم بايد قانوني گذاشته شود که اجازه ندهيم بازيکن خارجي بيايد چون بازيکن احتياج نداريم. فوتبال ما به لحاظ امکانات و برنامه ريزي مشکل دارد و از نظر فني به صاحب نظر نياز دارد. ما برزيل آسيا هستيم و مثل برزيل امريکاي جنوبي که کمتر بازيکني به ليگ فوتبال خود مي برد، ما هم به بازيکن نياز نداريم. بچه هاي مستعد هستند و از بازيکنان خارجي که در حال حاضر در ليگ ما بازي مي کنند بهتر هستند اما به لحاظ اين که آن ها در اسم هاي خود مستر و ويچ و...دارند حق اين بچه ها ضايع مي شود.
پانا: به نظر شما آتسو مي تواند با تيم هماهنگ شود و کمکي به تيم کند؟
در کل طبيعي است که بازيکني که از جاي ديگري مي آيد به لحاظ فرهنگ، آداب و رسوم و خصوصيات زمان لازم دارد تا با فرهنگ ما آشنا شود. من اصلا حرفم اين است که بازيکن خارجي براي چي بايد به ايران بيايد؟ برا ياين که بازيکن ايراني کنار گذاشته شود؟! ما دروازه بان نداريم. به جاي اين که با سنگربانان خود کار کنيم دروازه بان خارجي مي آوريم! غافل از اين که در آينده در تيم ملي دچار مشکل مي شويم. ما دروازه بان 6 دانگ نداريم به لحاظ اين که کار نمي شود. ما پول را مي دهيم براي اين که يک دروازه باني را بياوريم تا 2 تا توپ رابگيرد و تيم به نتيجه برسد. فقط براي اين که مدير عاملان مي خواهند تيم ها نبازند. نتيجه گرايي حاکم شده و اين به ضرر فوتبال ماست. مساله شخص نيست، من اصلا به بازيکن خارجي اعتقاد ندارم. کدام بازيکن خارجي مثل علي کريمي بازي مي کند؟ ما مثل کريمي در بين جوانان خود زياد داريم. نمي دانم اين پول ها را از کجا مي آورند؟
پانا: مشکل خط دفاعي پرسپوليس چيست؟
پرسپوليس از نظر نفري بهترين تيم ايران است چراکه بهترين ها را جذب کرده است. ما در خط دفاع فقط مشکل تاکتيک دفاعي داريم و در اين خصوص حتما بايد کار شود. يعني کادر فني بايد کار کند. اين مشکلات زماني که از ايران خارج شويم خود را بيشتر نشان مي دهد و اگر مشکلات برطرف نشود صدمه مي خوريم. اکثر مواقع در يک خط کار مي کنيم. دفاع ما عمق ندارد. زماني که بازيکن حريف دفاع بگذرد مثل اين است که از 4 نفر گذشته است چون در يک خط قرار داريم و پوشش وجود ندارد.
پانا: ديدار مقابل سپاهان چطور بود؟
بازي خوبي بود اما مشکلات بر طرف نشده است. ما در حال حاضر به خاطر درخشش چند بازيکن نتيجه مي گيريم اما چند موقعيت خطرناک هم مقابل دروازه ما خلق شد.
پانا: از نظر شما سپاهان چطور تيمي است؟
در مجموع سپاهان تيم خوبي است. کار ريشه اي انجام داده اند. هميشه مدعي است و فوتبال قابل توجه اي بازي مي کند. من معتقدم که يکي از تيم هاي مدعي فوتبال ايران است. فکر مي کنم سپاهان به لحاظ باخت هايي که متحمل شده است از لحاظ رواني تيم سال گذشته نيست و به خاطر شرايطي که در حال حاضر دارد افت روحي پيدا کرده است.
پانا: با توجه به پيروزي مقابل برق و سپاهان فکر مي کنيد که پرسپوليس روند رو به رشدي را آغاز کرده است؟
اميدوارم اما من معتقدم نگاه ما بايد به بازي هاي آسيايي باشد، هر برنامه ريزي که انجام مي دهيم براي موفقيت در بازي هاي آسيايي باشد و حضور درجام باشگاه هاي آسيا در درجه اول اهميت دارد.
ممکن است برد و باختي هم مقطعي باشد اما نبايد تيم تحت تاثير قرار گيرد. بايد براي قهرماني آسيا برنامه ريزي کنيم.
پانا: پرسپوليس براي حضور در آسيا آماده است؟
ضعف هايي داريم. خيلي بايد کار شود چرا که آن جا تيم هاي حرفه اي هستند، حرفه اي عمل مي کنند، حرفه اي فکر مي کنند بايد ضعف ها را برطرف کنيم و نقاط قوت را تقويت کنيم.
مسابقه بعدی:
مقاومت سپاسی - پرسپولیس
پنجشنبه 9/08/87 ساعت 14:45
مکان : ورزشگاه حافظیه شیراز
آخرین نتیجه : مقاومت 0 - پرسپولیس 2
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: استقلال براي قهرماني در نيمفصل رقيب بسيار سرسختي به نام پرسپوليس دارد. افشين قطبي در در مورد آخرين شرايط تيم پرسپوليس سخن گفت:
تصور پيروزي برابر سپاهان را داشتيد؟
بله.مطمئن بودم و در مصاحبههاي قبل از بازي بارها اين مسئله را اعلام كردم، چون به تيم خودم اعتماد و اعتقاد دارم، هر چند همواره بايد به شكست هم انديشيد چون پايان تمام بازي هاي زيبا، پيروزي نيست.
شكست با وجود بازي زيبا چه حسي دارد؟
بسيار تلخ است. اصلي ترين دليل ناراحتي ام از شكست هاي اخير همين بود. حداقل 50 دقيقه زيبا و بين المللي بازي كرديم و فرصت هاي بسياري بوجود آورده و گل هم زديم؛ اما در پايان با دريافت گل هاي معمولي از كسب نتيجه بازمانديم.
تمام بازيهاي پرسپوليس در اين فصل را بينالمللي ميدانيد؟
بله، چون بازيكنان با كيفيت و خوبي داريم كه بسياري از آنها را با 2 مدافع نمي توانند مهار كنند.
منظورتان كريمي و باقري است؟
آنها و ساير بازيكنان، چون هر بازيكني كه در پرسپوليس بازي ميكند، هرگز به راحتي به اين پيراهن نرسيده است و براي رسيدن به هدفش موانع بزرگي را پشت سر گذاشته است.
سپاهان را نسبت به گذشته چگونه تيمي ديديد؟
مثل فصل قبل با كيفيت و بينالمللي. يكي از بهترين تيمهاي ايران است و جزو قطبهاي بزرگ فوتبال ايران و حتي آسيا محسوب ميشود.
يعني تغييري با گذشته نداشت؟
تغيير خاصي نديدم. حتي بازيكنان بزرگ ديگري از تيمهاي خوب ليگ ايران را جذب كرده است. تنها تغيير به تفكرات كادر فني مربوط است.
يعني سپاهان با فيرات بهتر شده است؟
هرگز عادت ندارم در باره مربيان ديگر اظهار نظر كنم يا بدنبال مقايسه آنها باشم. هر مربي سبك خاص خودش را داشته و هيچكس حق ندارد به همتاي خود بياحترامي كند. تنها يك نكته مي گويم و آن اينكه قدرت سپاهان همانند فصل گذشته به پرسپوليس چربش نداشت.
از عملكرد خط دفاعي راضي بوديد؟
همانطور كه در نشست مطبوعاتي گفتم تغيير سيستم در پيروزي مقابل سپاهان براي ما بسيار ضروري و مفيد بود كه خوشبختانه به نتيجه لازم هم رسيديم.
چرا از ابتداي بازي با سيستم 2-4-4 بازي نكرديد؟
اول بايد تيم حريف را نسبت به سال گذشته آناليز و بررسي ميكردم، بعد در نيمه دوم كه نيمه مربيان است ضربه خودم را به سپاهان ميزدم. حضور دي كارمو در خط حمله باعث شد تا سپاهان نتواند بي محابا به سمت دروازه ما حمله ور شود.
اما باز هم در امر گلزني موفق نبوديد؟
متاسفانه بله چون معتقدم با 4 گل ميتوانستيم سپاهان را شكست دهيم.
دليلش چيست؟
در فوتبال ايران وقتي يك تيم به گل مي رسد رو به بازي احساسي مي آورد. تمام تلاش من اين است كه اين نقيصه را حداقل در پرسپوليس برطرف كنم.
ضعف ديكارمو در گلزني و غيبت توره چقدر تاثير گذار است؟
توره بدون شك ميتوانست تاثيرگذار باشد چون بازيكن خوب و با تكنيكي بود؛ اما حركت غيرحرفهاي او واقعا همه را متعجب كرد.
و ديكارمو؟
سعي ميكنيم از لحاظ روحي وي را بار ديگر آماده كنيم. بايد بستري فراهم شود كه اين بازيكن در كنار غيرت و تلاش خود با كمك بازيكنان بزرگي مثل كريمي، نيكبخت و باقري موثر ظاهر شده و به قول من به مردم يعني زدن 10 گل در ليگ برتر جامعه عمل بپوشاند.
بازي مقابل مقاومت سپاسي را چگونه ميبينيد؟
ديدارهاي خارج از خانه خيلي سختتر است. از سوي ديگر بازيكنان تيم هاي شهرستاني با انگيزه خاصي مقابل پرسپوليس و استقلال بازي مي كنند تا ره چند ساله را در عرض 2 ساعت بپيمايند و براي حضور در اين تيم ها خود را نشان دهند. مقاومت سپاسي تيم جوان و بازيكن سازي است و بازيكناني خلاق و سرعتي دارد. بايد بايد با تدابيري كه در دو بازي گذشته به ميدان رفتيم در مقابل آنها ايستادگي كنيم. نبايد فراموش كرد سرمربي اين تيم نيز فردي با تجربه به نام غلام پيرواني است.
نبود علي كريمي تاثيري در بازي شما دارد؟
بله. قطعا همانطور كه از عدم حضور باقري صدمه ديديم؛ اما مطمئن هستم بازيكنان با انگيزه ديگر جاي او را پر ميكنند.
و اگر مصدوميت كريمي طولاني مدت باشد؟
اينگونه نيست. با توجه به صحبتي كه با پزشكان باشگاه داشتم كريمي را بعد از بازي مقابل مقاومت سپاسي در اختيار داريم.
4 ماه به آغاز مسابقات ليگ قهرمانان آسيا باقي است. آمادگي لازم را داريد؟
بله؛ اما در بازيهاي آتي بين المللي تر خواهيم شد تا به خواسته خود رسيده و پرسپوليس را در آسيا قهرمان كنيم.
فشردگي مسابقات براي شما مشكل ساز نيست؟
خير، اين قانون فوتبال است و بايد بازيكنان به صورت حرفهاي در خدمت تيم باشند. خود را براي اين بازيهاي فشرده كه بسيار سخت و طاقتفرسا است آماده كردهايم.
نيكبخت پس از گلزني شما را در آغوش گرفت؛ اما هنوز خيلي ها متقاعد نشده اند كه با هم مشكلي نداريد.
مربي نيستم كه بر روي بينظميها سرپوش بگذارم و اگر مشكلي بود برخورد مي كردم. پس بايد قبول كرد كه مشكلي وجود ندارد. نيكبخت بازيكن خوب و خلاقي است و معتقدم جايگاهش در فوتبال ايران بايد بالاتر از انتظارش باشد، چون هر بازيكني شرايط وي را ندارد.
چه شرايطي؟
او به شدت محبوب است. صداي تشويق انگيزه هر بازيكني را چند برابر مي كند. كسب محبوبت سخت است و نيكبخت بايد قدر اين محبوبيت كه شايسته اش است را به خوبي بداند.
بازي هاي استقلال را نگاه ميكنيد؟
بله. بازي روز گذشته اين تيم برابر پيكان را ديدم چون براي خودم برنامه ريزي هاي دارم و استقلال را يك تيم مدعي ميدانم؛ اما آنها راحت نميتوانند قهرمان نيم فصل شوند و بايد پرسپوليس را رقيب سرسختي بدانند كه كوتاه نميآيد.
مي گويند بازيكنان امروز قصد تمرين نداشتند. چه دليلي داشت؟
اگر قرار بود اتفاقي رخ دهد تمرين نكرده و يا قبل از حضور مصطفوي تمرين را شروع نميكرديم. پيش از تمرين صحبت خوبي انجام داديم و مشكلي وجود ندارد. به هر حال وظيفه من رسيدگي به امور فني است و مباحث ديگر به مصطفوي مربوط مي شود.
آيا امكان عدم حضور پرسپوليس در شيراز وجود دارد؟
چرا بايد چنين اتفاقي رخ دهد؟ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد. اميدوارم روز خوبي در شيراز مقابل همشهري هايم داشته باشم
خب پیش بینی بازی رو هم بنویس تا بقیه هم پیش بینی کنندنقل قول:
کانون هواداران پرسپولیس : هافبك نيمكت نشين تيم فوتبال پرسپوليس تهران در پايان نيم فصل ليگ برتر به پاس همدان منتقل مي شود.
محمد علوي كه در فصل جاري فرصت زيادي براي حضور در ميدان نيافته است، در خصوص جدايي از پرسپوليس با افشين قطبي و داريوش مصطفوي گفت و گو كرد.
هافبك سابق تيم ملي مذاكرات لازم با مسئولان پاس همدان را انجام داده و قرار است بار ديگر به اين تيم بازگردد.
علوي به شدت از نيمكت نشيني در پرسپوليس ناراحت است و قطبي نيز اعتقادي به وي ندارد. اين بازيكن امروز در تمرين نسبت به عدم حضور در بازي ها به قطبي اعتراض كرد.
ايشالله که بازي رو ببريم و به صدر نزديکتر بشيم
..............
هتل پارس میزبان سرخپوشان در شیراز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کاروان تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر فردا تهران را مقصد شیراز ترک می کنند و در هتل پارس این شهر اسکان خواهند یافت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، هتل پارس محل استقرار کاروان پرسپولیس در شهر شیراز خواهد بود. سرخپوشان پایتخت جهت برگزاری مسابقه با تیم مقاومت شهید سپاسی از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فردا بعدازظهر تهران را به مقصد شیراز ترک خواهند کرد.
گفتنی است؛ دیدار تیمهای پرسپولیس و مقاومت شهید سپاسی روز پنجشنبه در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار می شود.
کانون هواداران پرسپولیس : بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: پرسپولیس با ادامه روند مثبت خود قهرمان آسیا خواهد شد.
حسینکلانی در گفتگویی در خصوص دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان خاطر نشان ساخت: یکی اززیباترین بازی های لیگ را توسط دو تیم بزرگ کشور دیدیم و این دو تیمتوانستند با ارائه یک بازی زیبا هواداران خود را راضی کنند.
وی افزود: پرسپولیس خوشبختانه به روزهای اوج خود نزدیک شده است و با ادامه این روندمی تواند به قهرمانی در آسیا و لیگ ایران دست پیدا کند.
بازیکن اسبقتیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عملکرد خط دفاع این تیم گفت: بازیکنان بسیار خوبی در خط دفاع پرسپولیس حضور دارند اما این بازیکناننیاز به هماهنگی بیشتر دارند تا بتوانند با یکدیگر هماهنگی تر کار کنند.
کلانیبا اشاره به عملکرد دی کارمو تصریح کرد: در حال حاضر نمی توانم در مورداین بازیکن اظهار نظر کنم زیرا باید به او فرصت دهیم تا بتواند خود را باجو ایران هماهنگ کند.
وی افزود: پرسپولیس در شرایط بسیار خوبی قراردارد و هواداران باید با حمایت های خود از این تیم در بین بازیکنان ایجادانگیزه کنند تا بتوانند به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنند
فرصت دادن به دی کارمو معنا ندارد
حمید درخشان : کیفیت بازی نیکبخت استثنایی است // خوشحال می شوم بتوانم به سایپا کمک کنم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دی کارمو برای بالا بردن کیفیت فوتبال پرسپولیس به این تیم ملحق شده و فرصت دادن به وی معنا ندارد .
"حمید درخشان" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، خاطرنشان ساخت: بازیکن خارجی باید از لحاظ فنی و تاکتیکی 10 کلاس بالاتر از بازیکنان حاضر در لیگ ما باشد و در این در شرایطی است که دی کارمو هیچ فرقی با بقیه نفرات پرسپولیس ندارد بلکه دروازه خالی را هم باز نمی کند.
وی در خصوص روند صعودی پرسپولیس اظهار داشت : بعد از دو شکست تلخ و از دست دادن 6 امتیاز ، خوشبختانه کادرفنی یکسری اشکالات مشهود در خط دفاعی را مرتفع کرده است.
کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: البته باید مشکلات تدافعی پرسپولیس برای حضور موفق در جام باشگاه های آسیا به طور کلی رفع شود تا روی اشتباهات مبتدیانه گل نخورند و حرفی برای گفتن داشته باشند.
وی با تاکید بر شم بالای گلزنی نیکبخت برابر سپاهان افزود: نیکبخت بازیکن با کیفیت و ارزشمندی است که وجودش برای قطبی و حتی تیم ملی می تواند یک وزنه بزرگ باشد که فوق العاده در موقعیت گلزنی قرار می گیرد و گل می زند.
درخشان تصریح کرد: مطمئنم پرسپولیس اگر با همین روندی که مقابل برق و سپاهان بازی کرد به مصاف سایر رقبا برود می تواند بار دیگر قهرمانی لیگ را بدست آورد.
وی در خصوص پذیرفتن سرمربیگری سایپا بیان کرد: در حال حاضر هیچ صحبت جدی ای در این خصوص از طرف باشگاه سایپا با من نشده ولیکن از اینکه بتوانم به باشگاه سایپا کمک کنم خوشحال می شوم
دفاع پرسپولیس هماهنگ نیست
کلانی: پرسپولیس قهرمان آسیا خواهد شد// دی کارمو نیاز به فرصت دارد
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: پرسپولیس با ادامه روند مثبت خود قهرمان آسیا خواهد شد.
"حسین کلانی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، در خصوص دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان خاطر نشان ساخت: یکی از زیباترین بازی های لیگ را توسط دو تیم بزرگ کشور دیدیم و این دو تیم توانستند با ارائه یک بازی زیبا هواداران خود را راضی کنند.
وی افزود: پرسپولیس خوشبختانه به روزهای اوج خود نزدیک شده است و با ادامه این روند می تواند به قهرمانی در آسیا و لیگ ایران دست پیدا کند.
بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عملکرد خط دفاع این تیم به ایسکانیوز گفت: بازیکنان بسیار خوبی در خط دفاع پرسپولیس حضور دارند اما این بازیکنان نیاز به هماهنگی بیشتر دارند تا بتوانند با یکدیگر هماهنگی تر کار کنند.
کلانی با اشاره به عملکرد دی کارمو تصریح کرد: در حال حاضر نمی توانم در مورد این بازیکن اظهار نظر کنم زیرا باید به او فرصت دهیم تا بتواند خود را با جو ایران هماهنگ کند.
وی افزود: پرسپولیس در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و هواداران باید با حمایت های خود از این تیم در بین بازیکنان ایجاد انگیزه کنند تا بتوانند به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنند
نبی اله باقری ها در گفتگو با ایسکانیوز:
عماد رضا روی من خطا کرد// انتقاد از خط دفاع پرسپولیس عادلانه نیست!
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مدافع تیم پرسپولیس پس از بازی مقابل تیم سپاهان در خصوص گل دوم این تیم گفت:عماد رضا روی من خطا کرد اما این خطا از چشمان داور دور ماند.
نبی اله باقری ها در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ،گفت: بازی خوبی بود و ما بهتر از سپاهان کار کردیم آنها در برخی مواقع خطا می کردند و داور نمی دید اما به هر حال ما پیروز میدان بودیم.
وی در ادامه اظهار داشت:بازیکنان پرپولیس در این بازی شایستگی های این تیم را نشان دادند و موقعیت های زیادی را روی دروازه حریف ایجاد کردند.
مدافع تیم پرسپولیس در خصوص عملکرد خط دفاع این تیم به ایسکانیوز گفت:ما هفته به هفته بهتر می شویم و در این دو بازی سعی کردیم که نقاط ضعف خود را پوشش دهیم چرا که بسیاری از انتقادات روی خط دفاع پرسپولیس است و به نظر من این انتقادات تا حدود زیادی صحیح و عادلانه نیست.
باقری ها در پایان افزود: ما در حال پیگیری تمرینات خود هستیم و بازی سختی را در شیراز در مقابل مقاومت خواهیم داشت که امیدوارم تمام بازیکنان بهتر از بازی با سپاهان ظاهر شده و بتوانیم به پیروزیهایمان ادامه دهی
علی رغم شایعات بازگشت مهاجم پرسپولیس
ابراهیم توره در مراکش است
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: ابراهیم توره مهاجم سنگالی تیم پیروزی تهران که از هجده مهر از ایران خارج شده و خبری از او نبود در مراکش به سر می برد و به زودی به تهران باز خواهد گشت.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، در پی تماس باشگاه پیروزی با فیفا و تهدید به شکایت از توره ، مدیر برنامه های این بازیکن سنگالی اعلام کرد توره ناپدید نشده و هم اکنون در مراکش به سر می برد.
توره از روز هجده مهرماه یک روز پس از بازی تیم پیروزی با ابومسلم از باشگاه مرخصی سه روزه گرفت تا برای دیدار با خانواده اش به سنگال برود اما دیگری خبری از او نشد و شایعاتی مبنی بر تلاش وی برای پیوستن به تیم های دیگر از جمله امارات بر سر زبان ها افتاد اما مدیر برنامه های توره تاکید کرد این بازیکن هیچ مذاکره ای با تیم های اماراتی انجام نداده و به تعهدش نسبت به پیروزی پیابند است.
مدیر برنامه های توره در خصوص شکایت تیم پیروزی به فیفا و یا کسر مبلغ قرارداد این بازیکن نیز گفت : او هنگامی که باشگاه پیروزی سه ماه دستمزدش را نداد اعتراضی نکرد و به این تیم علاقه مند است
مجید فرخزادی در گفتگوی اختصاصی با ایسکانیوز:
قرار نیست از هیئت مدیره جدا شوم// توره گم نشده که بخواهد پیدا شود!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: برخلاف شایعات اخیر قرار نیست از هیئت مدیره تیم جدا شوم و تا زمانی که به من نیاز باشد در خدمت پرسپولیس هستم.
"مجید فرخزادی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: در رسانه ها صحبت هایی از قول من در خصوص دی کارمو به چاپ رسیده است که تمامی آنها کذب محض است زیرا به عنوان عضو هیئت مدیره هیچ گاه به خود اجازه نمی دهم در امور فنی دخالت کنم.
وی افزود: خوشبختانه تیم روند خوبی را سپری می کند و می تواند با ادامه این روند به اهداف بزرگ خود دست پیدا کند.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص وضعیت خط دفاع پرسپولیس گفت: متاسفانه ضعف هایی در خط دفاع احساس می کنیم اما بازهم بهترین کسی که می تواند در این مورد نظر دهد کادر فنی تیم است.
وی با اشاره به وضعیت رحمان رضایی تصریح کرد: اگر قطبی صلاح بداند تلاش خواهیم کرد تا این بازیکن را جذب کنیم اما جذب این بازیکن به نظر قطبی وابسته است.
فرخزادی در مورد وضعیت الونگ اظهار داشت: الونگ به احتمال فراوان تا نیم فصل آماده بازی نخواهد شد.
وی در خصوص عدم بازگشت توره به پرسپولیس گفت: برخلاف خبر هایی که در مطبوعات چاپ می شود توره گم نشده که بخواهد پیدا شود و منتظر هستیم تا با بازگشت او به کشور و توضیحاتی که به مدیر عامل تیم می دهد وضعیت این بازیکن را مشخص کنی
واحدی نیکبخت درگفتگو با ایسکانیوز:
باید سپاهان را با گل های بیشتری می بردیم //برخی ها دوست ندارند رابطه ام با قطبی خوب باشد
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم پرسپولیس پس از برد این تیم مقابل سپاهان اصفهان گفت: علیرغم موقعیت های زیاد باید سپاهان را با گل های بیشتری شکست می دادیم.
علیرضا واحدی نیکبخت در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد:بازی خوبی را مقابل سپاهان انجام دادیم وتوانستیم با برتری محسوس خود در این دیدار این تیم را شکست دهیم و روند خوب خود را ادامه دهیم.
وی ادامه داد:سپاهان تیم قوی و ریشه داری است و ما هر سال بازی های سخت و حساسی را با این تیم انجام داده ایم و من خوشحالم که توانستیم بار دیگر این تیم را در تهران مغلوب کرده و هواداران خود را راضی کنیم.
نیکبخت واحدی در مورد عملکرد پرسپولیس طی هفته های اخیر اظهار کرد:به نظر م اگر همین طور ادامه دهیم می توانیم نوار پیروزی هایمان را دنبال کرده و به هدف اصلی خود یعنی قهرمانی در لیگ و آسیا دست پیدا کنیم.
مهاجم پرسپولیس در خصوص همبازی خود دی کارمو و عملکرد وی گفت: برای من فرقی نمی کند که چه کسی در زمین بازی کند و یا به چه کسی پاس می دهم ،مهم این است که ما در کار تیمی موفق باشیم .اما در مورد دی کارمو باید بگویم بازیکن بسیار خوبی است و باید به او زمان داد تا در تیم جا بیفتد.
نیکبخت در رابطه با شایعات اخیر اذعان کرد: خیلی وقت است که به تمام حواشی و شایعات پیرامون خودم و قطبی پایان دادم اما انگار بعضی ها دوست ندارند من و قطبی را در کنار هم ببینند وقصد حاشیه سازی برای پرسپولیس دارند
امیر حاج رضایی در گفتگو با ایسکانیوز:
قطبی نمی تواند از دی کارمو حمایت کند// امیدوارم سپاهان به روزهای اوج بازگردد
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کارشناس فوتبال کشورمان گفت: با توجه به عملکرد ضعیف دی کارمو قطبی نمی تواند از او حمایت کند.
"امیر حاج رضایی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: بازی فوق العاده زیبایی از جانب دو تیم مشاهده کردیم و علت زیبایی این بازی گل زود هنگام تیم پرسپولیس بود.
وی افزود: سپاهان سازمان دفاعی بسیار خوبی دارد و ساختار گلزنی این تیم وابسته به ضد حملات است.
وی در خصوص عملکرد تیم پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: پرسپولیس در این دیدار نشان داد محافظه کارتر بازی می کند و به عقیده من این شکل بازی عاقلانه تر است.
وی در خصوص عملکرد ضعیف خط دفاع پرسپولیس تصریح کرد: در این دیدار با اضافه شدن نبی الله باقری ها، دفاع پرسپولیس منظم تر عمل کرد و با این روند و اضافه شدن الونگ می توان به آینده خط دفاعی تیم پرسپولیس امیدوارتر بود.
مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران در خصوص عملکرد دی کارمو تصریح کرد: عملکرد دی کارمو برای من به یک معما تبدیل شده است و قطبی نمی تواند از عملکرد ضعیف این بازیکن دفاع کند فقط امیدوارم این بازیکن با تحمیل دلال ها به پرسپولیس اضافه نشده باشد.
حاج رضایی در خصوص عملکرد نیکبخت خاطر نشان کرد: نیکبخت نشان داد با کم کردن حاشیه ها می تواند به یکی از با ارزش ترین بازیکنان تاریخ ایران تبدیل شود و واقعا حیف است این بازیکن با ارزش با حاشیه سازی برای خود با روزهای اوجش فاصله بگیرد.
رای به پرسپولیس در انتخاب محبوب ترین تیم دنیا
]کد:http://www.voteyourteam.com/vote.aspx?TeamID=786
دادن امتیاز به کلوب محبوب ترین تیم آسیا فراموش نشه
به بالای صفحه اصلی کلوب پرسپولیس رفته
ستاره اول از سمت راست را بزنید و ثبت امتیاز کنید
فرشاد پیوس در گفتگو با ایسکانیوز:
توره و خیرخواه یک سر و گردن بالاتر از دی کارمو هستند
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن اسبق پرسپولیس گفت: مدیران پرسپولیس هیچ گاه به پیشکسوتان خود احترام نگذاشته اند و به نوعی می توان گفت آنها غریب پرست هستند.
"فرشاد پیوس" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطرنشان ساخت: در دیدار مقابل سپاهان دو نیمه متفاوت را از پرسپولیس مشاهده کردیم اما در مجموع دیدار بسیار زیبایی را از دو تیم دیدیم.
وی افزود: پرسپولیس در مقابل سپاهان از فرصت های خود بهتر استفاده کرد و شاید تنها برتری پرسپولیس در این دیدار همین موضوع بود.
بازیکن اسبق پرسپولیس در ادامه به ایسکانیوز گفت: از لحاظ فنی پرسپولیس نتوانست نکته مثبتی را به نمایش بگذارد اما بازیکنان این تیم از تمامی موقعیت های خود به خوبی استفاده کردند و توانستند پیروز میدان شوند.
پیوس با اشاره به عملکرد ضعیف دی کارمو در دیدار های اخیر پرسپولیس تصریح کرد: توره و خیرخواه یک سر وگردن بالاتر از این بازیکن هستند و حتی به عقیده من اگر قطبی از تیم های پایه خود بازیکن بیاورد می تواند موفق تر باشد.
وی با تمجید از عملکرد نیکبخت تصریح کرد: نیکبخت به همراه پتروویچ بهترین بازیکن زمین بود و نشان داد می تواند منجی پرسپولیس در لحظات سخت باشد.