ارهنقل قول:
مگه تا حالا که این همه ixtreme اومده ملت چی کار کردن ؟
خودت هم میتونی که کار درد سر داریه
و میتونی بدی بیرون جایی مثل فتحی تو پاساژ لباف تو توپخونه که 8 تومان میگیرن up میکنن
ارهنقل قول:
مگه تا حالا که این همه ixtreme اومده ملت چی کار کردن ؟
خودت هم میتونی که کار درد سر داریه
و میتونی بدی بیرون جایی مثل فتحی تو پاساژ لباف تو توپخونه که 8 تومان میگیرن up میکنن
چی شده؟ دوباره قفل جدید برای 360 اومده کهنمیشه بازی کرک شده توش اجرا کرد؟؟؟
ایول. خدا رو شکر.
ایشالا تا وقتی این قفل هم بشکنه قیمت کنسول دوباره حسابی ارزون میشه.
فکر کنم بتونیم الیت رو همون 300 تومن بخریم. : دی
اتفاقاً منم همین کار رو بکنم آقا پدرام . احتمالاً دستگاه الیت بگیرم 2 هفته دیگه ، چون میخوام LCD 32 هم باهاش بگیرم اون موقع یکی دو تومنی میاد دستم . ولی میخوام تا اون موقع حسابی تحقیقات بکنم که بعداً پشیمون نشم !!نقل قول:
بعد از اینکه دستگاه رو گرفتم ، با توجه به کپی بودن بازی ها و داشتن یک ماه اکانت لایو ، کار خاصی باید انجام بدم رو دستگاه یا با چک کردن Stealth بازی میتونم شروع کنم و بن نشم ؟
خیلی ممنونم که در مورد درایو و برد توضیح دادین ، اگه میشه بفرمائین تفاوت فرمور ، دشبود و iXtreme چیه ؟ و وقتی صحبت از آپگرید کردن و فلش کردن میشه ، منظور کدومه اینهاست ؟
از قضا این دوست من میگفت که زمانی که میخواسته ثبت نام کنه ، هر چی اطلاعات میزده دستگاه قبول نمی کرده . میگفت انقدر زدم و کشور رو عوض کردم تا بالاخره قبول کرد . میگفت کشور رو زدم ایرلند ، حالا نمیدونم کجا داشته ثبت نام میکرده و ثبت نام Live چطوریه . اینها رو گفتم شاید شما یه چیزی دستگیرتون بشه .نقل قول:
کار خاصی لازم نیست انجام بدینقل قول:
بازی هایی که الان دوستان میفروشن 99 درصد full stealth هستن و موردی ندارن
Firmware به اون برنامه نرم افزاری درایو میگن
Dashboard یه محیط کنسول 360 میگن که یک جورایی نقش platform یا operation system رو بازی میکنه
ixtreme هم برای شکستن قفل درایو ها به کار میره که اونها رو قابل کپی خوندن بکنه
اون اصطلاحات هم برای ixtreme به کار میره
بله بايد صبر كرد تا ixtreme جديد بياد ولي احتمالا بازيهاي جديد همگي از Wave 4 استفاده ميكنن فقط اميدوارم نسخه
جديد pes يعني 2010 از اين قفل استفاده نكنه تا براي بازيهاي ديگه شايد زودتر ixtreme جديد بياد.
9-Wireless Net Adaptor:
این وسیله استفاده از اینترنت را به صورت وایرلس لن برای شما فراهم میکند به این صورت که ابتدا دستگاه را در پشتXbox 360 قرار داده(دستگاه به پشت Xbox نصب میشود) و سپس USB آنرا به پشت Xbox 360 وصل میکنیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين وسيله در حال حاضر در ايران براي خريد هست ؟
یعنی با این اوصاف نیازی نیست iXtreme روی دستگاه بریزم ؟نقل قول:
یعنی دستگاه هایی که تو ایران هستن و کپی خور شدن روشون iXtreme نصب شده ؟ و اگه شده چه نسخه ای هست ؟
و همینطور CoD:MW2 و Tekken 6 !!نقل قول:
ببینم این Wave 4 با iXtremeهای فعلی ، اصلاً اجرا نمیشه یا فقط نمیشه باهاشون مولتی پلیر بازی کرد ؟
عیول حاجی ....مرامتو عشقه :46::31:نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بدونم
xbox 360 چه فایل هایی رو ساپورت میکنه!!
میدونم که باید به خاطر بعضی فایل ها دستگاه به لایو وصل بشه
اما من کنسولم رو از المان اوردم و اینجا
دادیم برامون کپیخور کردن و کرکش کردن
حالا به لایو میشه وصل شد !!بدون بازی کردن
مثلا واسه همین اپدیت یا
chat
video
و...
؟
راستی یه بازی دارم از یه شرکتی
full sleath نوشته هست
میخواستم بدونم احتمال بن شدنم چقدر هست؟؟
نه نیازی نیستنقل قول:
چون هر جایی که کپی خور میکنه و هر کنسولی که بازی کپی میخوره ixtreme داره و ورژنش هم 1.6 هست الان دیگه
اصلا اجرا نمیشه مگر به روش activate . iso
تصویری :نقل قول:
divx . avi . vob . wmv
صوتی :
mp3 . wav . audio
برای divx و avi یک بار وصل میشی یک codec به حجم 5 مگ میگیری
بله میتونی وصل شی مشکلی نداره
chat نداره ولی میتونی برای Add هات text یا voice بزاری
و اگه بخوای video message بزاری باید gold داشته باشی
اگه مطمنی full stealth هست تقریبا 0 هست
میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟نقل قول:
برای divx و avi یک بار وصل میشی یک codec به حجم 5 مگ میگیری
برای این که کنسول فایل هایی با این پسوند رو support کنه باید از live این codec رو بگیریدنقل قول:
که هیچ راه دیگه جز وصل شدن به live نداره
باید یک فایل avi بزارید تو کنسول ( flash یا dvd ) بعد play بدید که کادر باز میشه برای گرفتم codec
9-Wireless Net Adaptor:
این وسیله استفاده از اینترنت را به صورت وایرلس لن برای شما فراهم میکند به این صورت که ابتدا دستگاه را در پشتXbox 360 قرار داده(دستگاه به پشت Xbox نصب میشود) و سپس USB آنرا به پشت Xbox 360 وصل میکنیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين وسيله در حال حاضر در ايران براي خريد هست ؟ :5:
عزیز نمیدونم جائی داره یا نداره ، ولی یه فروشگاه تو جمهوری هست که خیلی خرت و پرت داره . ولی اصلاً آدم خلفی نیست . من یه وایرلس ----- برای pair کردن دسته بیسیم xbox 360 به کامپیوتر ازش خریدم ، 25 دلار قیمتشه ، داد 35 تومن . تازه جعبه هم نداشت و 2 روز هم الافم کرد و آخرش هم سر اینکه 45 تومن بفروشتش کلی ناز و ادا در اورد و نمیخواست بده . حالا یا میخواست یه کاری کنه من رو جعبه نداشتنش حرف نزنم ، یا واقعاً انده آدم طماعه !! به هر حال ، هیچ جای دیگه ای نتونستم پیدا کنم و ازش خریدم . نصف بیشتر تهران رو هم زیر و رو کردم .نقل قول:
شما میخوای یه زنگ بهش بزن ، یه پسر 30 و خورده ای ساله است که سر در میاره از این چیزا ، ولی با اون پیر مرده که ظاهراً باباشه صحبت نکن ، چون فرق آتاری و ماشین لباس شوئی رو نمیدونه و ممکنه فکر کنه داری بهش فحش میدی و یه چیزی بارت کنه .
این شماره تلفنشه :
66703648 - 66703846 فروشگاه یگانه ، اسم پسره هم محسنه
به هر حال کسی هم که به من معرفی کردش در مورد اون خصوصیاتشون بهم اخطار داده بود و گفته بود مواظب باش . ولی دیری نپائید تا خودم هم به چشم خودم دیدم !! :18: منم به شما گفتم تا در جریان باشی ، حالا اگه داشت یا نداشت ، خبرش رو به ما هم بده بی زحمت .
ايكس باكس فرمت صوتى و تصويرى MP4 و 3GP رو هم پخش مى كنه
من خودم تست كردم
البته بعضياشونو مى تونه، بعضياشونو نمى تونه
بستگى به كدك اون داره
این 2 تا رو هم میخواستم بنویسم چون شک داشتم ننوشتمنقل قول:
چون زیاد از این نوع فایل ها روش امتحان نکردم اصلا به کار نمیاد اونم با این کیفیتشون
سلام بر دوستان گل;
من یه 2 تا سوال دارم:
1.الان با این wave4 هیچ رقمه نمیشه بازی کرد؟این ixterme جدید معلوم نیست حدودا کی میاد؟
2.اگر بازی ماfull stealth نباشه و بریزیم رو هارد و بازی کنیم بازم امکان بن هست؟
ايكس باكسهاى آركيد رو از روز اول كه ميخري، روي خودشون 3 ماه اكانت گلد دارن؟
پس چرا مال ما رو نوشته اكانت سيلور!!!
الان من فقط ميتونم برنامه برنامه و كدك بيارم
ولي براي بازي آنلاين ازم ايراده اكانت ميگيره
قيمت اكانت گلد يك ماهه و 3 ماهه چقدره؟؟؟
1 - تنها راهش فعلا اینه که downgrade کنید به 1.5 که اونوقت Wave 3 اجرا نمیشهنقل قول:
یا از اون Dvd استفاده کنید که اونقت بی بورو برگرد با اولین اتصال به live بن میشید
در مورد ixtreme جدید هم اگه مثل اون سری طول بکشه فکر کنم کمه کمش 1 ماهی الاف هستیم
2 - بله باز هم بن میشید
3 ماه gold ندارن بلکه با هر کنسول میتونید تا 3 تا gamertage بسازید که هر کدوم 1 ماه gold مجانی دارننقل قول:
برای بازی online حتما باید gold داشته باشید
یک جا بود 3 ماهه میداد 20 تومان
الان بازی های brutal legend و forza3 هم این قفل روشون هست؟
نهنقل قول:
خوشبختانه این دو بازی خوب در رفتن از این قضیه
ایا این شارزر باتری های xbox که مال خود مایکروسافت هستند ارزش خریدن دارن؟
قیمتشون چند هست؟
بهترین باتری واسه دستگیره چیست؟
سلام
بهترین xbox 360 موجود در ابران کدام مدل و قیمتش چنده(در تهران)
امکانات بیشترش نسبت به مدل های دیگه چی هستش؟
سلام دوستان عزیز.من میخوام 1 ایکس باکس بخرم,این فوروم شما هم از بس شلوغه من نتونستم 900 صفحه رو بخونم.لطفا به من توی انتخاب ورژنای مختلف ایکس باکس , قیمت و این چیزایی رو که راجع به مین بورد نوشتین کمک کنید؟
صفحه اول برو همه چي نوشته شده.نقل قول:
من گيمر تگ ساختم، ولي سيلور ميدهنقل قول:
مطمئني با ساختن گيمر تگ براي آركيد ميشه اكانت گلد ساخت؟
يا فقط برا اليت هستش؟
مدل های original و تقلبی دارهنقل قول:
که معمولیهاش 15 و origi معمولا 25 پیدا میشه
من خودم از باتری های duracell استفاده میکنم جفتی 1200 که با روزی 7 ساعت کار حدودا 20 روز دوام میارن
برای arcade رو نمیدونمنقل قول:
من خودم premium دارم یک دونه 16 ماه قبل ساختم
یک دونه هم 3 روز پیش که بهم gold داد
خوب دوستان خیالمون راحت شد
این صحبتیه که با خلیل جان در ---------- داشتم :
دوستان 2 سوال
نقل قول:
1 - اگه فعلا از همین Activate . iso برای اجرای offline این بازی هایی که wave 4 هستن استفاده کنیم
و به live وصل نشیم و بعدا که ixtreme اومد up کنیم و بعدش اگه بخوایم به live وصل شیم مشکلی پیش میاد ؟
2 - و این که برای این Activate.iso باید بازی ها رو non stealth بگیریم ؟ full stealth باشه اجرا نمیکنه ؟
ممنون
برای اموزش ساخت دیسک هم میتونید به اینجا بریدنقل قول:
1: هیچ مشکلی نیست و هیچ گون خطری کنسول رو تهدید نمی کند.
2: با این دیسک هر گونه بازی در هر سطح stealth و یا هر قفل Wave x را میتوانید اجرا کنید، فقط در محیط افلاین.
این دیسک به صورت موقتی کار میکنند و بعد از اتمام بازی با خاموش و روشن کردن کنسول همه چیز به حالت اول در فرمور درایو بر میگردد.
و چیزی در این مدت ذخیره نمی شود که بعداً اگر به صورت طبیعی وصل شدید به Live بخواهد مشکلی رخ دهد.
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=25757
من تا جایی که یادمه فقط رو جعبه Elite نوشته بود یک ماه گلدنقل قول:
پکیج های دیگه صحبتی از گیمرتگ و گلد نکرده بودن
البته تازگی ها دیدم ، نمیدونم قبلاً چطوری بوده
بابا اینها خیلی خیلی گدا هستند ، نویسنده برنامه مجانی برنامه رو به همه میده اینها برای یه فایل این همه کلاس میزارند :نقل قول:
نقل قول:
تمامی حقوق این اثر متعلق به سایت بازی سنتر می باشد
اشتراک گذاری و یا هر نوع کپی برداری از این مطلب حتی با ذکر نام منبع به هر نحوی غیر مجاز است
یعنی عملا به درد ما نمیخوره ، شما نمیتونی یه آموزشی که به درد همه بخوره پیدا کنید که همه استفاده کنیم ؟ یا زحمت بکشید خودتون یه آموزش بنویسید بی زحمت :10:نقل قول:
این mini Tutorial به سفارش اعضای پریمیوم سایت نوشته شده است و مثل روال قبل فقط اعضای پریمیوم
حق دسترسی و دانلود کردن آموزش را دارند و کاربران ساده سایت هیچ گونه دسترسی بر آموزش نخواهند داشت
پس لطفاً تقاضای لینک فایل را در هیچ مکان دیگری نکنید.
اره پست شما رو هم اونجا دیدم
یکی دیگه از دوستان تو weblog خودش یک اموزشی گذاشته بود که نمیدونم تا چه حد کاراست
ولی خودش Dvd رو اماده برای فروش داره میده 2000 تومان
این چیز هایی هست که توضیج داده :
نقل قول:
از اونجایی که ماکروسافت تصمیم به تغییر در ساختار بازیها و ارایه بازیهای Wave 4 گرفته از این به بعد بازیهایی که با ساختار Wave 4 عرضه میشه در وبلاگ مشخص خواهد شد.
در ضمن همینطور که اطلاع دارید تا زمانی که IXtreme جدید بیاد باید برای بازیهای جدید از دیسک activate استفاده کنید.برای اون دسته از دوستانی که خودشون میخوان دیسک Activate بسازن روش ساخت و استفاده از دیسک به صورت کامل در زیر اومده :
1- ابتدا activate.iso رو از دانلود کنید.
این فایل به صورت rar رو در یه جای خالی 300MB در هادر خود Extract کنید.(password : shirazxbox360)کد:http://www.4shared.com/file/141883259/281a4fd0/activate_iso__shirzxbox360blogfacom_.html
2-سپس فایلی با پسوند iso استخراج میشه که باید این فایل رو بر روی یه دیسک 8.5 رایت کنید (حتماً باید دیسک 8.5 باشه)
3-بعد از رایت بازی دیسک رو در دستگاه گذاشته و دکمه A رو بزنید
4-بعد از 30 ثانیه دیسک رو از داخل دستگاه در بیارید و دیسک بازی که wave 4 هست رو در دستگاه قرار بدین.بازی اجرا خواهد شد.
راستش اولش گفتم لینک جدا بده ، بعد یهو دیدم نوشته نگید لینک بده ویرایش کردم نوشتم ببخشید :)نقل قول:
داستان شاه بخشید ، شیخ علی خان نبخشیده !!نقل قول:
آقا یعنی واقعا یه فایل 1.5 مگابایتی رو باید رو یه DVD9 رایت کنیم ؟! :31:نقل قول:
ممنون پدرام..
دوستان اگر میتوننین کمی صبر کنین تا تیم abg نسخه ی جدید iXtreme و برنامه ی abgx360 رو عرضه بکنه... اینطوری خیلی بهتره. الان مگه کلا چند تا بازی wave 4 عرضه شده؟ 3 تا.
در ضمن اگر میخوایید از روش activate.iso استفاده بکنید یادتون باشه فایل رو حتماً باید روی یه دیسک دو لایه یا همون 9 بریزید... روی Cd یا dvd اجرا نمیشه به هیچ عنوان.
نقل قول:همین طور که پیمان جان گفتن باید روی Dvd های 9 رایست زده بشهنقل قول:
و اینم بگم اون فایل بعد از extract کردن حدودا 400 مگ حجمش میشه
در مورد این روش هم همون طور که یادتونه ixtreme قبلی مدت ها طول کشید تا ساخته بشه
خبر هایی که دارم فعلا فقط بازی cars از wave 4 استفاده کرده
و بازی Smack down vs raw 2010 همون wave 3 هست
اما مطمنا از این به بعد بازی ها تماما wave 4 خواهند بود و اون طوری که گفته میشه ممکنه ixtreme جدید بیشتر از 1 ماه و نیم زمان ببره تا ساخت و تست و عرضش
با توجه به این که اواسط هفته اینده gta و tekken 6 هم عرضه میشه
سلام xbox من ارور 74 میده باید چی کار کنم ؟
لطفا یه نفر سریعا کمکم کنه.
اگه بخوام درستش کنم چه قد خرج داره؟
لطفا یکی کمکم کنه.
من رفتم یه باتری خریدم
پاناسونیک(4300 میلی امپر) با قیمت فقط 3500 تومان!!!!!!!!!:18:
ایا اصلیه یا قلابی؟