لیگ برتر آلمان:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
Printable View
لیگ برتر آلمان:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
قبول دارم ایراد داره ولی با اولین سال با موتور گرافیکی و هوش مصنوعی جدید و فیزیک جدید نباید هم همه چی دقیق پیش میرفت اونم در کمتر از 1 سالنقل قول:
ولی در کل خوب شده واسه سال اول مطمئن باشین نسخه های بعدی میترکونه چون دیگه کارای سیستم بندی گرافیکی بازی صورت گرفته و تو نسخه های بعد تمرکز تیم بازیسازی فقط و فقط روی گیم پلی روانتر و واقعی تر و دلچسب تر و تنوع انمیشین های بازیکنا خواهد بود چیزی که کونامی امسال با اولین سال با این موتور ثابت کرد که قدرت اینو داره که بهترین نسخه ها رو در سالهای بعد منتشر کنه و به امید اون روزها و سالهای پی در پی برای گیمرهای حرفه ای این بازی
دوستانی که افت فریم و لگ دارن سعی کنن رم کامپیوترشون بالای 5 گیگ باشه و حتما با ویندوز 64 بیت بازی کنن تا کارت گرافیک کامپیوترتون تو بازی نهایت استفاده از قدرت خودشو داشته و تو حالت شیرینگ نره :n01:
Amd Athlon (tm) 64 x 2 Dual Core Processor 4000+ 2.10 HGHz Ram 2 G Vga Nvidia 95-- gt با این سیستم میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم و آیا کیفیت بازیم بهتر میشه بازیم کمی کنده؟
آقا کسی میدونه چرا لیگ آلمان لایسنس نمیشه توسط کونامی؟واقعاعجیبه
یعنی توی پرجمعیتترین کشور اروپا! هیشکی pes نمیزنه؟!
رم و گرافیکت واسه بازی کم و ضعیفه متاسفانه 64 بیت هم نصب کنی چندان تاثیری نداره داداش :n01:نقل قول:
بخاطر اینکه لیسانس لیگ المان و بعضی لیگ های مهم دیگه و بیشتر استادیوم ها و بعضی جام ها فقط در دست قراردادهای شرکت EA هستشنقل قول:
کونامی حق نداره تو نسخه اصلی بازی که ارائه میده اینا رو بزاره ولی بعد از انتشار بازی با پک و Dlc جبران همه ای این لیسانسهای که در اختیار رقیب هستش رو به بازی اضافه میکنه هر چند اگه خودش هم پچ ها و پک و Dlc ها رو بسازه و نتونه پخش کنه توسط تیم ادیتور معروف Pes Edit اینکارو میکنه :n01:
دلیل اینکه هیچوقت تو PES تیم های چلسی آرسنال لیورپول من سیتی و خیلی از تیم های دیگه انگلیسی با اسم اصلی و لباس اصلی تیم لایسنس نمیشن چیه؟
سیستم قوی توی این بازی حرف اول رو میزنه واقعا باور نمی کردم کونامی بتونه بازی رو نجات بده ولی حالا با قاطعیت اعلام میکنم بازی خیلی خوب شده برای سال اول واقعا این همه تغییر فوقالعادست
فقط زودتر اپدیت ها و پچ ها بیاد تا اشکالات رو برطرف کنه همه چی حله
یه مدت بود دیدم تاپیک بازی افتاده دسته یه سری افراد نامحرم و هی دارن چرندیات تحویل میدن به خاطر همین سعی کردم کمتر بیام ولی مثل اینکه konami_pc اومد و شفاف سازی کرد واقعا احساس میکنم ذره ذره حرفای ایشون حرف دل خودم هست واقعا از زحماتشون تشکر میکنم .
کسی بازی نمیکنه؟؟!!نقل قول:
تیم pesedit آلمانیه
لایسنس و حق امتیازنقل قول:
مرسی منم حواسم این مدت هم به تاپیک بود هم داشتم بازی رو هر روز انجام میدادم اینقدر بازی کردم روی گرافیک بالا تا یه باگ ببینم و ارسال کنم واسه خود کونامی و بزارم تو این تاپیک که خوشبختانه اصلا باگی در حالت گرافیک Full HD دیده نشد بخدا خوشحال میشدم باگ ببینم ولی نبود ولی بر عکس همینطور که گفتم روی گرافیک متوسط و پائین تر میزان بافت های گرافیکی کمتر میشه مثلا وفتی تو حالت فول اچ دی 1000 تا بافت برای دست فقط هستش وقتی گرافیک میاد پائین این 1000 تا میشه 400 تا و پائین تر که بزاری کلا میشه 100 تا پس هر گونه باگی از نظیر رد شدن توپ از دست و بدن و صورت تو گرافیک پائین با توجه به مدل هر بازی مربوط میشه به سیستم خود طرف نه شرکت بازی سازینقل قول:
اگه سیستمتون کشش داشته باشه میتونید بدون کوچکترین باگی بازی کنید روی بالاترین کیفیت بازی
گرافیک کارا خوب میدونن بخصوص اونائی که بازی میسازن وقتی از بافت گرافیکی کاسته بشه کلا همه چی بهم میریزه و کلا مقدار و میزان و فیزیک و قاعده بازی از روی محور استاندارد کاهش پیدا میکنه و تبدیل میشه به باگ و خندیدن دوستان که ربطش میدن به شرکت بازیسازی
تو فروم های خارجی نوشتن NEXT- G PES 2014 یعنی این بازی متعلق به نسل بعد هستش علتش هم که گفتم نبود بارون نبود انمیشین های زیاد داخل بازی نبود استادیوم های بیشتر و چیزای اساسی بخصوص لیسانس تیمهای معروف و برتر هر لیگ که باعث شد کونامی از گذاشتن پسوند نکست جن خودداری کنه :n01:
تو این مدت که تاپیک رو نگاه میکردم بیشتر فهمیدم کسانی از بازی ناراضی هستن که هنوز بلد نبودن تو ستینگ بازی دسته بازی رو تعریف کنن یا بازی رو کرک کنن یا پچ رو درست نصب کنن اینا همونائی هستن که بازیشون تو نسخه های PES فقط یه پاس تو عمق و گل و بر عکس بوده
گفتم و بازم میگم از این فوتبال جدید کونامی کسائی لذت میبرن امسال و سالهای دیگه که از نوع بازی کردن تیمی و با ارامش خاص خوششون میاد یعنی یه تیم و یه کار گروهی و به نظر خودم تا اینجا که نزدیک 40 دست بازی کردم بهترین نسخه ای PES رو شاهد بودم نه من بلکه همه دوستانی که اول مشکل داشتن و با فکر و اندیشه ای نسخه های قبلی میخواستن بازی کنن و بجای نمیرسیدن به این نتیجه رسیدن که دیگه باید بازی رو تیمی و گروهی انجام داد و این یعنی یه بازی واقعی و لذت بخش که هر کسی بی حوصله باشه و زود بخواد گل بزنه حتما دل زدش میکنه این فوتبال ..... تو این نسخه با ارامش کامل میتونین به سبک تیک و تاکای و تعویض منطقه بازی بهترین بازیتون رو به رخ حریفتون بکشین مرسی و موفق باشین به امید برگشت زودتر دوستمون :n12: