-
بعد از یک بازی کسل کننده(که البته قابل پیش بینی بود ارائه همچین بازی از استقلال در شرایطی که اصلا نیازی به آب و آتیش زدن خودش نداشت) خدا رو شکر صعود کردیم و یک بار دیگه نشون دادیم یک سر و گردن از بقیه تیم های ایرانی قدرتمند تریم با حضور در جمع 8 تیم برتر قاره ی آسیا ...!!
پس تبریک به همه آبی دل ها....
و اما...
این جنس چینی ؛ هیچ چیش خوب نیست!!!
حتی داورش!!! :n02:
چی بود این یارو؟؟؟
یک گل سالم ما رو حساب نکرد؛هیچ!!!(فدای چشم های کوچولوش!نیازی بش نداشتیم)
نزدیک بود تیممون کشته و شهید و جانباز و مجروح بده!!!
قدرت مدیریت و کنترل بازی رو نداشت!!!حتی میترسید به عرب ها کارت نشون بده!!
میتونست با 2 تا کارت؛بازی رو در کنترل خودش بگیره...ولی بی عرضه تر از این حرفا بود این یارووو!!!
ورژن جدید(ساخت عرب) از سنگ پای قزوین رو هم مشاهده کردیم امشب...!!!
یارو اومده با چک و لگد زده بازیکن ما رو چپ و راست کرده(اونم نه یک بار؛بلکه چندبار) بعدش واسه بازیکن های ما؛اونم تو آزادی...!جلوی اون همه تماشاگر تعصبی؛داره شاخ و شونه میکشه!!!
بیشتر از اینکه از صعود تیم محبوب خوش حال باشم؛از به خاک مالوندن چونه ی این اعراب خوش حالم!!!
به امید صعود به نیمه نهایی و در نهایت قهرمانی و کسب ستاره ی سوم ...!!! (که حتی یه دونه ی اون واسه خیلی ها آرزوئه !!! :n02: )
-
یه خبر ناراحت کننده:n03:
منتظری با بازیکنان استقلال خداحافظی کرد
مدافع تیم فوتبال استقلال پس از دیدار مقابل الشباب با تمام بازیکنان این تیم خداحافظی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پژمان منتظری پس از پایان بازی استقلال مقابل الشباب در مرحله یک هشتم لیگ نهایی قهرمانان آسیا با تمام بازیکنان آبیپوش روبوسی و از آنها خداحافظی کرد.
شنیده میشود این مدافع آبیپوش از یکی از تیمهای قطری پیشنهاد دارد و فصل آینده برای آن تیم توپ خواهد زد.
فارس
-
قلعهنویی: رحمتی یک سر و گردن از همه بالاتر است/کیروش سرمایه سوزی نکند
به گزارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، امیر قلعهنویی پس از تساوی بدون گل مقابل الشباب و صعود به مرحله یک چهارم در نشست خبری اظهار داشت: ولادت امیر مومنان را به همه مسلمانان تبریک میگویم. بازی خوبی بود و بازیکنان ما فوتبال تاکتیکی انجام دادند. 4-4-2 بازی کردیم و شروع خوبی نداشتیم و مجبور شدم جای سیاوش اکبرپور را عوض کنم. چون نتیجه بازی رفت خوب بود به همین دلیل بازیکنان همه چیز را کنترل کردند. در این فصل سختیهای زیاد کشیدیم ولی به خاطر مردم و استقلال سختیها را تحمل کردیم.
وی ادامه داد: تیمهای خوبی مثل الغرافه و الهلال را پشت سرگذاشتیم. مزد زحمت بازیکنان یک قهرمانی و رسیدن به جمع 8 تیم آسیا بود. اگر میخواهیم به مراحل بعدی صعود کنیم باید تقویت شویم. ما 6 تا 8 بازیکن میخواهیم که وزنهای در آسیا باشیم و در ادامه راه با قدرت بیشتری به میدان برویم. مجتبی جباری در میانه زمین ما هر وقت حرکت کند تیم هم حرکت میکند ولی موقعی که این اتفاق نیفتد به مشکل میخوریم این نقطه ضعف است. باید کاری کنیم که یک نفر جور مجتبی را بکشد. جانورایو میتوانست این کار را بکند اما مصدوم شد. خدا را شکر میکنم که صعود کردیم.من بعد از بازی داماش حلالیت طلبیدم و یکبار دیگر هم این کار را میکنم تا کسی از من دلگیر نباشد.
وی افزود: من چندسال در استقلال بودهام و مشکل استقلال همین است که گفتم.
قلعهنویی در مورد شرایط مهدی رحمتی و عملکرد دروازهبان تیم ملی در دیدار با عمان و خشونت برخی از بازیکنان الشباب تاکید کرد: بازیکن شماره 33 الشباب باید 2 بار اخراج میشد و خیلی خشن بازی می کرد. در مورد رحمان احمدی هم باید بگویم که مقابل تیم ملی عمان خیلی هم تقصیر نداشت اما بحث ما این است که بهترین دروازهبان آسیا را در لیگ و ایران داریم و چرا باید از چنین سرمایهای به راحتی بگذریم. سرمربی تیم ملی باید نگاه پدرانه داشته باشد. من وقتی سرمربی شدم خیلیها از من انتقاد کردند و فکر کردند که من علیه فرهاد مجیدی موضعگیری میکنم اما او را آوردم و جام را هم بالا برد. در آسیا امتیازهایی که گرفتیم 7 امتیاز را مدیون رحمتی هستیم. ما نباید در آسیا در خصوص رحمتی سرمایه سوزی کنیم. او یک سر و گردن از همه بالاتر است.
وی ادامه داد: ما در راه جام جهانی فقط 2 گل خورده داریم، با این کار ما داریم نقاط قوت را از بین میبریم و نقاط ضعف را برطرف نمیکنیم. خیلیها میآیند و میروند، امیدوارم کیروش زودتر دست به کار شود. بازی با عمان تدارکاتی و از باختش ناراحت نیستم ولی نباید سرمایه سوزی کنیم. باخت در بازیهای دوستانه اشکالی ندارد اما برای بازیهای رسمی باید آبدیده شویم.
سرمربی استقلال در مورد اینکه در این تیم میماند یا نه و اینکه نجفنژاد هم گفته مشکلات استقلال باید حل شود، گفت: از عباسی وزیر ورزش تشکر میکنم که مرا خواست و همه چیز را به او توضیح دادم. در مورد فوتبال ایران و اسقلال حرف زدم. آنچه که عقل ناقصم میگفت برایش تشریح کردم. بازیکنان شماره 8 و 9 استقلال 7 میلیون دلار دستمزدشان است شما خودتان قیاس کنید اگر قرار است در آسیا ستاره بگیریم اولین کار این است که تیم را حفظ کنیم و بعد شش بازیکن بگیریم. در حال حاضر 14-15 بازیکن استقلال قرارداد ندارند و دلار هم اکنون 4 هزار تومان شده است و دو سه بازیکن هم پیشنهاد خارجی دارند و اگر نروند در حق خانوادهشان جفا کردهاند باید ما با قدرت در آسیا برویم و زنگ تفریح نشویم و ستاره را بگیریم.
وی در مورد اینکه خشونت بازیکنان الشباب ربطی به مسایل سیاسی داشت تا بازیکنان کلیدی ما را مصدوم کنند، گفت : فکر نمیکنم اینطوری باشد ولی شماره 33 میخواست خسرو حیدری را طوری بزند که یکسال در خانه بخوابد. آنها نگاه خوبی به ما ندارند.
قلعهنویی در مورد اینکه بازیکنی برای فصل جدید مدنظر دارید، گفت: وقتی در لیگ کار میکنیم یکسری بازیکنان مورد نظرم هستند که به درد افکار تاکتیکی من میخورند. 2 هافبک مثل جانواریو میخواهیم و باید بودجه داشته باشیم تا بتوانیم برنامههایمان را اجرا کنیم.
VARZESH3
-
-
بچه ها من دو،سه جا خودنم منتظری این قضیه روبوسیش هیچ ربطی به رفتنش نداره.
موضوع از این قراره که چون فصل تموم شده و ممکنه بعضی از بازیکنای استقلال برن و منتظری هم میخواد بره تیم ملی و ممکنه بعضی از بازیکنا رو نبینه روبوسی کرده همینه فقط :n19::n19:
-
اصلا دوست ندارم ستاره هامون رو از دست بدیم.همه باریکنا مخصوصا نکونام صدای اعتراضشون بعد از بازی بلند شده.
حق دارن .
یکسال با این فشار بازیها واسه تیم مفت بازی کردن.
هر کی دوست داشت بره . حقشه که بره و یه پول کلان بگیره چون بالاخره خانواده و آینده هم داره.
نمیشه با این دلخوریها و کدورت ها بین بازیکنان و مدیر عامل تیم ، بازیکنها رو بزور نگه داشت وبهشون انگ بی تعصب بودن زد .
دست همشون درد نکنه که با همه مشکلات سربلندمون کردن.
-
واقعا متاسفم به جای گرفتن جشن صعود باید زانوی غم بغل بگیریم که همه دارن میرن امیدوارم فتح الله زاده بره چون مدیریتش امسال افتضاح بود اکثر بازیکنا از اینکه عدالت تو پرداختیا نبوده شاکی بودن....
اما تنها امیدمون موندن امیرخان هست شک ندارم تو فصل نقل انتقالات بازم برنده ایم.....:n12:
-
جدایی بازیکنا از استقلال بمونه واسه بعد فعلا راجع به بازی یه نظر بدم و این هوادارا که دیگه واقعا شورشو درآوردن !! خود شماها رو هم میگما !
از ساعت 6 بعد از ظهر امروز هم باز استادیوم بودیم ما ...
بازی که چیز خاصی نداشت فقط یه تیرک اونا زدن که من یه مین برگشتم عقبو ببینم اصلا تیرکه رو ندیدم !!
مجتبی جباری به طرز خیلی خیلی فجیع افتضاححححححححححح بازی کرد . واقعا بازیش رو مخ بود و واقعااااااااا یکی از دلایل مساوی کردن امروزمون همین مجتبی بود . اصلا معلوم نیست کجا بود تو باغ نبود !!! ما که تو آزادی بودیم میدیدم هزاررررتا موقعیت فرهاد توی عرض حرکت میکرد یه دونه پاس نمیداد !!! بعد یه موقعیت فرهادو 3 نفر گرفته بودن خسرو اینور خالیه خالی بود همه نیم خیز شدن که بده به خسرو توپو زد پشت پای فرهاد !!! اصلا نفهمیدم امروز توی زمین چیکار میکرد ...
ذوج خسرو پژمانم که افتضاح بود دلیل اینکه حمودی بازی نکرد رو نمیدونم . پژمان این گوشه اصلا کارایی نداره بازم 10 تا موقعیت فرهاد خالی بود توانایی پاس توی عرض رو نداشت !!
و تعویض فرهاد هم یه تعویض اشتباه بود و وقتی فرهاد از بازی میره بیرون و یکی مثل حاتمی میاد جاش در واقع ما اصلا مهاجم نداریم !!! یعنی وقتی تیم شکل حمله به خودش میگیره ما که استادیوم نشستیم جلو رو نگاه میکنیم هیچکی اون جلو نیست !!! اصلا دوندگی نداره اصلا قدرت دریبل و تک روی نداره اصلا تکنیکی نیست و تعویضش با فرهاد توی اینچنین بازیهایی کاملا اشتباهه !
این 3 تا دلایل مساوی کردن ما توی این بازی بودن اما بازم خدا رو شکر رفتیم جز 8 تیم آسیا و آبروی ایرانو خریدیم . اما بریم سراغ هوادارا ...
آخه این چه وضعشه بابا ؟ اصلا انگار نه انگار . حالا چون صعودمون 100% قطعی شده باید 25 هزارتا بیان استادیوم ؟ درسته هوا رگباری بود فصل امتحانا هست اما اینا دلیل نمیشه همه ی بازیها همینید . یعنی بازیهایی که بدونیم بردیم یا بازیهایی که بدونیم تاثیری نداره برامون و حالت تشریفاتی داره رو اصلا ول میکنید به امان خدا !!! سر بازی با سپاهان و تراکتورو پرسپولیس هم به خدا از سر کل کل میاید استادیوم وگرنه اینا هم نمیاید !
یعنی چی آخه ؟ بعضی تیما الان هواداراشون آرزوشونه بعد از 5 6 سال بیان توی کورس قهرمانی و ورزشگاهاشونو پر کنن شماها از بس بالای جدول بودید دیگه به بازیهای معمولی اکتفا نمیکنید ؟ حتما باید بازی خیلی مهم باشه یه قدم تا ورزشگاه برید ؟
همه ی تیما وقتی از صعود مطمئنن وقتی میدونن یه بازی رو میبرن و اون بازی براشون حالت تشریفاتی داره هواداراشون میرن ورزشگاه تا تیمه رو بترکونن . اون وقت شماها اینجور بازی ها رو اصلا به چشم بازی نگاه نمیکنید که میگید خاله بازیه !! یعنی چی آخه . از بس هر ساله تو آسیا بودید هر ساله توی کورس قهرمانی و قهرمان شدن و نایب قهرمانی و بالای جدول بودید دیگه واقعااااااا واستون همه چی عادی شده خیلی تنبل و بی روحیه شدید ! باید تیمتون مثل بعضی تیما 2 3 سال تو حسرت آسیا باشه و چند سال پایین و وسطای جدول باشه تا بعد از 3 4 سال دوباره بفهمید که همیشه بالا بودن نباید براتون عادی بشه ورزشگاها رو ول کنید به امان خدا !
یکم دست از تنبلی بردارید . من از اولشم میدونستما . مطمئن باشید اگه بازی رفتو میباختیم این بازی بالای 80 هزارتا میومد . اما حالا چون 4 تا زدیم و صعودمون قطعی شده چرا نباید 80 هزارتا بیاد ؟ چون واستون همه چی عادیه دیگه . عادت کردید . یعنی چی آخه ...
-
به نکونام اصلا حق نمیدم!
45% از یک میلیارد و هفتصد رو گرفته تهدید هم میکنه!
کو پژمان منتظری؟ صدا از سنگ در اومد از ایشون هم بلند شد!!
کدوم تعصب آقای نکونام؟ کدوم استقلالی بودن و گریه کردن؟؟؟؟
مردم ماهی یک میلیون درآمد دارن....یه نیم فصل گند زدی....نهایت 4 تا پنالتی زدی و 4 تا بازی خوب نیم فصل دوم کردی....میخوای شکایت کنی؟؟
خیلی خوشحال میشیم که تشریفت رو ببری!
-
مزخرفترین فوتبال رو ایران داره. کجای دنیا بعد از اتمام فصل تیم قهرمان از هم میپاشه؟ خط دفاع کلا از هم پاشید. آقای نکونام هم که میگه تو هر تیمی بازی میکنم جز استقلال.. این بود دوست داشتنش؟