شما از کجا شنیدید ؟؟؟ منبع معتبر بود ؟؟ فکر نکنم همچین چیزی ممکن باشه ..نقل قول:
Printable View
شما از کجا شنیدید ؟؟؟ منبع معتبر بود ؟؟ فکر نکنم همچین چیزی ممکن باشه ..نقل قول:
چرا عده ایی تو لایو فیفا فقط میان لاس میزنن با ادم؟
یه بازیکن توی دورتموند هست به نام مصطفی امینی . زده استرالیاییه . اما فکر کنم دورگه باشه . 65 تا هم اورالشه .
جالب اینجاست توی fifa fanatic زده که اوجش تا 80 تا میره و جزو بهترین بازیکنهای جوونه . میگم اگه پتانسیلش خوبه ایران نمیتونه این رو هم ورداره بیاره توی تیم ملی ؟
توی استرالیا به دنیا اومده و پدرش هم برای افغانستانه که یعنی این بازیکن اصلیتی افغانی دارهنقل قول:
که در این صورت اصلا ربطی به ایران نداره و این بازیکن باید بین تیم ملی استرالیا و افغانستان یکی رو انتخاب کنه : دی
+
حیف قوچان نژاد رو نداره وگرنه می خریدمش
من اون شب مشکوک شدم که چرا بلژیک ؟؟!! گفتم شاید از تیم ضعیف خوشت بیاد بعد با دورتمند اومدم وقتی بازی تموم شد رفتم بلژیک رو دیدم خدای این ادن هازارد و فکر کنم میرالس مثل جن بودند هرکجا توپ رو میفرستادی اماده بودند!!!نقل قول:
با منی ؟ چیو شنیدم ؟نقل قول:
چند روز پیش یه نفر میگفت که تیم های ملی میان بهت پیشنهاد میدن خب این یعنی این که ربطی نداره به ملیت و ممکنه کشورهای مختلف بدون توجه به ملیتت بیان و بهت پیشنهاد بدن
نمیدونم کسی نیست یه توضیحی بده به ما - من ملیت بازیکنمو زدم ایران اگه اینجوری تیم ملی هیچ کشوری نمیتونم برم یکی بگه بیخود وفتمو تلف نکنم :41:
یک آپدیت 45 مگابایتی برای اوریجین اومده همش تا نصفه میره بعدم ارور میده
چرا اینجوریه ؟
دوست عزیز هیچ مشکلی نداره...من ظهر آپدیت کردم ....شاید سرورها در حال حاضر مشکل دارن...نقل قول:
توی فیفا نمیدونم ولی توی دنیای واقعی شما حتی اگر مثلا پدرت برای کشور ایکس باشه و مادرت برای کشور ایگرگ و خودت تو کشور z به دنیا اومده باشی،در صورتی که چندسال تو کشور a زندگی کرده باشی و اقامت اونجا رو داشته باشی میتونی برای تیم فوتبالشون بازی بکنینقل قول:
من لا تبمای 4 ستاره و نیم و یا 4 ستاره بیشتر حال میکنم...یجوری واقعی تره بازی....مثلا وقتی مادرید و بارسا با هم بازی می کنن انگار فوتبال شائولین داریم بازی می کنیم..