ممنون از راهنمایی خوبتون
راستش من چندین سال هست که از محصولات ESET استفاده میکنم یه جورایی شاید بشه گفت از طفلیت تا حالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقدر تعصب زیادی هم که بهش داشتم حتی نمیخواستم سمت آنتی ویروس های دیگه برم !!! چون نمیخواستم هیچ وقت خیانت کنم:n02:
من الانم تو فکر این بودم که کنار ESET Smart Security نرم افزارهای دیگه نصب کنم ولی چند وقتی هست که میخوام کلا از ESET دل بکنم!!هر چند سخته
میخوام بعد از سال ها بقیه آنتی ویروس ها و اینترنت سکیورتی هم رو تست و استفاده کنم
نظر خودم هم
Kaspersky Internet Security 2014 هست
حالا الان بعد از سال ها که با ESET Smart Security سرو کله زدم یهو میخوام برم سمت کاسپراسکای
که البته یه سری سوال های در مورد کاسپر دارم
که مثلا نحو آپدیت کردن تو کاسپر اسکای به چه شکلی هست ؟!! قضیه کلید فعالسازی به چه شکلیه؟!!
آیا کاسپر اسکای هم مثل اسمارت سیکوریتی آپدیت آفلاین داره ؟! و اگر داره روشش به طور خلاصه چه شکلی هست؟!!
من خودم رو سیستمم تا حالا کاسپر اسکای نصب نکردم ولی تو بعضی جاها دیدم که مثلا کاسپر خیلی گیر زیادی میده یه جورایی برعکس ESET Smart Security که اصلا کاری نداره !!!
کلا من ESET Smart Security رو برای سبک بودنش و این که باعث پایین اومدن سرعت سیستم نمیشه و از منابع سیستمی خیلی استفاده نمیکنه و کلا خیلی گیر نمیده و کار کردن باهاش راحت هست قبول دارم
حالا آیا کاسپر هم تو این موارد به همین شکل هست؟
کلا از دید دوستان Kaspersky Internet Security 2014 نسبت به ESET Smart Security 6 برتری داره که من این کوچ رو انجام بدم چون تو تست های آنتی ویروس ها و اینترنت سکوریتی ها کاسپر رتبه بالاتری نسبت به ESET Smart Security داره