اگه جمله های این ور اون ورشو بزاری بهتر میشه فهمیدشنقل قول:
Printable View
اگه جمله های این ور اون ورشو بزاری بهتر میشه فهمیدشنقل قول:
نقل قول:
بچه ها من با اون عبارتی که دوست خوبمون Silver65 'گفته موافق نیستم
ببین به نظرم باید یه چیزی تو این حدود باشه ( البته اگه کل جمله رو میزاشتین بهتر میشد توضیح داد)
میزان ( گستره ) مجاز نوسانات نرخ ارز
نظر بقیه دوستان چیه
نقل قول:
سلام
کل جمله خوبه در این حالت هم که هست ابهام داره 1-صفت +اسم
2- مصدر +مفعول
wikipedia: In [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is a range of prices for a commodity or currencyنقل قول:
سلامنقل قول:
ترجمه: مربع کردن کل(کل عبارت) تغییری در اینکه کدام بردار ان را مینیمم می کند(مینیمم کننده) ، ایجاد نمی کند، چون مربع کردن ترتیب را حفظ می کند.
توضیح اضافه: میخوایم بررسی کنیم که یه عبارت داده شده(که احتمالا نامنفی هم هست!) به ازای چه برداری مینیمم میشه ، میگه که کافیه مربع اون عبارتو(که احتمالا از نظر جبری کار کردن باهاش ساده تره!) بررسی کنیم و ببینیم توسط چه برداری مینیمم میشه!چون مربع کردن ترتیبو حفظ می کنه.
سلامنقل قول:
خود منم موافق نیستم و توضیحش اینجا نوشته شده
Web definitions
- (Trading bonds) In finance, a bond is a debt security, in which the authorized issuer owes the holders a debt and, depending on the terms of the bond, is obliged to pay interest (the coupon) and/or to repay the principal at a later date, termed maturity. ...
- ولی همین رو من معادل فارسی نمیدونم چی براش بذارم
- حالا از جمله شما هم استفاده میکنم
معذرت با trading group اشتباه گرفتم:31:نقل قول:
band تو اقتصاد می شه دامنه نوسان پس کلا همون دامنه نوسان ارز باید بشه
من نمی فهمم این چی می گه شما ببینید ازش چی متوجه میشین (مفهوم)
Why does the minimum have to lie on a tangent of the two level sets? Well, imagine that it didn’t. Then we could pick one of the two level sets (say the l1 surface) and follow it in the direction decreasing the other term, which would make the LASSO objective smaller. So if we’re not sitting on a tangent point, we’re for sure not at the minimum
توضیح:lasso جمع دو تا جمله l1 وl2 هست.
که l1 شبیه لوزی هست و l2 شبیه دایره
می گن مینیمم lasso روی نقطه مماس این دو تا سطح l1 وl2 قرار می گیره و چون l1 لوزیه (در اصل چون گوشه داره و تیزه ) این نقطه مماس روی همین سطح l1 واقع میشه !:blink:
حالا اینجا مثلا دلیل اینکه مینیمم روی مماس این دو شکل میفته رو توضیح داده ببینین چیزی ازش متوجه میشین
به خاطر این نیست که در نقطه مینیمم مشتق صفره؟ شاید تو نقطه تماس مشتق صفر میشه.نقل قول:
ضمنا جمله اول شاید میگه مینیموم باید روی خط تماس دو سطح تراز باشه نه نقطه تماس!!!
خودم هم یه سوال بپرسم.
من از جمله پررنگ شده زیر چیزی رو درک می کنم که چندان از نظر منطقی درست نیست. بی زحمت یه نگاه بندازید ببینید درست فهمیدم!
آمار، تغییرات در میزان بروز مسئله را به آن اندازه اندازه گیری نمی کند که تغییرات صورت پذیرفته در گرایش های اجتماعی نسبت به مسئله و فعالیت های سازمانی نهادهای ردیابی کننده را اندازه می گیرد.
The same pattern occurs after nearly every successful cam¬paign to draw attention to a new social problem. Whenever a previously ignored social condition becomes defined as a serious social problem, and people begin to worry about it and try to solve the problem, they also begin keeping better records and, as a result, statistics for that problem show a sharp rise. In most cases, this need not mean that the problem is getting worse; rather, the statistical change reflects the fact that people now consider the problem worth reporting and important enough to deserve more accurate records. The statistics do not measure changes in the incidence of the problem so much as changes in social attitudes toward that problem and the organizational practices of the agencies that keep track of it. (However, activists often point to such statistics as evidence that the problem is get¬ting worse, and argue that even more needs to be done to address the problem.)
زیاده منت است