گل رو دیدم فقط متوجه نشدم کی اون توپ رو فرستاد جتی تو تصاویر اهسته هم نشون نداد که اندو فرستادنقل قول:
پرچم بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گل رو دیدم فقط متوجه نشدم کی اون توپ رو فرستاد جتی تو تصاویر اهسته هم نشون نداد که اندو فرستادنقل قول:
پرچم بالاست
ولی فوتبال کره هم افت کرده،دیوونه ها نمیدونم چرا رفتن سراغ مربی بومی.
با این مربی و این طرز بازی فقط میتونند رو تیم هایی مثل ما فشار بیارند وگرنه کره هم تو جام جهانی با این سبک بازی کیسه گل میشه.تنها تاکتیکشون سانتر از هر جای زمین بود.حالا چون ایران ضعیف بود تونستن فشار بیارن ولی با این سبک بازی جلوی یه تیم اروپایی هیچ شانسی ندارند.
کلا فوتبال کره حتما و حتما باید مربیشون رو عوض کنه
خب من هم تبریک میگم با تاخیر..دیگه جشن و اینا نمیذاره..
دیدن خوشحالی این ملت در طی 2-3 روز به این شکل، واقعا عالی بود..داریم سبز میشیم واقعا...
در ادامه یخورده از حال و احوال جشن در 7حوض...
6.30 تا 10 کلاس داشتیم و داشتیم میرفتیم با یکی از دوستان..
نتیجه رو که فهمیدم، بیخیال کلاس شدیم و رفتیم سمت 7 حوض..نزدیک 1 ساعت طول کشید از سیدخندان برسیم 7حوض!!
به هر حال رسیدیم..سرسبز که خبری نبود و رفتیم خود میدون..ساعت 7 و خورده ای بود اگه اشتباه نکنم...
خیلی شلوغ نبود...یخورده اطراف دور خوردیم تا اینکه دیگه حوصلم سر رفت و رفتم وسط!
و اونجا بود که کلی لذت ها بردیم...تا همین نیم ساعت پیش هم همین لذتها رو بردیم...
اینم بگم که حدودای یه ربع به 8، 7حوض وحشتناک شلوغ بود..
اونقدر که brtها کلا مسیرشون رو عوض کردن و اون خط سیستمش عوض شد!
هر ماشینی که گیر میکرد، یه 1 ساعتی اونجا گیر بود حداقل!
اما خود جشن..
همه چی خوب بود و بارها اسم ایران رو شنیدیم و فریاد زدیم...
تا اینکه یه استقلالی رفت بالا یه brt و پرچم آبیش رو چرخوند..ما استقلالی ها چیزی نگفتیم و اوردیمش پایین اما بلافاصله یه پرسپولیسی هم همینکار رو کرد و پرسپولیسی ها شروع کردن شعار دادن...چیزی نگفتیم چون حق داشتن..ما شروع کرده بودیم...
خلاصه 5دقیقه گذشت و تیم ملی (به همراه دکتر روحانی و جناب غرضی!) کلی تشویق شدن...
اما دوباره پرسپولیسی ها شروع کردن به 6تایی گفتن!
از اونجا بود که استقلالی ها هم شروع کردن به 4 نشون دادن و الی آخر!
خلاصه هر 10 مین یه بار، تیم ملی هم اون وسطها تشویق میشد!!
قشنگ نبود این حرکت..تا این طرف کوتاه میومد، اون یکی شروع میکرد و برعکس...
هرچند هدف شاد بودن بود و نه ما استقلالی ها و نه پرسپولیسی ها ناراحت نمیشدیم (برعکس، کلی هم شوخی میکردیم باهم)، اما ایکاش فقط تیم ملی تشویق میشد...
ولی با این حال بسی خوش گذشت..همون دست و فریاد زدن ها و خوشی ها، کلی ارزش داشت...
منکه داشتیم منفجر میشدم و دیگه نتونستم بمونم...
تویه اون شرایط، چند بار گوشی رو دروودم و چندتا عکس هم گرفتم..
مشخصا عکسای خیلی خوبی نیستن اما فقط قصدم نشون دادن شرایط و جو بود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکنا امروز نماد غیرت بودن ، تک تکشون :n12: سید جلال فوقالعاده بود ، قوچی همچنین ، احمدی و... دم همتون گرم که یه خرداد فراموش نشدنی رو رقم زدید :n12:
تحلیلی بر 16 امتیاز ایران.......................
من از برد خوب صعود توپ تو دهنی به کره ای ها و اعراب خوشحالم اما اگر از صداقت دور نشویم ایران از این 16 امتیاز تقریبا 12 امتیازشو مدیون شانس و ابر و باد و مه و خورشید و فلک بود میگید نه؟ گوش کنید:
1-برد با گل دقیقه 93 خلعتبری تو بازی اول پس از 92 دقیقه حمله ازبکها
2-گل نکونام تو بازی رفت که بعد یه برگشت تصادفی و شانس گل شد والبته کره ای که باز هم برتر بود و فرصتهای بهتری هم داشت
3-گل گوچی مقابل قطر... با یه نگاه تیز بینانه میشد فهمید اگه پای اون قطری در میانه راه به پاس جباری نخورده بود اون توپ گل نمیشد میگید نه برید دقیق بررسی کنید
4- پس از دهها حمله کره و درصد مالکیت فکر کنم 80/20 کره تنها توپ اونم نه فرصت گل بلکه روی اشتباه بازیکن حریف و تیزچنگی یک دو رگه باهوش و گل تاریخی!
... من از همتون از صعود خوشحال تر هستم اما بیاییم "صادق" باشیم تیم ایران منهای شانس همون تیم دوره قبلی بود و هست خدا سایه شانس رو از سر این مملکت کم نکنه:n26:
بدون شرح !!
سان هئونگ مين : کاري خواهم کرد که ايرانيها در سئول خون گريه کنند.
ــــــــــــــــــــ
اول از همـه تبریک میگم به تمامِ کسانی رو که به نظرسنجی جوابِ بله یا خیر دادن : دی
من اعتراف میکنم قبل از این بازی از قوچان نژاد خوشم نمیومد !
ـــــــــــــــــــ
الان رکوردِ کلین شیت ـه رحمان چند بازی ـه ؟!
عکس العمل علی دایی به مربی کره بعد از باخت به ایران
محتوای مخفی: عکس العمل علی دایی به مربی کره بعد از باخت به ایران
ببینید خیلی از تیمای دنیا به خاطر موقعیت طلبی یا به قول شما شانس بوده که تو یه بازی برنده شدننقل قول:
قبول دارم تا قبل این 3 تا بازی تیم اصلا خوب نبود و هماهنگ نبودن ولی این سه بازی اخر رو اصلا شانسی نبود
بازی اخر مقابل کره هم ما عاقلانه ترین کار رو انجام دادیم شما میخواستی با اون جو ورزشگاه و اون هوای بد و کلی حرف و حدیث تیم چجوری بازی کنه؟
ما تو این 3 بازی هیچی گل نخوردیم به نظر شما این شانس هست؟
یا دفاع خیلی خوب ایران؟
در کل فوتبال یعنی موقعییت طلبی و استفاده از موقعییت ها که ایران خوب از این موقعییت ها استفاده کرد و به نظرم با این سه بازی اخر کاملا حق رفتن به برزیل رو داشت
اگه به شانس هست اون گل دقایق اخری که 4 سال پیش از کره خوردیم هم شانس اونا بوده
خواهشا برد تیم ملی رو کمرنگ جلوه ندید:n16:
ابی ، بازی امروز:
اشک شادی آندو بعد از غلبه بر کره و راهیابی به جام جهانی ۲۰۱۴
ساعد آندو شکست
آندرانيک تيموريان که در بازي ايران برابر کره جنوبي 90 دقيقه در زمين حضور داشت، با شکستگي ساعد دستش مواجه شده است.
به گزارش ايسنا ، تيموريان در نيمه نخست بازي در برخوردي دچار مصدوميت شد و براي لحظاتي از زمين بازي بيرون رفت که به نظر ميرسد اين شکستگي در همان صحنه اتفاق افتاده باشد.
هنوز مشخص نيست که شدت آسيب ديدگي تيموريان چقدر است.