نقل قول:
دقیقاً... من نمیدونم الان که رئال بهترین خط حمله رو داره، چه نیازی به امثال نیمار و فن پرسی هست؟! به جای اینا باید دنبال دفاع و هافبک بازیساز خوب باشه. مصدومیت کوئنترائو هم خبر خیلی بدی بود...
نه به بدیه مصدومیت کریم:13: چون حداقل مارسلو برگشته:20:
کلا شرایط تیم یه جورایی نگران کنندس
غیبت دیماریا و بنزما و فابیو و احتمالا خدیرا
سفر مورینیو به لندن
بازی های ملی
بازی با رایو هم که اگه نبوغ کریس نبود که مساوی میشد شایدم واگذار میکردیم
تازه کلی بازیکن هم در خطر 5 کارته شدن هست و محرومیت ها و ...
ولی خب فصل بالا پایین داره و تیمی که این امتحان ها با سربلندی به پ
ایان برسونه قهرمانه:8:
.................
زلزله خبری در انگلیس در پی حضور مورینیو در لندن
انگلیس دیروز پس از خبر خرید خانه توسط مورینیو در روز سه شنبه در این کشور ، با شوک مواجه شد . بیشتر روزنامه ها صفحه اولشان را به سفر مورینیو به پایتخت انگلیس خبر دادند .
دیلی میرور با این سوال صفحه اولش را آغاز کرد :" بازگشت مور ؟ " در ادامه نوشته است :" آقای خاس یک سفر مخفیانه به انگلیس داشت تا خانه بخرد و سه باشگاه لیگ برتری شرایطش را تحت نظر گرفتند . " که اشاره به تاتنهام ، آرسنال و چلسی می کرد .
تیتر روزنامه سان این بود :" خوزه در لندن در جستجوی خانه . " این روزنامه در ادامه نوشته است :" خوزه در لندن خانه خرید تا بحث بازگشتش به آبی ها داغ شود . " دیلی میل از فرصت حضور مورینیو برای هشدار دادن به ویلاش بواس استفاده کرد . " مورینیو به لندن برگشت ، در حالی که مدیران چلسی از ویلاش بواس ناراضی هستند . " گاردین هم نوشت :" حضور مورینیو در لندن نشان می دهد که مربی می خواهد سرنوشتش را کنترل کند . "
درست است که خرید خانه در لندن به معنی قطعیت رفتن مورینیو نیست اما واقعیت این است که ماندنش خیلی مشکل است . طبیعتا اگر جامی نبرد باز هم می ماند ، اتفاقی که بعید به نظر می رسد چرا که رئال در آستانه بردن لالیگاست .
...........................
کاسیاس :" مورینیو ؟ این ها حرف و حدیث های مطبوعات هستند "
ایکر کاسیاس پس از بازی اسپانیا و ونزوئلا در مورد آینده خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید که اخیرا به لندن رفته تا خانه بخرد ، صحبت کرد . دروازه بان رئال مادرید سعی کرد که در مصاحبه با اوندا سرو ، این قضایا را تکذیب کند .
ایکر گفت :" نظری ندارم . نمی دانم که که شما چه کسی را می خواهید بردارید ، چه کسی را می خواهید جایش بگذارید و چه حرف و حدیثی می سازید . " سپس به شوخی گفت :" هیچ چیز معلوم نیست . شاید حتی خودم فردا رفتم . هیچ کس نمی داند چه اتفاقی می افتد . "
در مورد گواردیولا هم سعی کرد صحبت نکند :" من باید به باشگاه و تیم ملی خودم توجه کنم ، نه دیگر باشگاه ها . در مواردی که به من دخالتی ندارد صحبت نمی کنم . "
..
ایکر جان عکس ها که دیگه فوتو شاپ نبود:13:
.........................
کاسیاس ، رکورد دار کلین شیت در بازیهای ملی
کاسیاس دیروز بازی شماره 128 ملی خود انجام داد که با رکورد جهانی فن در سار از نظر کلین شیت با 72 بازی برابری کرد . دروازه بان هلندی در 130 بازی ، دو بازی بیشتر از کاپیتان رئال به این رکورد رسید . او در 56 بازی دیگر 75 گل خورد . کاسیاس که رکورد دار بازی ملی در تاریخ اسپانیاست ، سال گذشته رکورد 126 بازی زوبیزارتا را شکست .
با احتساب بازی دیروز ، کاسیاس به 93 برد رسید تا فقط یک بازی تا تورام که رکورد دار بازهیای ملی است فاصله داشته باشد . ژاوی هم به برد شماره 82 ملی خود رسید .
..........................
بازگشت ملی پوشان به تمرینات منهای کوئنت رائو و خدیرا
ملی پوشان رئال مادرید به تمرینات برگشتند اما همه نتوانستد در گروه حضور باشند . کوئنت رائو و خدیرا به علت مصدومیت و په په به علت محرومیت در برابر اسپانیول به گروه اضافه نشدند . دی ماریا و بنزمای مصدوم دیگر غایبان بودند .
دیگر بازیکنان، تمرینات ریکاوری را ادامه دادند و فقط هیگوائین که اندکی بازی کرده بود با جدیت بیشتری کار کرد . لاس و آلتین توپ از مصدومیت هایشان ریکاوری کرده اند و موراتا و نیز احتمالا در لیست بعدی جای خوسلو را می گیرد .
در ابتدای تمرین ، مورینیو با بازیکنان ملی پوش نظیر سرجیو راموس ، صحبت و شوخی کرد .
منبع: مرجع اخبار رئال