km player موجود تو laptop من نمیتونه چند تا فایل صوتی رو با هم اجرا کنه و error به شکل intel sample collector service میده و خودش اونو میبنده؟؟؟؟؟
Printable View
km player موجود تو laptop من نمیتونه چند تا فایل صوتی رو با هم اجرا کنه و error به شکل intel sample collector service میده و خودش اونو میبنده؟؟؟؟؟
سلام دوستان من قصد خرید لپتاپ fw-490 را دارم اما بزرگترین مشکلم فعلن این هست نمیدونم میشه رو این لپتاپ 2003 سرور نصب کرد یا نه؟چون من شدید به این سرور 2003 احتاج دارم برا کارم.خواهشن هرچه زودتر کمک کنید.ممنون.:42:
سلام دوستان من قصد خرید لپتاپ fw-490 را دارم اما بزرگترین مشکلم فعلن این هست نمیدونم میشه رو این لپتاپ 2003 سرور نصب کرد یا نه؟درایوراش هست یا نه ؟چون من شدید به این سرور 2003 احتاج دارم برا کارم.خواهشن هرچه زودتر کمک کنید.ممنون.:42:
salam
agha man az koja befahmam noskheh vista mojod to lap topam originale
سلام دوستان
من 2هفته هستش hp dv3 2025ee خریدم تا دیروز صرفا وقتی که روشنش میکردم یا وقتی dvd مینداختم فنش چند لحظه با صدای بلند کار میکرد و بعد ساکت میشد و گاها هم در حین کار کمی با صدای کم روشن میشد. تا اینکه از چند روز قبل, بعد از update کردن ویندوز فنش به طور دائم کار میکنه البته نه در حالت loud ولی خوب یک لحظه هم خاموش نمیشه. به نظرتون مشکل از کجاست؟ :41:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل خاصی نیست
معمولا لپتاپ ها به دلیل فضای کمی که برای سخت افزار ها تدارک دیده و به دلیل نزدیک بودن قطعات به هم و تولید گرما داغ می کنه که این طبیعی هستش
اگه سی پی یوی شما AMD هست که دیگه خیلی ظببیعی هست جون این سی پی یو بهدلیل پردازش بالای داده ها داغ می کنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
ویندوز های نصب شده بر روی لپتاپ ها توسطشرکت تولید کننده همگی اورجینال هست
موفق باشی
Salam,agha ma chargere laptopamo mikham be bargh bezanam jaraghe mizane in be laptopam damge nemizane?
درسته ولی خوب روزای اول به طور دائم کار نمیکرد:41:نقل قول:
سلام
من يه نوت بوك toshiba a6-ez6311 دارم وقتي اونو روشن ميكنم توي همون محيط بايوس از من پسورد ميخواد و جلوتر از اين نميره
كلافم كرد تقريبا تمام پسورد هايي كه تو نت براي راهنمايي زده بودند رو تست كردم اما نتيجه نداد.
اگه از دوستان كسي راه حلي داره ممنون ميشم كه راهنمايي كنه
مرسي