صبا نت شبانه اش خوبه؟میانگین سرعتش چنده؟
Printable View
صبا نت شبانه اش خوبه؟میانگین سرعتش چنده؟
این صبانت دزدی را به حد اعلا رسونده من امروز صبح یک گیگ اضافه خریدم که ازه عصر برام بازش کردن وگرنه اینترنتم از دیروز قطع بود
حالا الان نگاه کردم نوشته 92 مگ مصرف کردم درحالی که ریز مصرفم را حساب کردم 21 مگ است تازه از عصر تا بحال اصلا امکان استفاده از 92 مگ نبوده
اون اقایی که هی میاد از صبانت تعریف میکنه اینو چجوری توجیح میکنه؟
نقل قول:اصلا اینترنت وسیله تهاجم فرهنگی باید جمعش کنن ...اینترنت میخواییم چکار ...8 تا شبکه تلوزیون مجانیه چرا بیاییم اینترنتنقل قول:
خدا رو شکر کنید همون 15 کیلو باشه ...
نقل قول:
صیا و دزدی ؟؟؟:8:...عزیزم احتمالا کابل مودم تون نشتی داره .. الکی لطفاتهمت نزنید :27:
در ضمن اون اقایی که گفتید تشریف بردن با پول حاصل از درامد اکانت خرید عید انجام بدن ...تشریف اوردن هم جواب شما رو میدن و ...اصلا میگن کلا دروغه :18:
به اطلاع کلیه مشترکین محترم در مراکز حکمت شعار شهر تهران می رساند، به علت عملیات اجرایی در این مراکز ، سرویسها در تاریخهای 22/12/89 لغایت 24/12/89 دچار اختلال و قطعی خواهند شد ، لذا در صورت مشاهده تداوم اختلال سرویس پس از تاریخهای اعلام شده، با بخش پشتیبانی (83852)تماس حاصل فرمایید ،پشاپیش از شکیبایی و همراهی شما در جهت بهبود و ارتقا سرویس دهی سپاسگزاریم .
اینجا قزوین است ...
از صبح تا حالا این سعادت نصیب ما شد که دوباره بعد از مدت ها با ADSL 512K سرعت Dial-Up رو تجربه کنیم ... عجب تجدید خاطره ای بود ... واقعا ممنون ... یاد دوران جوانی افتادم ...
زنگ زدیم پشتیبانی علت این کسب سعادت رو مطلع بشیم گفتن موضوع سراسریه ( مربوط به غرب کشور ) .
از دوستان کسی مثل من همچین سعادتی داشته ؟
نقل قول:
من !
زیاد سخت نگیر رفیق ! من الان 3-4 سالی میشه که از صبانت سرویس می گیریم . همیشه همینجوری بوده . یه مدت خوبه ، دو سه روز قطع ! یه مدت خوبه ، دو - سه روز نیمچه قطع ! یه مدت خوبه دو - سه روز سرعت رسیو میرسه زیر یه کیلوبایت در ثانیه و از دور دست ها ندای دایال آپ شنیده میشه و این چرخه میچرخه و میچرخه . خود شما هم صد در صد با این مشکلاتش آشنا هستی . بقیه ی شرکت هایی هم که سرویس میدن حال و روز بهتری ندارن . خودت رو بزنی به بی خیالی ! اگه میخوای غصه بخوری من سوژه های دراماتیک تری سراغ دارم !
راستی داره بارون می یاد ولی ... قطره هاش بی روح ! آدم دوست نداره خیس بشه !
آقا یه چند روزی هست که ظهر که میام اینترنتو روشن کنم وصل نمیشه .. از ساعت 4 اینا وصل میشه.تهرانم.
واسه شما اینجوری نیست؟
دوستان
ساعت شبانه از 3 تا 7 هستش یا نه قبلا 2 تا 8 بود؟
از 3 تا 7 هستشنقل قول:
سرویس هدیه نوروزی
احتراما به استحضار میرساند با توجه به فرارسیدن نوروز 1390 شرکت صبانت اقدام به راه اندازی سرویس هدیه نوروزی جهت مشترکین تمدیدی خود نموده است و از مورخ 24/12/89 لغایت 20/1/90 فعال خواهد بود
این بسته یک سرویس یک ماهه رایگان با حجم 1 گیگ - 2 گیگ و 4 گیگ جهت مشترکین تمدیدی سه ماهه - 6 ماهه و یک ساله می باشد که چنانچه از نمایندگی سرویس گرفته اید قادر به دریافت آن خواهید بود.