چرا نیست؟ با ۴ تا آزمون قبلی میشه انتخاب رشته مجازی کرد
Printable View
این برای کسانی هست که توی آزمون های خود گزینه ی 2 شرکت میکنننقل قول:
سلامنقل قول:
آره این مخصوص داوطلبهای شرکت کننده تو آزمون های گزینه2 هست.
سلامنقل قول:
ببین سحر خانم
این مسئله 20 نمره ای بودن نه ربطی به تاثیر داشتن تو کنکور داره(که البته برای شما بی تاثیر است) نه به نمره مستمری!!!
امتحانا رو برای این 20 نمره ای کردن که کسایی که به صورت بزرگ سالان و غیر حضوری امتحان میدن نمره مستمر ندارن و این یه نمره دارن فقط به این خاطر 20 نمره ای کردن که دیگه 2تا امتحان ندن و همه با هم یه امتحان بدین.
این نمره شما در 0.75 ضرب میشه بعلاوه نمره مستمرتون میشه و به صورت یه نمره واحد میره تو کارنامه.
اینو نگو که من سکته میزنم در جا :18::18:نقل قول:
امکان نداره
کسی در مورد تاثیرش در کنکور چیزی شنیده یا نه ؟
دمشون گرم .کجا نوشتن؟نقل قول:
چند درصد تاثیر داره؟
هیچ جا ننوشتن.هر کی داره واسه خودش یه چیز میگه دیگهنقل قول:
حالا تو چرا اینقدر خوشحال شدی؟
من فکر نکنم این خبر درست باشهنقل قول:
چون امتحان نهایی پیش 2 که خرداد هست جواباش میره تا تیر که بیان بعد که اعتراض ها رو درست کنن که اون هم یه 20 روزی طول میکشه بعد باید نمرات رو به تایید دانش اموزان برسونن بعد بعضی دوباره مشکلی پیدا میکنن و بعد ...:31:
همین تو وارد کردن سوابق تحصیلی سال گذشته تا حالا مشکل دارن چه برسه که 3 ماه همه اون کار ها رو بکنن
بابا خود رئیس این سنجش اعلام کرد که پیش تاثیری نداره دیگه!! چیو شایعه میسازید سریع؟:31:
یه نفر فرضا بخواد درساشوتا شهریور کش بده...میخوان چه جوری تاثیر بدن؟ یک میلیون نفر رو معطل اون کنن؟:31:
شايعه پراكني نكنيد بابا :31:
منم پارسال پيش بودم 4 تا درسامون نهايي بود فيزيك بود ديني بود زيست بود ادبيات هم بود از 20 نمره هم بود .نمره ها ضرب در سه چهارم ميبود ولي در كنكور 89 تاثيري نبود!!!
پس دليلي غير ابكي جور كنيد! :31: