بله، تنها به دانشجوی کارشناسی ارشد و بالاتر داده میشه، نه پایین تر.نقل قول:
با ارائه اصل و کپی کارت دانشجویی یا معرفی نامه از دانشگاه
Printable View
بله، تنها به دانشجوی کارشناسی ارشد و بالاتر داده میشه، نه پایین تر.نقل قول:
با ارائه اصل و کپی کارت دانشجویی یا معرفی نامه از دانشگاه
امروز رفتم مخابرات میگم برا adsl میخوام ثبت نام کنم
میگه نداریم انگار نونوایی میگم کی پورت خالی دارید میگه هر دو سه هفته یه بار باید سر بزنی
میگم نمیشه تو نوبت بزاریم میگه نه نمیشه
ای خدا چیکار کنم از دست این ادمای زبون ن....[COLOR="Silver"]
سلام
من یه تست با IDM گرفت در اومد 20KB. سرویسم 256 هست.لینکم هم لینک مستقیم بود.به نظرتون چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
برو همونجا یه خورده باهاشون صحبت کن و شماره تماست رو بده تا پورت خالی شد بهت زنگ بزنن.وگرنه با توجه به دو سه هفته ای که گفتی و تعداد متقاضی عمرا رنگ ای دی اس ال رو نمیبینی.
امیدوارم موفق باشی
خیلی کمه !!!نقل قول:
سلام
من یه تست با IDM گرفت در اومد 20KB. سرویسم 256 هست.لینکم هم لینک مستقیم بود.به نظرتون چیکار کنم؟
کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستید؟
برو ببين UP و Down رو برات چقدر بستن؟ توي صفحه كانفيگ مودم.نقل قول:
192.168.1.1 رو بزن.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه اين قيمت ها براي يكماه استفاده نامحدود از سرويس هست. كه درصورت استفاده از هر پهناي باندي هزينه آن هر 2 ماه يكبار در قبض تلفن به همراه هزينه هاي ديگر تلفن ثابت درج و منظور مي شه.
آره، باهاشون صحبت کن اسمتو بنویسن؛ اما نکته ی مهم تر اینکه باز هم خودت هر یک یا دو هفته تلفنی زنگ بزن بپرس پورت دارن یا نه؟ چون مخابراتی ها رو که خودت میشناسی و شناختی، من اسمم رو نوشتم بهم زنگ نزدن، یک ماه بعد فهمیدم پورت ها اضافه شده و اونوقت هم دیگه از ADSLم رو قبلش گرفته بودم.نقل قول:
سلام
منکه پدر اون مسئول مخابراتمون رو درآوردم ( ازش حرف کشیدم ) گفتش 1 یا 2 هفته ..حداکثر 1ماه دیگه پورت خالی میشه... الآن مثلا مخابراته دیگه!! مخابرات گدا پورت نداره! الآن دو هفته گذشته کسی زنگ نزده....
من در بین 120 نفر ..نفر 65 هستم بنظرتون چقدر طول میکشه؟!
پورت خالي نداره يعني چي؟ يعني نميتونن سرويس بدن ؟نقل قول: