ال ای دیش 680 تومنه؟!!!:18:من ال سی دی سونی قیمت گرفتم 680 تومن!!!
راستی قیمت این مدل LC-40LE8300X شارپ چنده؟
Printable View
ال ای دیش 680 تومنه؟!!!:18:من ال سی دی سونی قیمت گرفتم 680 تومن!!!
راستی قیمت این مدل LC-40LE8300X شارپ چنده؟
بچه ها خسته نباشید 1.5 میلیون نهایت تا 1.7 میلیون چی رو پیشنهاد میکنید
سایز ماکسیمم 40 اینچ باشه 3D باشه و full hd مارک محدودیت ندارید
(بهترین پیشنهاد رو بی زحمت پست کنید اینجا)
خب کلا" سونی برند گرونیه و به خصوص بعد از موضوع گرون شدن دلار چندبار قیمتهاش رو بالا برد و دیگه الان قیمت تلویزیونهاش واقعا" فضایی شده . قیمت تلویزیون 46 اینچ EX520 سونی که یه کیفیت تصویر متوسط داره و از همه مهمتر اینکه توی پشتیبانی فرمتها با usbاش واقعا" ضعیف عمل کرده ، الان 2650 تومنه!نقل قول:
ایکس ویژن توی بازار الان واقعا" امکانات خوبی ارائه داده .اکثر فرمتها رو با usbاش پخش میکنه و امکانات جانبی خوب و زیادی داره و چون تبلیغاتش کمه خیلی شناخته شده نیست ولی به نظرم واقعا" با خیلی از برندها برابری میکنه . قیمت مناسبش هم به این دلیله که هزینه تبلیغات نمیکنه تا در عوض جنسش رو گرونتر بفروشه و مشتری مجبور بشه هزینه تبلیغاتشون رو بده ! در مورد قیمت الان شارپ توی بازار اطلاع دقیقی ندارم .
با سلام ممکنه راهنماییم کنین برا ی انتخاب یکی از این تلویزیونا به همراه قیمتش برای حدود 40 اینچ
1.panasonic 42 st30
2.sony ex 720
3.samsumg D 6960
4. LG LW57000
5.Sharp 8300
سلام قیمت 46hx925, 46d8880رو میخواستم وراهنمایی لطفا
سلام
یه تلویزیون ارزون با اندازه بین 20 تا 32 اینچ میخوام که هم بهش usb بخوره هم hdmi داشته باشه
چه مدلی پیشنهاد میدید؟
تا چه قیمتی میخوای بگیرینقل قول:
شما قیمت ها رو لطف بکنیدنقل قول:
بهترین رو نمیخوام
ارزون ترین ها رو میخوام
درحال حاضر ارزونترین ال سی دی 32 اینچ مربوط به شرکت پارس الکتریک هست با قیمت 410 هزار تومن البته بدون ورودی USB وبدون گیرنده دیجیتال که با یه گیرنده 70 -80 تومنی هردو مشکل حله - بعدی صنام هست با قیمتی حدود 550 تومن با تمامی امکانات و حتی با قابلیت ضبط تصاویر گیرنده دیجیتال - البته پارس سایز 26 هم داره با قیمت 340 و 22 اینچ 230 تومن .
من یه LED تا 1.900.000 می خوام.
می خوام از طریق USB اکثر فرمت ها رو پخش کنه.