من باهاش رفتم جلو....تقريبا وسطاي بازي هستم...نقل قول:
مشكلي نداشته...
ولي از كركي كه خودم قبلا لينك گذاشتم بيشتر خوشم مياد...نميدونم چرا؟؟ولي با اون بيشتر حال كردم و بازي رو هم روي 96% تموم كردم...
اون كرك هم اين جنگولك بازيا رو نداشت:31:
Printable View
من باهاش رفتم جلو....تقريبا وسطاي بازي هستم...نقل قول:
مشكلي نداشته...
ولي از كركي كه خودم قبلا لينك گذاشتم بيشتر خوشم مياد...نميدونم چرا؟؟ولي با اون بيشتر حال كردم و بازي رو هم روي 96% تموم كردم...
اون كرك هم اين جنگولك بازيا رو نداشت:31:
واسه من كه اينجاست...نقل قول:
همه جا هم ديدم همين رو ميگن سيو بازي هست...انشالله كه خودش باشه...يه ريسك كن گلمحمدي جون...
D:\Program Files\SBNA\Assassin's Creed II\Ubisoft Game Launcher\storage\MDAwMDAwMDA=\4
به احتمال زياد از كركتون باشه....ولي شما اول خوب دور و برتون رو نگاه كنيد ببينيد سوراخي چيزي نيست كه از توش بريد اونور؟؟اگه نبود كرك رو عوض كنيد...نقل قول:
اگه خواستين بگيد تا كرك رو بزارم واستون...
ممنون از راهنمایی های دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما جالب اینجاست اینبار که به گفته دوستمون رفتم عکس بگیرم مرحله رو رد کردم و در باز شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پچای اساسین کی میاد؟
سلام
کسی سیو سکانس 13 بازی رو داره؟؟
ریسکشو میکنم خدا خیر بدهنقل قول:
این پوشه در ویندوز من نیست xp
اصلا سیو بازی را نیافتم
سیو بازی کجاست ؟
یافتم ظاهرا این مسیر هست :
F:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage
یعنی هیچکس اینجا تا حالا از سیوهای بازی استفاده نکرده ؟
يكي از دوستان ميخواسته انجام بده كه با شكست روبرو شده...:31:نقل قول:
شما برو پيش به سوي پيروزي...
مگه مشكلي داشتين ... پچ موقعي مياد كه مشكلي تووو بازي باشه...نقل قول:
شايدم اومده باشه...
من سايت gamecopy رو چك كردم....پچي نيومده...
دوستان دو تا نکته رو بگم
1_ هر کی میخواد از کرک جدید استفاده کنه بدونه که سیو هاش میپره
2_ برا استفاده از سیو ها باید کل پوشه های داخل فایل storage رو داشته باشید و فایل های خودتون رو پاک کنید و به جاش اونا رو بذارید چون اینجور که من دیدم هر دفعه به یه شکل هستند نحوه سیو شدن بازی کمی پیچیده هست
سلام دوستان
این codex pages چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟