اینم از بازی جدیدی که برای پشتیبانی در آوردن
به علت ترافیک بالای خطوط قادر به پاسخگویی نمی باشیم ... :31:
Printable View
اینم از بازی جدیدی که برای پشتیبانی در آوردن
به علت ترافیک بالای خطوط قادر به پاسخگویی نمی باشیم ... :31:
سلام واسم sms اومده که adsl شما بدلیل کابل برگردان 24 ساعت قطع میشود و پس از آن شامل مقررات جدید میشود
کابل برگردان چیه؟ مقررات جدید چی هستن؟:18:
جالتر اینه که وقتی به 3388284 زنگ میزنم پیغام میده: مشترک مورد نظر mtnirancell درحال مکالمه است!
واقعا منم نمیدونم چیه!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
برای منم این sms اومده. اول فکر کردم مختص خودمه، چون یکسال پیش که خطمون را فیبر کردن من رفتم اداره فناوری اطلاعات مخابرات و درخواست کردم خطم را کابل برگردان بزنن و خطم را عادی کنند که بتونم از بقیه شرکتا اینترنت بگیرم.
حالا نمیدونم اینا میخوان چیکار کنند.
بعیده بخوان خطمون را عادی کنند :8: آخه به ضررشونه و ...
اصلا این مقررات جدید چیه؟ کسی اطلاع نداره؟:41:
برای کس دیگه ای این پیام اومده؟
شاید مقررات جدید این باشه:
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=4de0f201-747e-48ac-807f-6e9616d24805&WebPartID=3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7
برای من هم اس ام اس اومد و الان هم اینترنتم قطعه .
گفتم این افت سرعت ها الکی نیست و اینا یه برنامه ای دارند ، سال پیش هم که می خواستند سرویس های 1 مگ و 512 رو اضافه کنند همین بساط بود و بعد به کلی ورق برگشت و وضعیت تغییر کرد.
به احتمال زیاد هم همون مقراتیه که توسایت تنظیم مقررات رادیویی گفته شده.
فقط باید نشست و نگاه کرد و ببینیم چه بلایی بر سرمون نازل میشه . :31:
اینجور هم که تو اون سایت نوشته شده مثل اینکه محدودیت حجمی می خواد برداشته بشه !
تایید می شود.نقل قول:
خبر مهم ------------------------------------------------------------------ خبر مهم
************************************************** **************************************
قابل توجه مشتركين گرامي! به اطلاع ميرساند مقرات جديد محاسبه قيمت سرويس اينترنت پرسرعت شركت مخابرات استان اصفهان به شرح زير مي باشد:
1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.
2- پرداخت هزينه به صورت Postpay(يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.
3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.
5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفادۀ بيشتر، بايد براي شارژ ميان دوره اي ترافيك مورد نياز بصورت آنلاين خريداري گردد.
نكته: با توجه به تغييرات جديد، ممكن است قطعي و اختلالاتي در سرويس مشتركين در روزهاي 90/05/12 و 90/05/13 ايجاد شود.
---
گرفتم چی شد
من که اینترنتم قطع نیست :8::27:نقل قول:
اگه بخوان این کارو بکنن خیلی هم به نفعمون نیست شما میتونی تاپیک مخابرات تهران رو یه نگاهی بکنی تا اوضاع دستت بیاد.
مثلاً:
سرعت بالای 256 به زور به کسی میدن
پینک بیشتر مواقع بالا است
سرعت تو روز و شب میشه همون سرعت واقعی
و .......
یعنی اینکه شما اول استفاده میکنی یعد مثلا آخر 2ماه که 10 گیگ استفاده کردی یا بیشتر یا کمتر روی قبض تلفن پرداخت می کنی هزینش را ....نقل قول:
یعنی با این مقررات بدبخت بودیم بدبخت تر شدیمنقل قول:
البته خوبیش اینه که نمی خوان نامحدودش کنن و به نظرم سرعت همون بمونه اما منظورش از تک تعرفه ای را نفهمیدم یعنی همش یه سرعت میشه
و فکر کنم (فکر کنم) می خوان شبانه رو بردارن
کلا یعنی اینکه شما هر چی استفاده بکنی پولش رو قبض میاد (هر گیگ 2500 تومان)نقل قول:
3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.