مشکل اینه که تو قسمت تنظیمات اتصال چه جوری یه کانکشن WIFI ایجاد کنیم؟ کدام گزینه واسه این هست؟
Printable View
مشکل اینه که تو قسمت تنظیمات اتصال چه جوری یه کانکشن WIFI ایجاد کنیم؟ کدام گزینه واسه این هست؟
شما دکمه سرچینگ را بزنید و تمام اکسس پوینتهایی که در اطراف باشه رو پیدا میکنه بعد روی اکسس پوینتی رو که می خواین تپ کنید اگه پسورد بخواد بزنید و واردش شوید و استفاده کنیدنقل قول:
به همین راحتی من خودم در دانشکدمون همینجوری کانکت می شم و ساعت ها دان می زنم فقط دانشگاهها یه اکانت هم میخواد که اگر خواستین باید در تنظیماتش بزنید(وای چقدر تایپ کردم:19:)
سلام
من تاحالا گوشی باسیتم عامل ویندوز نداشتم الان میخوام اینو بگیرم،چنتا سوال داشتم...
برنامه و بازی برای این گوشیا پیدا میشه یا نه؟؟؟تو بخش تو همین p30 که سه چهارتا بیشتر نیست...
کار کردن با این سیستم عامل راحته؟؟؟
روش تم میشه ریخت؟؟؟
ممنون
برنامه های خیلی زیادی براش هستنقل قول:
بازی هم هست ولی 1 ویندوز موبایل برای گیم طراحی نشده و اکثر مخاطباش بخاطر برنامه جذبش شدن 2 کیفیتی مثل بازی های اندروید یا ios نداره
به نظر من که راحته البته بستگی داره منظورت از راحتی چی باشه
بله
شما کلا باید کار با پی پی سی جالب باشه واست (مث خود ما ها)واسه همین بشدت توصیه میکنم اگه تا ۱-۲ ماه دیگه امتحانی چیزی داری بیخیال شو و نخر بذار بعد امتحانت بخر چون حداقل ۱-۲ ماه مشغولت میکنه!!:10:نقل قول:
برنامه و اینا رو کلا برای پی پی سی من ترجیح میدم توی گوگل سرچ کنم و از سایتهای اجنبی بگیرم!!و خیالت راحت اونقدری هست که لیست نرم افزارهات پیمایشش ۱-۲ ساعتی طول بکشه:46:
آره اگه زیاد انگولکش نکنی:46:
آره ولی تم بیشتر برای وین ۶.۵.۳و۶.۵.۵ تاثیر داره و روی ۶.۵ بیشتر شل میریزن
**اگه اهل بازی و .. هستی یه آندروید بخر:10::11:
سلام یادمه یکی از بچه ها اینجا بازی doodle jump گذاشته بودم میخواستم بدونم مشکلی که من دارم شما ها هم دارین؟ من فقط میتونم یه بار بازی کنم و اگه خارج بشم بخوام دوباره بازی کنم وارد بازی میشه ولی تا میخوای بازی رو شروع کنی میاد بیرون تنها راهش هم هارد ریست کردنه نمیدونم مشکل از کجاست؟
راستی بازی آندرکاور رو هم همین شکلیه البته این دیگه فقط آرم EA میاد و خارج میشه
بله رو رام كوك درست جواب ميده!نقل قول:
رو ارجينال مشكل داره!
نقل قول:
اگه مثل من اهل بازی کردن هستی اگر میخواهی ppc بگیری حتما گوشی با اندازه صفحه wvga چون اکثر بازی های زیبا مال این اندازه هستش
در کل بهت توصیه میکنم اگر میتونی هزینه کنی یه ایفون بگیر تا حس داشتن یه pda واقعی لمس کنی بازی هاش در حد کامپیوتره تاچش بی نظیره برنامه های کاربردیش هم از تمام گوشی ها ی دیگه بیشتره فقط تو ایران لعنتی خیلی گرونه حتی یه کارکرده سالم هم بگیری باز از خیلی گوشی های دیگه سره !!!!:11:
اتفاقا من الان رام کوک شده دارم ولی با اینم مشکل دارم!!!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولا آیفون پی دی ای نیست
به پاکت پی سی ها میگن
دوما در ایران هیچکدوم از مدلهای آایفون خوب نیستن چون آیفون نت با سرعت بالا نیاز داره و تو ایران نیست
الان تو ایران بهترین گوشی فقط ویو 1 هست که فوق العادست