بازی من اصلا داخل نمیره وقتی play رو میزنم عکس رازور میاد بعد دیگر هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------------------------
cpu:5600x2
vga:9600gt 512
ram:2g 800
windows xp sp3
Printable View
بازی من اصلا داخل نمیره وقتی play رو میزنم عکس رازور میاد بعد دیگر هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------------------------
cpu:5600x2
vga:9600gt 512
ram:2g 800
windows xp sp3
بابا برو بازیتو نصب کن حالشو ببر فقط اگه کرکت مشکل داشت یه کرک 300 کیلو بایتی داره دان کردنش یه دقیقه طول میکشه پج رو هم بیخیال ما که از پج خیری ندیدیمنقل قول:
سلام
پچ 1.3چقدر توی فریم تاثیر داره .این بنچهای منه
Statistics
Average FPS: 43.71
Duration: 37.17 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 68%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 45
Detail Distance: 24
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6925
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: benchmark.cli
پردازندم e7300 هست که تا 3.5گیگا هرتز اور کردم .
کارتمم 4830هستش.
به نظره شما با پچ چند فریم بیشتر میتونم بگیرم؟
ویندوز ویستا شما باید سرویس پک 1 رو داشته باشهنقل قول:
یا علی! بابا من پست اولو دیدم فر خوردم یعنی همه این کارا رو باید انجام داد؟ می رفتم کنسول می خریدم معقول تر بود!!!!
الان یکی به من بگه اگه بخوام بدون نصب پچ و مچ و این چیزا بازی رو نصب کنم باید کدوم مراحل رو انجام بدم؟
این فریم ورک و مخلفاتی که باید حتما نصب باشن قضیه شون چیه؟ من مشکلات اینترنتی دارم نمی تونم این همه نرم افزار که هست دانلود کنم!
نسخه ویستای من ultimate شه یعنی سرویس پک1 رو ندارم؟ حالا اگه دانلود کنم حجمش چقدره؟ نصبش یه وخ سخت نباشه!!!!
یکی بیاد کمک کنه من تازه جی تی ای گرفتم! از یکی پرسیدم گفت این همه کار لازم نیست حتما انجام بدی! نظر شما چیه؟ بگید دیگه!
احتیاجی هم به پچ نیست...من خودم بازی رو دارم بدون پچ اجرا می کنم هیچ مشکلی هم نداشتم
فقط از کرک razor استفاده کردم
همین
سلام دوستان من از كارت گرافيك 256 5500 استفاده ميكنم واسم اين ارور ميده dd3d50 در پست اول خوندم مشكلش چيه . خوب چطوري ميتونم مشكل رو رفع كنم
این کارت خیلی ضعیفه منم یکیشو دارمنقل قول:
عمرا این بازی رو اجرا نمیکنه
سریه 8000 کم اورده چه برسه به 5500
با سلام دوستان من در موقع اجراي بازي با ارور زير مواجح ميشم مشكل كجاست
كارت گرافيك 256 5500 استفاده ميكنم واسم اين ارور ميده dd3d50 خوب چطوري ميتونم مشكل رو رفع كنم
ا عرض سلام خدمت دوستان
يك مشكل عجيب براي من در gtaiv افتاده
در مرحله shadow اونجايي كه بايد يك فروشنده مواد مخدر را تعقيب كنيم و همدستانش را بكشيم در داخل اپارتمان در اتاق مربوطه تكسچر ها اتاق كاملا بهم مي ريزد البته انها را مي كشم ولي وقتي بيرون مي ايم بايد تماسي با دوستش برقرار كند كه نمي كند وقتي موبايل را مي اورم هيچ تصوير موبايل ي لود نمي شود لطفا كمك كنيد چون پچ 1.0.3 را با كرك رازور نصب كردم ولي مشكل حل نشد ديگه داره اعصابم از اين بازي خورد مي شه-------------
مشكل من هنوز هم وجود داره البته من مي خواهم بگويم كه نت فريم ورك 3.5 را به دليل حجم زياد ان نمي توانم دانلود كنم لطفا راهنمايي كنيد ويندوز من ويستا سرويس پك 1 مي باشد
سلام.
دوستان من 4-5 ماهی میشه این بازی رو از تو کامپیوترم پاک کردم برای اینکه افت فریم داشتم.
حالا میخوام ببینم از اون موقع تا حالا پچ درست و حسابی برا بازی اومده؟؟؟
- خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - عدم پشتیبانی کارت شما از DirectX 9.0نقل قول:
آره اومده.پچ 1،3 با کرکش.نقل قول:
سلام.
دوستان من 4-5 ماهی میشه این بازی رو از تو کامپیوترم پاک کردم برای اینکه افت فریم داشتم.
حالا میخوام ببینم از اون موقع تا حالا پچ درست و حسابی برا بازی اومده؟؟؟
پچ 1،3:کرک :کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fupdates.rockstargames.com%2Fpatches%2Fgtaiv%2FGTAIV_Patch_1030.rar
کد:http://www.forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=21394&d=1238220378