الان پینگ یاهو 214 و 4.2.2.4 هم 287نقل قول:
Printable View
الان پینگ یاهو 214 و 4.2.2.4 هم 287نقل قول:
سلام
سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین(مرکز سلمان)بین 25 تا 35 متغیره؟سرعت دانلود شبانه مخابرات چنده؟
منم با هر3تاش مشکل دارم! البته چیزپی ان رو با iPIG فعال کردم منتها دیگه از روی اجباره، چه میشه کرد از دست این نامردمان...:13:نقل قول:
سلام بر بچایه شیراز
آقا ما پولمون یکم جور شد
فقط بگید من برم کجا و کدام شرکت ؟
میخام یه سرویسه سه ماهه بگیرم که کلا با هزینه ی نصب مودم و آبونمان و کلا 3 ماه با یه سرعت خوب 128 یا بالاتر بشه 50 تومان ؟
یه مودم 8811 هم بگیرم کلا بشه 70 تومن
خونمون هم کدش 822 هست زرهیه
کجا خوبه ؟
شاتل که اینجوریه قیمتش:نقل قول:
128 اکو :
30000 هزینه سه ماه + آبونمان
15000 راه اندازی ( که از بچه های همین جا کارت تخفیف 10 تومنی بگیر که هزینه راه اندازی بشه 5 تومن)
یک مودم هم بگیری 25 تا 30 تومن .
کلا میشه حدود 60 تومن.
سلام
از بين دوستان در شيراز كسي هست كه از شبانه پارس آنلاين و با استفاده از اكانت راپيدشير دانلود انجام بده ( فقط با استفاده از اكانت راپيدشير )
اگر كسي هست لطفا حجم دانلود شبانه را اعلام كنه ؟ چند گيگ
آخه من از شبانه صبا دانلود ميكنم ميخواستم بدونم حجم دانلود شبانه كدوم بيشتره
ممنون
ایول مرسی
پس شاتل اکو خوبه ؟
برای طرفای زرهی ؟
آقا فقط این جمعه حسابت منو کشت
:46:نقل قول:
نمی دونم برای زرهی چجوریه !
کلا سه تا شرکت بیشتر طرفدار دارن :
پارس آنلاین ، شاتل و جدیدا هم مخابرات .
شاتل که معمولا 128 را روی 512 بسته ( سرعت روزانه تا 70 ولی فکر کنم شبانه نصف میشه سرعتش )
پارس آنلاین هم میگن تا 2 مگ باز گذاشته ( میگن : روزانه 100 تا 200 ولی شب ............. )
مخابرات هم یکی میگه عالیه یکی میگه افتضاحه.
و نهایتا کلا شانسیه ! توی یک منطقه ماله یکی خوبه مال یک بد .
اگه از اینجا کسی زرهی باشه ، بهتر میتونه نجاتت بده.
شاتل 128 روزانه نهایتا 60 هست ، شبانه هم معمولا نصف نمیشه . مثلا دیشب من با همون سرعت روز یعنی 60 دانلود می کردم . اگه بد بشه تا 10 هم می رسه !! اما مجموعا چیزی که دیدم به نسبت ما بقی شبانش افت سرعت خیلی کمتری داره .نقل قول:
شاتل که معمولا 128 را روی 512 بسته ( سرعت روزانه تا 70 ولی فکر کنم شبانه نصف میشه سرعتش )
شما اولین کاری که باید انجام بدین تماس بگیرید ببینید از لحاظ ساپورت مشکلی نباشه ، بعد تصمیم بگیرید .نقل قول:
پس شاتل اکو خوبه ؟
برای طرفای زرهی ؟
این پارس آنلاین بزنم به تخته یه چند روزی سرعتش واسه ما بدک نشده:31:
تا چند روز پیش هر 20 دقیقه یه بار 10 دقیقه قطع میشد :13: