نقل قول:?what's the obama's U.S presidency number
or u can say
what's the Obama's number in US presidency
the answer is 44th, btw
Best
Printable View
نقل قول:?what's the obama's U.S presidency number
or u can say
what's the Obama's number in US presidency
the answer is 44th, btw
Best
این جمله زیر رو یکی از دوستان لطف میکنه ترجمه کنه ! من خودم تا اینجا فقط تونستم ترجمه کنمش !
SAN FRANCISCO--It's a steep uphill climb for the developer of a first-person shooter to make its game stand out in one of the most saturated genres around, but it's far from impossible
این هست یه سربالایی با شیب تند برای توسعه دهنده یه بازی اول شخص شوتر ...
بقیه جمله رو دوستان اگر لطف کنند ترجمه کنند ممنون میشم :d
این مانند بال رفتن از یک شیب تند است برای سازنده یک بازی اول شخص تیراندازی که بازیش در یکی از اشباع شده ترین ژانرها حاضر برجسته کند، اما دور از واقعیت نیز نیستنقل قول:
thank you :20:نقل قول:
فقط برای اینکه بهتر درک کنم این کلمه مانند که در ترجمه به کار بردید کجای اون جمله هست ! it's ؟
بعد این to make its game دقیق معنیش تو این جمله چی میشه !
یه سوال دیگه ای هم که دارم see you around یعنی چی !
بازم ممنون ...
خب داره برای نشون دادن سختی کار مثال می زنه، از معنای جمله معلومنقل قول:
//
باعث بشه بازیش یا بسازد بازیش
//
میشه خداحافظ یا می بینمنت
ضمنا ترجمه ام رو یه مقداری ویرایش کردمکد:http://www.usingenglish.com/forum/ask-teacher/23260-see-you.html
با سلام اگر میشه این متن را ترجمه کنید
نقل قول:
با سلام
من یک سوال دارم
1. مدت دوره لیسنانس برای دانشجویان بین الملی در دانشگاه شما بدانم چه مدت طول می کشد در رشته الکترونیک
با تشکر
می شه این پاراگراف رو ترجمه کنید:
نقل قول:
duplicates are with different urls but have almost the same semantic content and page layout. For invalid pages, these different url addresses should originally point to various valid pages for logged users; however, these addresses are re-directed to the same login portal for a crawler as it is just a "guest" to that forum.
نقل قول:منم بگم :نقل قول:
ژانر FPS از عناوین گوناگون اشباع شده است و یکی از شلوغترین ژانرهاست ؛ اینکه یک سازنده بتواند بازی خود را در بین بازیهای دیگر برجسته کند نیاز به تلاش بسیار زیادی دارد ... اما به هیچ وجه غیرممکن نیست ...
Helloنقل قول:
I have a Question:
How long will it take to get/earn B.S in Electronics in your university?
Thanks
صفحات مشابه ، url متفاوتی دارند ... اما از نظر محتوا و طراحی صفحه ، تقریبا معادل هستند . در مورد صفحات invalid (اشتباه) ، وقتی دو صفحه مشابه ارزیابی می شوند که هر دو به یک سری صفحات valid (معتبر) لینک بدهند . با این حال ، از آنجا که جستجوگر ما برای آن فوروم یک مهمان محسوب می شود ، پس از حضور در این صفحات به صفحه لاگین منتقل می شودنقل قول:
جسارتانقل قول:
How long will it take to get/earn B.S in Electronics in your university
How long will it take to get/earn B.S in Electronics from your university