سلام.
دوستان کسی میتونه چند تا عکس از داخل(داشبورد و رودری)کاپریس 1977 برام بزاره؟من با این سرعت اینترنت نمیتونم زیاد بگردم...
بیرون ایران یا خارج مهم نیست....
ممنون.
Printable View
سلام.
دوستان کسی میتونه چند تا عکس از داخل(داشبورد و رودری)کاپریس 1977 برام بزاره؟من با این سرعت اینترنت نمیتونم زیاد بگردم...
بیرون ایران یا خارج مهم نیست....
ممنون.
سلام.
اینطور که در ویکیپیدیا و چند سایت دیگه خواندم این مدل شورلت تنها برای نشان دادن قدرت طراحی کمپانی تولید شد(در حد چند دستگاه)با موتور v8 400 که در وسط سوار میشده و بدنه از جنس آلیاژ آلومینیم بود..البته داستان مفصلتر از اینهاست...
در مورد ماستنگ 73 قهوهای من خبری ندارم جز همین که توی سایت بود و بعدا برداشته شد..دوستم آگهی را دیده بود و میگفت که نوشته بوده فروخته شده...
در مورد تصویر داخل کاپریس 77 خیلی گشتم اما چیز زیادی پیدا نشد..یکی مربوط به یک کاپریس فروشی کوپه 77 که داشبورد قرمز داره و دیگری مال یه 4 درب معمولی در آمریکا است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
نخیر این مدلها تنها چند نمونه تولید شدن و هدف فقط تحقیق در مورد یک ماشین موتور وسط برای رقابت با خودروهای اسپرت اروپایی و شرکت در مسابقات اسقامت لمان بود
همون هدفی که فورد جی تی براش ساخته شد .
ای جان................میخوااااااااام ت.............:41:دیوونه شدم من..............قیمتش چنده این ؟نقل قول:
قیمت نداره
شاید الان برای همین نمونه قیمتی بالای 70 میلیون گذاشته بشه
سلام
البته در بازار ایران هیچ قائده و قانونی نیست و هر کسی میتونه هر قیمتی برای خودروی کلاسیک خودش بگذاره..اما این قیمت 70 میلیون زیادی اغراق آمیزه...شاید هم کسی خریدار باشه..معلوم نیست..
توی این سایت من قیمت این مدل را در آمریکا پیدا کردم که نوشته 20 هزار دلار یا به عبارتی تقریبا همان 20 ملیون خودمان..و تا حدودی با شرایط این مدل در ایران فکر کنم متناسب باشه..حالا واقعیت چی باشه نمیدونم!!اما جالبه ماشینهایی اینجاست که آدم واقعا دلش میخواد ساعتها نگاهشون بکنه...
اقای ال تی من دوست داشتم مسئله ای بینمون نمونه و با هم دوست بشیم که خودت نخواستی.رفقا خوبی و بدی از ما هر کس دید ما رو حلال کنه.
تسلیم باشیم تا ارامش رو تجربه کنیم.
یا حقکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335994&page=48
CAMARO SS 2010 در ایران
حجم موتور:6200
v8
قدرت :420 اسب بخار
سرعت : 300km
سلام
بنظر شما با این توان و تیپ و قیافه کمی کند نیست؟وقتی که یه خودروی خانوادگی معمولی مثل نیسان ماکسیما 260 تا 270 میره؟سرعت 300 برای یک کامارو اس اس خیلی کمه!!
دوست عزیز 300 کیلومتر برای کامارو اس اس سرعت محدود شده است
چرا هیوندای کوپه با 136 اسب بخار اندازه یه ماکسیما با 227 اسب بخار سرعت برابری دارد؟
سرعت تنها ملاک انتخاب یه ماشین خوب نیست