به نام خداوندي كه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد
سلام به همگي.
راستش من الان حدودا يك ماهي يا شايدم يك هفته از يك ماه بيشتره كه گوشي Nokia N82 خريدم حالا ميخواستم يه چيزي ازتون بپرسم و ميخوام بدونم اگه شما جاي من بوديد چيكار ميكرديد آخه ميدونيد من يكم بيش از حد فكر ميكنم وسواس دارم راستش روي قاب گوشيم اونم در قسمت جلوش كه براقه البته گوشي من مشكي هستش يه چند تا خط افتاده كه احساس ميكنم بايد طبيعي باشه چون بلاخره بعد از استفاده كردن از صفحه كليد گوشي اين خط ها طبيعتا روي قاب گوشي مي افته البته بگم كه اصلا اين خط ها مشخص نيست و بايد خيلي جلوي نور بگيري و تيز بين باشي تا بتوني ببينيشون حالا نميدونم يه احساسي داره عذابم ميده و بعضي موقع ها به سرم ميزنه گوشي رو همينجوري برم بفروشم و يه Nokia N82 Black ديگه بخرم آخه من Nokia N82 رو خيلي دوست دارم البته بگم من از اين گوشيم خيلي خيلي راضيم و خدا رو شكر تا الان نه باهاش مشكل سخت افزاري داشتم و نه نرم افزاري فقط ميگم به خاطر همون چند تا خطي كه اصلا نم معلوم نيستند و داره عذابم ميده.
حالا به نظر شما اين خط ها طبيعي هستند؟
و اگه شما جاي من بوديد گوشيو كه كاملانم سالمه و تنها مشكلش همون چندتا خط خيلي كوچك هست كه نميدونم طبيعي هست يا نه عوض ميكرديد و يكي ديگه ميخريديد يا نه؟
فقط خواهش ميكنم زودتر نظرتونو بگيد آخه بدجوري كلافم.
يا حق.