نامرد چرا رفتی ؟؟؟
مگه قرار نبود برگردی ؟؟؟
چرا ؟؟؟
نامرد چرا رفتی ؟؟؟
مگه قرار نبود برگردی ؟؟؟
چرا ؟؟؟
كالدرون: شوستر هيچجا نميرود.
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از گل:
رامون كالدرون بعد از حذف از ليگ قهرمانان هيچگونه حرفي در مورد اخراج شوستر نزد ولي او قبلا گفته بود تنها راه حضور اين مربي در فصل آينده قهرماني در اروپاست.
كالدرون: ما الان در بهترين زمان ممكن هستيم و فقط با ۳ برد به قهرماني دست مييابيم. رامون كالدرون افزود: حتي در صورت اينكه قهرمان لاليگا نشويم شوستر در اين تيم باقي خواهد ماند. (حالا اين حرف رو ميزنه كه ديگه قهرماني قطعي شده)
كالدرون بر حضور شوستر در اين تيم اصرار زيادي دارد. او ميگويد: ما با شوستر پروژهاي دراز مدت داريم و به شما اميد ميدهم تا چند سال ديگه حتما رئاليها قهرماني ۱۰ را جشن خواهند گرفت. (شايد منظورش سال ۲۰۱۰ هست كه فينال تو مادريده).
كالدرون در خصوص بارسا گفت: من بسيار علاقهمندم كه اين تيم قهرمان اروپا شود زيرا احساس مسئوليت وطني اين را از من ميخواهد.
سلام به همگی:
اخ اخ اول اینو بگم که داشتم فوتبال بازی میکردم که یه هو پام پیچید و که تا چند دقیقه در حالت بیهوشی بودم باور کنید یه دردی داشت که نگو و منو بردن خونه و پام زیر اب سرد و یخ و غیره تا اینکه پام رو الان با دو متر پارچه و دو 6کیلو پماد و تخم مرغ و غیره بستن اخه بخدا بدجور پیچیده بود واسه اینه که چند ساعتی نبودم و حالا دراز کش دارم واستون مینویسم (فکری نکنید مال من لپ تاپه)خوب از این گذشته ممد جون قبول کردی مسئله مورد بحث قبلی مون رو؟
خوب دوستان مسئله جدید که رئال رو داره کم کم نگران میکنه رفتن و یا موندن روبینهو است که به نظر من باید الاغ باشه اگه بره اخه این رئال بود که اون بازیهای بدش رو تحمل کرد تا اینکه الان شده روبینهو خدا کنه نره من که شخصآ خیلی ازش خوشم میادمسئله اینه که نظر شما چیه دوست دارید که رئال سالیانه 6 میلیون بهش بده یا اینکه بره بهتره؟؟؟
نستلروی پشت دروازهای میلان:
بله میلان به سختی به دنبال به خدمت گرفتن این گلزن طراز اول ما هست و اینطور که بوش میاد به سختی هم پشت اینکار ایستاده اند واس اینه که رئال هم قبول کرده که واس دروگبا 15 تا به چلسی بده و این همه نشان از توافقات داره و انگار میلان قراره برای رود 4 میلیون فقط 4 تا نه بیتشتر بده در حالی که در رئال بیشتر از اینها میگیره .
من که می گم هر چقدر حقشه بدن, 3 یا 6, مهم اینه به اندازه کاراییش بگیره. نه بازار گرمی !!!
مثلا باید حقوق منو زیاد کنن :31: 10 میلیون بدن !!! :27:
این کارا رو نکن اونوقت تو هم می شی نیسترروی دیگه 2 تا گلزن برترمون رو نداریم ها ..نقل قول:
سلام به همگی:
اخ اخ اول اینو بگم که داشتم فوتبال بازی میکردم که یه هو پام پیچید و که تا چند دقیقه در حالت بیهوشی بودم باور کنید یه دردی داشت که نگو و منو بردن خونه و پام زیر اب سرد و یخ و غیره تا اینکه پام رو الان با دو متر پارچه و دو 6کیلو پماد و تخم مرغ و غیره بستن اخه بخدا بدجور پیچیده بود واسه اینه که چند ساعتی نبودم و حالا دراز کش دارم واستون مینویسم (فکری نکنید مال من لپ تاپه)خوب از این گذشته ممد جون قبول کردی مسئله مورد بحث قبلی مون رو؟
خوب دوستان مسئله جدید که رئال رو داره کم کم نگران میکنه رفتن و یا موندن روبینهو است که به نظر من باید الاغ باشه اگه بره اخه این رئال بود که اون بازیهای بدش رو تحمل کرد تا اینکه الان شده روبینهو خدا کنه نره من که شخصآ خیلی ازش خوشم میادمسئله اینه که نظر شما چیه دوست دارید که رئال سالیانه 6 میلیون بهش بده یا اینکه بره بهتره؟؟؟
من الان در حکم رئیس افتخاری گزارش دادم به کالدرون این ها رو کالدرون گفتش ...
براساس گفته هاي سايت رسمي P30world مهرداد ( رائول گونزالز ) فوق كهكشاني تاريخ باشگاه رئال مادريد بخاطر ترس از وحيد، ممد رئالي، كسرا،احمد و بقيه بروبچس مخصوصا چارليز كه در خيابان اورا دنبال كردند دوباره به اين تيم بازگشت .
به اين ترتيب رئال مادريد قهرماني خود را در باشگاههاي اسپانيا،اروپا،حذفي،جهاني براي X سال تمديد كرد .
منبع : P30world
سلام بچه ها من برگشتم
مي بينم كه بروبچ جديد زياد اضافه شدن:46:نقل قول:
بابا يكي اينارو معرفي بكنه كي به كيه اينجا:20:
خذمت جديدالورودها من رائول هستم :5:
سلام به همه
كسي نيست اينجا؟
اي بابا !!!
اينطوري از مهمونتون پذيرايي مي كنيد؟
خوب ولف عزیز خوش اومدی من بد بخت تا حالا سه بار پست دادم که هیچ کدم ارسال نشدن نمیدونم چرا تو هر کدم هم یه 10 خطی نوشته بود که همش دود شد رفت هوا ولی خلاصه همه اونا اینه :
دوستان که جدیدآ امدن و خیلی از من بهتر و رفیق تر هستند.
1:shympw:معروف به اشناید یه دوست واقعی
2:blaster:از اون بچهای هست که یهو یه چیزی میگه که بد ضد حال میخورین و اون هموجور میخنده ولی بچه بسیار گلی هست معروف به کانوارو
3:mehdi shadi:این دیگه خیلی قدیمی هست از اون با بنیه هاست که از من و تو بیشتر تو این تاپیک بوده که چند وقتی نبود و جدیدآ بازگشته و معروف به زیزو هست.
4:morinio:قبلآ خیلی می اومد ولی جدیدآ کم میاد شاید اصلآ نمیاد ولی کلآ خیل بچه خوب بود.
راستی بعد رفتن تو دیگه هیچ کی از چارلی خبری نداره....تو چی؟
و الان دوستان دیگر رو به خاطر ندارم و امیدوارم که منو عفوم کنن و اینکه این مسئله حمل بر بی ادبی ما نشه ...
راستی ولف جان چون که تو خداحافظی کردی و رفتی و مارو تنها گذاشتی این اتفاقات افتاد...
اسم مستعار شمارو به بنده هم دادند و هم گرفتم (پیشنهاد کردم و دوستان پذیرفتن)پس من رائول گنزالز بلانکو هستم و میتونی منو رائول صدا کنی و اینکه اسم مستعار منو دادن به ممد و از ممد رو به مجید و از مجید رو به یکی دیگه که الان یادم نمیاد خلاصه اگه خواستی من اونموقع هم گفتم که اگه برگردی با کمال میل میتونی اونو پس بگیری ولی حال باور کن بدجوری بهش وابسته شدم و دوستان هم که هی از چپ و راست رائول و رائول و من کلآ رفتم تو کف جو گیرا و اگه بنده تو هیچی استعداد نداشته باشم تو جو گیر شدن دست هرچه استاد هست رو از پشت بستم و خلاصه اینکه اگه اونو به من ببخشی ممنون میشم و اگه که نه ...که نه مال تو و من هم واس همیشه ..........اینو بعدآ میگم