شما با يه وسيله كه اسمش وي في مكس هست ميتوني به اينترنت وصل بشي اين دستگاه رو به مودم adsl يا ديال اپ خود وصل ميكني و بعد با يه سري تنضيمات ميتوني با psp به اينترنت وصل بشي البته تا 100 متر بيشتر پشتيباني نميكنه كه با برد خود psp چيزي حدود 150 تا 180 متر رو به راحتي جواب ميده اينم بگم كه psp به درد اينترنت نميخوره اگه شما قرار باشه با ين همه دم ودستگاه بخواي با psp به اينترنت وصل بشي فكركنم كار احمقانه اي هست كامپيوتر به اين خوبي .ضمنا اينكه فعلا فونت فارسي براي psp وجود نداره(البته يكي از دوستان در حال ساخت فونت فارسي براي psp هست) اما اگه بخواي با psp انلاين يازي كني اين يه چيزيه به نظر من اين دستگاه فقط به درد همين ميخوره كه ميشه باهاش انلاين بازي كرد . ضمنا بعضي از مودم ها نيز خودشون اينترنت رو شير مبكنن كه psp ميتونه به اونا هم وصل بشه منم دنبال همچين مودمي ميگردم كسي پيداكرد جواب منو بده لينكشم توي امضام هست البته خودم يه دو نه پيدا كردم ولي نميدونم خوبه يا نه مودم D-link Dsl2640tنقل قول:(اين مودمي هم كه پيدا كردم حتما بايد كامپيوتر روشن باشه تا بشه باهاش وصل شد من دنبال يه مودم ميگردم كه حتي اگه كامپيوتر هم خاموش باشه بشه با psp بهش وصل شد:20:)
با ايرانسل هم نميشه .
اينم عكس Wifimax
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]