بله درسته قدرت سخت افزاری ps3 بیشتر است ولی بازی های xbox 360، multi platform روشنایی بیشتری دارد.:46:نقل قول:
بله درسته قدرت سخت افزاری ps3 بیشتر است ولی بازی های xbox 360، multi platform روشنایی بیشتری دارد.:46:نقل قول:
xbox 360، multi platform یعنی چی ؟
در ضمن این تکنولوژی رو PS3 نداره ؟
به نظر شما در میان بازی های فوتبال برای 360 Pes 2008 بهتر است یا Fifa 08 ؟
:23:نقل قول:
خوب منم در مورد درایو اکسترنال این کنسول حرف زدم نه اینترنال...!
درسته، عکس هم مال درایو اکسترنال هست. (من خودم چند بار تو فروشگاه رفیقم دیدم که هنوز میان و از این درایوها میبرن)
درسته، قدرت سخت افزاری PS3 نسبت به X360 بیشتر هست (اونم بخاطره اینه که شرکت سونی با ساخت 4 کنسول تجربه بیشتری تو ساخت سخت افزار PS3 پیدا کرده)نقل قول:
ولی از لحاظ گرافیکی 100% گرافیک X360 نسبت به PS3 بیشتره (شک نکن) چون گرافیک کنسول مایکروسافت 512 هست ولی گرافیک کنسول سونی 256 (البته دوتا 256 نه یکی)
مولتی پلتفرم یعنی بازیهایی که برای کنسولهای مختلف ساخته میشن و انحصاری نیستن.نقل قول:
در ضمن این تکنولوژی به حساب نماید.
هر دوشون خوب هستند، ام به نظرم pes بهتر بوده.نقل قول:
نقل قول:من تو نوشته شما چیزی از اکسترنال پیدا نکردم. :23:نقل قول:
یک بار دیگه نوشته خودت رو بخون شاید پیدا شد.
دقیقا بر عکس . اکثر بازی ها تو ps3 روشنترند ولی بعضی بازی ها مثل gta در xbox روشنتره و حتی جزییات و انفجار ها بهتر کار شده. در واقع این نسبت روشنایی بازی در دوکنسول نسبتش 60(ps3) به 50 (xbox) است. که رفته رفته داره برای xbox بیشتر میشه.نقل قول:
کلا اگه بخوای بسنجی بیشتر بر میگرده به زحمت بازی ساز ها و این که موتور ه گرافیکیی کدوم کنسول رو بهتر شناخته باشند.
در مورد ديسك هاي بازينقل قول:
بايد بگم همين الانشم بازي مثله LOST ODDYSEY در 4 عدد DVD عرضه شده
پس اومدن بازي در تعداد زيادي DVD در اينده نبايد دور از انتظار باشه
حق با شماست من از کلمه اکسترنال استفاده نکردم، ولی خود عکس مشخص میکنه که دارم راجع به چی حرف میزنم!نقل قول:
من گفتم تمام مدلهای X360 میتونه از HD-DVD پشتیبانی کنه... :46: