پانل مشتری منم خل شده, من vdsl دارم ولی فقط خرید adsl نشون میده و اونم محدود به 3, 6 و12 ماهه با حجمای کم و قیمت بالا, یک ماهه نداره!!نقل قول:
سیستمشون بهم خورده, احتمالا با یک تلفن به 2020 درست میشه
Printable View
پانل مشتری منم خل شده, من vdsl دارم ولی فقط خرید adsl نشون میده و اونم محدود به 3, 6 و12 ماهه با حجمای کم و قیمت بالا, یک ماهه نداره!!نقل قول:
سیستمشون بهم خورده, احتمالا با یک تلفن به 2020 درست میشه
سلام
من سرویس 4 مگابیت غیرحجمی رو دارم. سرعت دانلودم اوکیه ولی مشکلم اینه خطم به شدت نویز داره! SNR Margin از 6 بالاتر نمیره و بعضا تا 2 و 3 هم پایین میاد که باعث شده هر یه ربع نیم ساعت نتم برای چند ثانیه قطع و مجددا وصل بشه که خیلی رو اعصابه.
مشکل دیگه هم مقدار زیاد Line Attenuation هستش که اطراف 44 ایناست! این موضوع هم باعث شده که سرویس های با سرعت بالارو نتونم بگیرم و Max Rate واسم حدود 7 مگابیت هستش. همه تجهیزات از جمله اسپلیتر، مودم، کابل ها، پریز تلفن و ... هم چک شدن و مشکل از اونا هم نبوده. فاصله تا مرکز مخابراتی هم حدودا 1.5 کیلومتره.
حالا میخواستم بپرسم واسه این مشکل باید با مخابرات تماس بگیرم؟ برای تعمیر و رفع نویز خط و سیم کشی میان یا نه؟
سلامنقل قول:
شما اول باید از سر خط یعنی جعبه تقسیم چک کنید ببینید چطوره اوضاع اگه اونجا ok بود باید یه کابل بصورت مستقیم بکشید بالا اگه فرقی نداشت اونموقع مخابرات موظف هستش که بررسی کنه ببینه مشکل چیه از همسایه هام بپرسید ببینید مشکل مشابهی دارن یا نه
مخابرات سرعت ۸ مگ گرفتم ولی یه مشکل هست حتی از سرور داخل سرعت روی ۱ مگ قفل شده و بالاتر نمیره حتی سرور داخلی
کسی این مشکل داره؟
درودنقل قول:
اگه خطتون جواب میده زنگ بزنید 2020 درخواست افزایش سرعت بدید
دوستان سلام.
پنل مشترک ADSL مخابرات برای شما هم مشکل پیدا کرده کلا؟
Certificate شون که ظاهرا منقضی شده و مرورگر ها پیغام Not Secure میدن.
برای خرید سرویس و حجم و ... هم اصلا آپشن ها رو لود نمیکنه!
بله, مثل شماستنقل قول:
و پانل من, مشتری vdsl تو قسمت خرید فقط طرحها و قیمتهای adsl نشون میده
بله مشکلی که گفتید وجود داره و خودتون باید هویت سایتت رو تایید کنید تا باز بشه.نقل قول:
از آبان ماه و قطعی انترنت عیناً تمام شرکتهای isp مشکلاتی شبیه به هم دارند, از ثبات خط بگیر تا خدمات, حتی اون طرح دولتی, حداقل سرعت و حجم ماهانه یا FUP از سوی بعضی isp ها بخصوص مخابرات حذف شده
بعد از پتروشیمی و خودروسازی اینترنت با حداقلش 65میلیون مشتری سومین درامد برای دولت است
با حادثه های اخیر بعید نیست سرمایه گذارن کم کم از اینترنت دست بکشند