متاسفانه برای منم چند روزه که در تایم روز سرعتم از سرور خارجی رو 5مگ محدود میشه!!!!نقل قول:
Printable View
متاسفانه برای منم چند روزه که در تایم روز سرعتم از سرور خارجی رو 5مگ محدود میشه!!!!نقل قول:
خب خط دوم تلفونمون رو هم امروز رانژه شد و برخلاف خط اول که 1 مگ رو نمیکشید، این خط رو 4 مگ به راحتی آپ شد.:n33: وضعیت اپلود هم به مراتب بهتر شده.
اینم وضعیت خط:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس از داشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n16:
مخلصم عزیز :n06::n12:نقل قول:
اگه میخوای بهشون بزنگ و بگو که آپلودتو بالاتر ببندن.
فدایی داری:n12:نقل قول:
والا باورت نمیشه.. اول که رانژه شد دیدم خط رو 2 مگ ست شده. زنگ زدم بهشون میگم بیارش بالاتر.. اول هی منو من میکرد بعدش گفت باید با سرپرستمون هماهنگ بشم! بعد 5 دقیقه اومده میگمه اقا تو کیمیا 2 مگ گرفتی دیگه الانم 2 مگه خطتت!! اگه دوس داری ببیری بالاتر برو تعرفه بالاتر بگیر چشم با پیگیری میکنیم !! یعنی یه لحطه این جوری شدم -->:n04:
بهش گفتم من 256 هم بگیرم تو موظفی هرچقدر که خط میکشه بیاری بالا! بعد حرف snr رو کشید وسط! گفت snr میاد پایینه 15 و سیستم ما قبول نمیکنه!!:n04:
اخر سر هم گفت تو 2 مگ گرفتی الانم 2 مگ داری.. شرکت که بهت تعهد سرعت بالا نداده:n04:دیگه اساسی رفت رو اعصابم و قطع کردم. دوباره زنگ زدم و این سری یه ادم منطقی و زبون فارسی فهم! خورد به پستم.. و به راحتی بالا برد.. کارشناس های 1544 به دو دسته تقسیم میشن با این حساب.. هیچ وقت مثل من دو ساعت جرو بحث نکنید چون آخرش هیچیه و فقط اعصاب خوردیه.. به راحتی قطع و دوباره ز بزنید .
الان میترسم باز ز بزنم طرف ببینه رو 4 مگه باز بیاره رو 2 مگ:n02:
نقل قول:نقل قول:
چند روزه سرعتم سرور خارج کم شده !!
تو روز هم باید از اکانت افزایش سرعت استفاده کرد ! . اینجوری سایت ها بهتر باز می شن
اقا تخلیه شد............
صلوات محمدی پسند بفرست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
[emoji23] پیشنهاد میکنم صبانت بگیری[emoji23]نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
مخابرات تخلیه شدنقل قول:
اسیاتک دو هفتس ثبت نام کردم
دوستان در جریانند چه بدبختی سر تخلیه خط کشیدم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
امروز زنگ زدم پشتیبانی فنی آسیاتک که آپلود خطم را بالاتر بیاره گفت اگر بخوای از روی 511 می یارم روی 783 ولی باید دانلود خط هم
از 10 مگ بیارم روی 8 مگ و خود سیستمون اینجوری هست !! منم گفتم بیاره بالاتر آپلودا ....
دوستان کسی هست آپلود 783 و دانلود 10 مگ باشه خطش ؟؟
درسته ، منم چند بار که بهشون زنگیدم تا آپلودو ببرن بالا ، همینو بهم میگفتن!نقل قول:
آپشناشون اینه:
دان 10 و 12 مگ = آپ 512 کیلوبیت
دان 8مگ = آپ 783 کیلوبیت
دان 6مگ = آپ 1024 کیلوبیت
-البته من یه بار که زنگیدم ، طرف گفت که میتونم با دان 8مگ ، آپتو رو 1مگ ببندم ولی من گفتم نه ، نمیخواد ؛ چون نمیرزه که به خاطر 500 کیلوبیت افزایش آپ ، سرعت دانو 4مگ بیارن پایین تر!