نقل قول:
سلام
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز
مودم من D-Link مدل DSL-2750U هست. برای این مودم چجوری SNR رو تنظیم کنم؟
Printable View
نقل قول:
سلام
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز
مودم من D-Link مدل DSL-2750U هست. برای این مودم چجوری SNR رو تنظیم کنم؟
با این مودم بعیده بشه .. مودما ورژنهای سخت افزاری متفاوتی دارند این مودم رو نمیدونم چیبستش چیه ولی حدس میزنم realtek باشه ...فقط اگه برادکام باشه و شرکت سازنده مودم محدودیتی تو فریمور مودم نذاشته باشه از طزیق telnet میشه که بالا توضیح دادم ..اگه برادکام باشه فقط کافیه putty رو نصب کنید روش ارتباط با مودم روی telnet port 23 و ip مودم رو وارد کنید تا متصل بشهنقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ببینم راهی پیدا می کنم تا بتونم SNR رو تغییر بدم.
دوستان سلام
من از نت مخابرات با سرعت 128 استفاده مینکم برای منزل
از شرایط جدید هم خبر ندارم .
مشکلی که هست اینکه از ضبح تا ساعت 8 هیچ سایتی باز نمیشه . بعد از اونم یه روز باز میشه و یه روز نه
از ویندوز و مرورگر نیست . از خود مخابراته فکر کنم
سوال دومم اینکه برای تغییر پسورد وای فای باید چیکار کنم ؟
مودم : D-link.2740u
سلامنقل قول:
دوست عزیز من این مشکل رو سه ماهه دارم. شما با 195 تماس بگیر. مشکلت رو مرتفع می کنن.
اما سوال بعدی رو باید دوستان حرفه ای تر جواب بدن یا کسایی که این مودم رو دارن. من یه مدل پایین ترشو دارم.:»
تو تب setup قسمت wireless setup زیر شاخه wireless securityنقل قول:
سلامنقل قول:
ابتدا ببینید الان downstream شما روی چه عددی هست بعد نگاه کنید ببینید مدولاسیون کانکشن adsl تون چیه ( شامل annex m و adsl2 و adsl2+ و g.dmt ...) هست . روی هر چیزی که هست تغییرش بدید و تست کنید ببینید snr و downstream چقدر تغییر میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل تصویر بالا . یک بار بزارید روی adsl2 و تست بگیرید . سپس annex m رو فعال کنید و تست بگیرید
بعد برید تیک adsl2+ رو فقط بزنید و تست بگیرید ( تیک annex m برداشته شده باشد ) بار بعدی annex m رو فعال کنید ... به همین ترتیب مدل های مختلف ور امتحان کنید
لازم بذکره توی بعضی مدل ها ممکنه اصلا ارتباط اینترنت برقرار نشه . پس اون مدل رو بیخیال شید و برید سراغ گزینه های دیگه
مثلا برای T413 کار نمیکرد برای خودم
من توی مدل های مختلف به SNR و DOWNSTREAM های مختلفی دست پیدا کردم توی مودمم
نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
من قبلا خیلی این قسمت هایی که شما گفتی رو تغییر دادم. ولی متاسفانه SNR پایین تر از 9 نمی یاد. جدیدا این طوری شده. البته مودم من گزینه های Annex M و Annex L رو نداره.
سلام
دوستان در قسمت ویژگیهای سرویس فعال یک بخش هست با عنوان" ترافیک باقیمانده قابل مصرف" و یکی با عنوان "ترافیک باقیمانده" که اولی از دومی کمتره
فرق این دوتا چیه؟
سلام من قبلا اینترنت میخریدم میزد 180 گیگ حجم داخلی و بین الملل، اما الان فقط میزنه 90 گیگ بین الملل ! داخلی رو کلا برداشتن ؟