نه روشن میمونه فقط اینترنت قطع میشه. سرعتم هم باید 120 باشه این چند روزه شده 9. (128 نامحدود)نقل قول:
Printable View
نه روشن میمونه فقط اینترنت قطع میشه. سرعتم هم باید 120 باشه این چند روزه شده 9. (128 نامحدود)نقل قول:
دزد بهترین کلمه برای توصیف اینط.ر شرکتاست واقعا خوب گفتی.نقل قول:
کسایی سرویس نامحدود دارند حواسشون باشه تمدید موقت سرویس های نامحدود مجانی نیست
یک مدت این رو توی توضیح ننورشته بود که یکم پول بخوره.
دوستانی که فقطعی اینترنت با خاموش شدن چراغ مودم یا قرمز شدنش دارند لطفا اگه eset smart security حالا ماله من نسخه 6 هست نگاه کنند چیزی به اسم
adp cache poisoning attack دارند یا نه.
برای من قبل از قطع شدن این حملات از جانب ای پی مودم می شه.
اینجور حملات برای اشغال ترافیک و یا دزدیدن اطلاعات استفاده می شه.
دان استریم چه قدره؟نقل قول:
7.6 و آپ استریم هم 6.3نقل قول:
من دارم ماهی 70 تومن میریزم تو شکم این دزدها. ولی انقدر سرعت من بی ثباته که تو روز از 40 تا 400 متغیره. فقط جالبه که شبا سرعت ثابت روی 70 میمونه! یعنی به نظر من فرقی نمی کنه که شما ارزون ترین و کم حجم ترین سرویسو داشته باشی یا گرون ترین سرویس نامحدود رو. اگه این بی شرف ها بخوان دزدیشون رو بکنن بعضی وقتا سرعت اینرنت 2 مگ از 128 پایین تر میاد. حیف که انتخاب دیگه ای به غیر از پارس آنلاین ندارم وگرنه یک ثانیه دیگه هم این ننگ رو تحمل نمی کردم. از قطعی های پشت سر هم این چند روزه هم که دیگه دوستان به اندازه کافی گفتن...
دوستان نامحدود128 چقدر دانلود کنی سرعتت محدود میشه؟
گور بابای این پارس آنلاین من ماهی دارم کلی پول میریزم تو حلق این بی پدرا الان دوماهه که نتم افتضاح شده هر بار هم که زنگ میزنم پشتیبانی مزخرف تحویلم میدن
دوستان اینترنت سیم کارتهای رایتل جوابگوی بازی آنلاین هست کسی استفاده کرده؟
دوستان شنیدم خط ها را روی 8مگ میبندند؟راسته؟
حدود 20 گیگنقل قول:
-----------------------
بابا سرعت خیلی پایینه دیگه شورشو درآوردن ! چه غلطی کردن تو این رمضون !؟
من خیلی کم اعتراض میکنم ولی دیگه ایندفعه نمیدونم چه کلمه ای رو به کار ببرم:n21:
زنگ میزنم یه کارشناس پروفایلمو تفییر میده بعد بدتر میشه دوباره زنگ میزنم کارشناسهای دیگه میگن هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم
پینگم چون نویز خطم خوب بود بد نبود ولی با تغییرات زیبای پروفایل ، دیشب 1000 رو هم رد کرد و امروز از 600 پایینتر نمیاد
و بقیه موارد هم افتضاحه....