مال منم بازه . نمیدونم چرا مال شماها بسته هست.عجیبه.نقل قول:
Printable View
مال منم بازه . نمیدونم چرا مال شماها بسته هست.عجیبه.نقل قول:
آپ استریم من روي 157 هست و اكو 128 دارم!يعني شنبه درست ميشه يا داستان همچنان ادامه داره؟نقل قول:
شما 3 گیگ هدیت داری استفاده میکنی یا ترافیکت مونده هنوز؟نقل قول:
سلام دوستان من یک مشکل عجیب دارم لطف کمک کنید
مرتب کانکشنم دیسکانکت میشه دفعه بعدی که میخواهم کانکت بشوم میگوید یوزرنیم و پسورد اشتباه است. زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از سیستمتون یک کانکشن دیگر بساز درست میشود . من هم ساختم و کانکت شدم منتها تقریبا هر نیم ساعت یک بار این اتفاق می افتد و باید یک کانکشن جدید بسازم اینجوری دانلود شبانه را هم از دست دادم چون هر چه قدر هم ردیال کند فایده ندارد .
دوستان اگر اطلاعاتی دارند لطفا کمک کنند
دانلودم الان 0 هست !!!!!!!!!!
هیچ لینکی نمیشه گرفت ، همه ی سایتها فیلتره !!!!!! آخه این چه وضعیه لعنتی ها !!!!
این قضیه برای دیشب من اتفاق افتاده بود !نقل قول:
2 راهکار :
1. پسوردتو عوض کن
2.دست نزن از سمت خود شاتله !!!
به همین راحتی
عزیز برادر حرص نخور !! ما که یه عمره ( بلا نصبت جمع ، خومو میگم ) بد بختیم ، دیگه همینی که هست ، برادران زحمتش سپ!ح لطف میکنند! دستشونم درد نککنه!!!!!!!!!:41:نقل قول:
احتمالا دیگه سرویستونو روی همون 128 واقعی بستن!! خیلی خیلی احتمالش کمه که بخوان تغییر بدن !! درضمن شما کودوم شهری ؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز ، اینجا خانواده زندگی میکنه ! یه ذره رعایت کن :31::31::31: ( شوخی بود )نقل قول:
در کل از 100000 بار شاید 1 بار باز بشه این یاهو مسنجر لعنتی!!!!!!
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------
ولی دم شاتل گرم !!! الان 2 شبه چشم نخوره داره با 2 مگ ( چه حالی میده ) دانلود میکنه !!:46:
اینقدر ذوق زده شدم ! نمیتونم برم بخوابم :31::31::31::31::31::31::31::31:
جي ميل باز شده چند دقيقه اي است:31:
خدا خیرت بده داداش که گفتی!!!!!نقل قول:
بچه ها شنیدین شاتل داره کارت طلایی رو جمع میکنه؟
دقیق اطلاع ندارم تا آخر ماه رمضون جمع کرده یا کلا میخواد جمع کنه.
چند روز پیش یکی ازم کارت طلاییگرفت و گفت که ازم قبول نکردن، انگار بهش گفتن داریم جمعش میکنیم یا فعلا جمعش کردیم.
منتها 12500 تومن ظاهرا واسه ماه رمضون بهش تخفیف دادن.
جي ميل باز شد !!!!!!!!!:8: