دوستان ماکس نت ی ( و کلا isp های زیر مجموعه ی آسیاتک در استانها ) که میخوان تخلیه کنن برن آسیاتک مواظب باشن به وضعیت من دچار نشن...
چون ماکس نت به نوعی یکی از زیر مجموعه های آسیاتک هست ولی به هر دلیلی سرویس حجمی شبانه رایگان با سرعت بیشتر از 4 مگ ارائه نمیدن ، وقتی میری بهشون میگی میخوام تخلیه کنم و برم از آسیاتک سرویس 10 مگ بگیرم دچار خارش و شکم درد میشن و بهونه میارن که ممکنه خطتون ساپورت نکنه و غیره... و موقع تخلیه ی خط شما پانل کاربری شما رو که در آسیاتک هم فعال هست حذف نمیکنن !!!
بعد شما با خیال راحت میری آسیاتک و ثبت نام میکنی و براتون پورت میدن و خط رانژه میکنن و سرویس وصل میشه ولی موقع استفاده میبینی که نمیتونی ترافیک اضافی بخری و فاکتوری برای پرداخت صادر نمیشه براتون. زنگ میزنی پشتیبانی اونا هم نمیفهمن مشکل از کجاست ثبت میکنن برای رسیدگی و بررسی. بعد از یک هفته تازه میفهن که چون شما دو تا پنل کاربری براتون تعریف شده نمیتونی شارژ بخری و...
مجبور میشن دوباره خط شما رو بدون هیچگونه اطلاع یا هماهنگی قبلی جمع کنن و پورت شما رو تخلیه کنن و به ماکس نت بگن که پانل کاربری رو حذف کنه و دوباره باید معطل بشینی تا بهتون پورت اختصاص داده بشه و رانژه بشه و هزار جور دردسر دیگه....
خلاصه من به شدت هم با ماکس نت هم با آسیاتک درگیرم و از سرویس 10 مگ که ازشون گرفته بودم 14 روز باقی مونده ولی کلا خطم و پورتم رو جمع آوری کردن و حتی خودشون هم نمیدونن که که تکلیف اکانتی که خریدم چی میشه و میگن بزارید سرویستون وصل بشه بعدا... چند بار تو 195 هم شکایت کردم فعلا به نتیجه ای نرسیده.