10گیگ در ماه که 4 تا 10 صبح هست رایگانشنقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
اگه اشتباه نکنم 10 مگ 4تا 10 هستنقل قول:
1 و 2 مگ 2تا 8 صبح
سرویس من 1 مگ (کیمیا ) هستش که ساعت رایگانش 2 تا 8 صبح هست ...نقل قول:
الان وضعيت اسياتك سمت شرق تهران(مجيديه اونورا) چطوره؟
هم سرعت هم پينگ
سرويس ١٠ مگ ٤٠ گيگش
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان اینقدر از سرورهای آسیاتک دانلود میکنیم که همین روزاست که کلا شبانه رو تعطیل کنه یادمه شاتل وقتی محدود کرد همه از جمله خودم رفتن صبانت و یا پارس آنلاین بعدش صبانت و پارس آنلاین پولی شد شبانه اش باز همه رفتن فن آوا حالا هم آسیاتک آسیاتک هم شبانه اش رو برداره کلا دستمون تو پوست گردو میمونه فقط میمونه های وب که اون هم شبانه اش ۳ ساعته و زمانش کمه فن آوا هم سرعت شبانه اش پایینه که بدرد نمیخوره تازه اینا هم معلوم نیست بعدا چکار کنن کلا تنها جایی که درست و حسابی شبانه میده همین آسیاتک هستش
دوست عزیز من خودم منتظرم محدویت پورتش رفع بشه ثبت نام کنم اما آسیاتک به احتمال خیلی کم بر داره چون بر داره همینطور که خودت گفتی همه میرن شرکت های دیگه و آسیاتک بدون مشتری میمونه و این یعنی جیبش خالی میشه 1سوال شما که ثبت نام کردی و وصل شد الان سر ساعت مودمو خاموش میکنی یا همینجوری روشنه و کم نمیکنه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز من خودم منتظرم محدویت پورتش رفع بشه ثبت نام کنم اما آسیاتک به احتمال خیلی کم بر داره چون بر داره همینطور که خودت گفتی همه میرن شرکت های دیگه و آسیاتک بدون مشتری میمونه و این یعنی جیبش خالی میشه 1سوال شما که ثبت نام کردی و وصل شد الان سر ساعت مودمو خاموش میکنی یا همینجوری روشنه و کم نمیکنه؟نقل قول:
سلام.
دوستان برای SNR دو واحد dB و db باهم تفاوت دارن؟
این دو تا عکس پایین روی یک خطه و روی دوتا مودم تست شده. ولی مقدار SNR دوتا عدد مختلف میگیرم که خیلی تفاوت دارن
اونی که SNR ش روی 12.3 هست یک مودم خوب و حرفه ایه و دومی که 21 هست یک مودم کاملا معمولیه
مودولوشن و انکس هم روی هر دو مودم یکی هست.
خیلی عجیبه، مگر اینکه اون دوتا واحد باهم فرق داشته باشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما خودت میدونی که وقتی هیچ جا شبانه رایگان نداشته باشه مشتری کجا میخواد بره؟ الان به غیر از آسیاتک فقط های وب و فن آوا موندن که اونا شبانشون بدرد نمیخوره و ممکنه کلا بر دارن و اگرم آسیاتک شبانشو برداره دیگه جایی نمیمونه که مشترک بخواد بره من تا ۱ ماه پیش فن آوا بودم ولی چون سرویس بالاتر از ۲ مگ نداشت و شبانش سرعت پایین داشت و سرور داخلی و خارجی سرعت دانلود یکسان بود اومدم آسیاتک ولی وقتی همین جا هم شبانه رو پولی کنه یا مثل شاتل محدود کنه کجا میتونم برم مگه اینکه ماهی ۴۰۰ هزار تومان بدم نامحدود سرعت بالا بگیرم چون سرعت پایین وقتی منصفانه میشه عملا بی کاربرد میشه یا اینکه برم خارج ولی حیف که پول و شرایطشو ندارم ماهی نهایت ۶۰ تومان بابت اینترنت میتونم بدم نه بیشتر الان شما ببین شاتل حسابی شلوغه با این که خیلی جالبه هم پول بابت شبانه میگیره هم محدود میکنه یعنی شما پول بابت شبانه بدی و هم محدود باشی ولی خیلی از مشتریاشو از دست نداده چون همه که مثل من و شما حوصله تخلیه و رانژه و دردسراشو ندارن و درآخر اگه همه شبانشونو بردارن مثل نامحدود که با هماهنگی همدیگه منصفانه اش کردن اونوقت کاربرا بصورت پراکنده و تقریبا مساوی در همون شرکت هایی که هستن میمونن پس این که بگین شرکت برشکست میشه و کلی مشتری از دست میده درست نیست یک عده خاصی از مشترکین مثل من دانلودر هستن بقیه اینترنت واسه شبکه های اجتماعی و اخبار و تحقیق و از این جور چیزا میخوان نه دانلود مثل خیلی از فامیل های خودم داداشم هم آسیاتک داره ولی یکبار هم از شبانه اش استفاده نکرده چون نیاز نداره.نقل قول:
در مورد خاموش و روشن کردن مودم برای شروع شبانه مودمو خاموش نمیکنم ولی قبل از اتمام شبانه مودمو خاموش و روشن میکنم و تا الان خدا رو شکر(چشم نزنم) حجم خوری نکرده
دادا چطور سرعتت اینطوری شده ؟نقل قول:
اسیاتر اشنا داری ؟
نه آشنام کجا بود ...نقل قول:
این سرعت سرور داخلی ایران هست که اینقدره توی شبانه یا سرور خارج با 90 تا دانلود میکنه
برای خیلی ها توی آسیاتک سرعت سرور داخلی بالا هست توی شبانه برای بعضی ها هم نیست
بستگی به شهر و میزان پهنای باند مرکز مخابراتی که ازش سرویس دارید داره
مثلا سایت سافت 9 8 سرور هاش روی خود آسیاتک هست و سرعت دانلود ازش توی شبانه بالا هست