جدی میگی ؟ مگه مودمش چه فرقی داره با این مودما کانفیگش که با اینا یکیه .چه جوری با اونا پیج باز میکنه با اینا وا نمیکنه ؟نقل قول:
از کجا باید این مودما رو بخرم ؟
قیمتشون چقدره ؟
Printable View
جدی میگی ؟ مگه مودمش چه فرقی داره با این مودما کانفیگش که با اینا یکیه .چه جوری با اونا پیج باز میکنه با اینا وا نمیکنه ؟نقل قول:
از کجا باید این مودما رو بخرم ؟
قیمتشون چقدره ؟
اصلا کاری به مودم نداره مودم اشنای اول مودم های جشنواره ای هستند کیفیتشون اشغاله ایپی های رنج 83 الان حدود 5 ماه هستند که مشکل دارند خیلی از سایت ها باز نمیشن بعضی ها شون هم اصلا هیچی باز نمیکنن زنگ بزنید 2020 بهشون بگید رنج 83 الان حدود 5 ماهه که خیلی از سایت ها باز نمیشن متل سنجش و... قبلا لیست کامل سایت ها رو گذاشتمنقل قول:
اما در خصوص مشکلات نت مخابرات سرعت ها داغونن ثبت نامی ها انجام نمیشن خیلی از سایت ها باز نمیشن 2020 زنگ بزنی اپراتور قطع میکنه نزدیک یکسال شد و خبری از نامحدود نیست شبانه هم برای اون باکلاساش سرعتش خوبه و برای خیلی ها داغون و بدرد نخورره چند روز پیش شبانه رو حذف کردند خیلی ها از ترافیکشون رفت حجم خوری ها همچنان ادامه داره و هیچ کس هم کاری نمیکنه مدت ها ست که شارژ نمیکنم خیلی دیگه از دوستانم هم همینطور با این شرایط و مشکلات نت مخابرات از لحاظ کیفیت داغون و مشکلات بیش از حد هستش
متاسفانه الان که ضحی رفته بدتر هم میشه دیگه فقط ماناماد و اکسین موندن بدون رقیبنقل قول:
حداقل ضحی یکم طرف کاربرا هم بود برای بازگشت شبانه ها اقدام کرد وگرنه الان شبانه ای در کار نبود برای نامحدودا هم اقدام کرد ولی نتیجه نداشت
چه اطلاعات تمیزی. اسناد نامه های اقدامش رو هم قرار میدادی. یه اسکن بود دیگه.نقل قول:
نه بابا چه تغییری. الان چند ماهه میگید ضحی حذف شد.
من که هیچ تغییری ندیدم. فقط چند شب پیش یه دفعه برای همه حجم خورد. الان هم مثل همیشه بعضی شبها اسمی میشه. همین.
میخام 100 سیاه اوضاع نت بهتر نشه سرکار روزی 60 الی 90 گیگ دان میکنم مفتی :n10::n09::n02:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
isp: gaam net
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پارتاک باز نمیشه.
درسته ibs هم باز نمیشه. قسمت admin رو که میزنم میاد اما وقتی یه یوزر و پسوورد همینطوری بهش میدم میگه refused111 درحالی که قبلا مینوشت یوزر و پوورد اشتباه هست.نقل قول:
یعنی رایگان شده؟ دانلود کنیم یا نه؟
همین الان تست کردم اینجوریا بود ibsنقل قول:
Username or Password is incorrect
درست شد. الان ibs باز میشه