نقل قول:نقل قول:دقیقا فقط بلد بچاپن ملت رو... اون از حجم مسخره ترافیک بین الملل و داخلی این هم از ترافیک اضافی که اصلا به صرفه نیست...توی یه پست قبلا هم گفتم الان هم جا داره باز تاکید کنم :D باید شا*شید به این مملکت... .نقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:دقیقا فقط بلد بچاپن ملت رو... اون از حجم مسخره ترافیک بین الملل و داخلی این هم از ترافیک اضافی که اصلا به صرفه نیست...توی یه پست قبلا هم گفتم الان هم جا داره باز تاکید کنم :D باید شا*شید به این مملکت... .نقل قول:
یه محدودیت دیگه هم هست من محل سکونتم کیلومتر 20 جاده مخصوص تهران کرج هست (حومه شهر تهران) که یه شهرک کوچیک هست...توی شهرک ما adsl فقط مخابرات داره و هیچ شرکت دیگه ای adsl نمیده وگرنه اگه میدادن آدم تحقیق می کرد از آی اس پی بهتری سرویس می گرفت... .نقل قول:
منظور من اصلا منسوخ DSL نبود شما میتونید LTE بگیرید.نقل قول:
خوب داداش حتما یه دلیلی داره که adsl می گیرم...یه مدت بود که چند ماه فقط pes بازی می کردم و اتفاقا از lte استفاده می کردم ولی بعدا که همش توی یو*تیوب ویدئو می بینم lte اصلا نمی صرفه چون adsl حجمش خیلی بشتره با 43 هزار تومن adsl می گیرم 60 گیگ بین الملل 250 گیگ داخلی ولی با 36 هزار و 900 تومن lte همراه اول 15 گیگ :دی. امیدوارم قاتع شده باشی :cool:نقل قول:
نقل قول:
برگرد از اول بخون من اصلا چی نوشتم. شما میخوای پول ندی یا پول نداری یکی از این دو تا هست دیگه.
آره نکته ای که در مورد مشکل مالی توی پست اولت گفتی رو من خیال کردم منظورت اینه که کسایی که از مخابرات adsl می گیرند برند از isp های بهتر adsl بگیرن حواسم نبود منظورت اینه برن از تکنولوژی ها پرسرعت تر مثل lte استفاده کنن.نقل قول:
منتها توی پستی که گفتید شما می تونید lte بگید باید بیشتر توضیح می دادی منظورت رو که من متوجه بشم چونکه باز من خیال کردم شما به این نکته که lte به لحاظ حجم و هزینه برای کسی که مصرف زیاد داره نمی صرفه توجه نداری.
کلا همچین مشکلی توی گفتگو پیش میاد برای اینکه اون چیزی که توی ذهن یه نفر هست وقتی توسط زبان بیان میشه اون چیزی که برداشت میشه تاویل پذیر و قابل تفسیر هست. و باعث میشه تفسیر اشتباه از حرف های گوینده بشه. این مشکل هم می تونه به خاطر ذات تاویل پذیر زبان باشه هم خوب توضیح ندادن گوینده و هم خوب توجه نکردن شنونده. حالا من قضاوت نمی کنم که به غیر از مشکل ذات تاویل پذیر زبان مورد دیگه مشکل از توضیحات شما بوده یا عدم توجه من.
حالا از این نکته که بگذریم...در مورد جملات آغازین پست اولت که اشاره کردید کاربرای ایرانی (مردم ایران) ناخودآگاه مقصر هستند. به لحاظ منطقی من مشکل دارم. من اصلا توده ای و سوسیالیست نیستم که بخوام از جامعه دفاع کنم ولی با نظر شما به لحاظ منطقی مشکل دارم. چیزی که ناخودآگاه یا به عبارت بهتر از سر ناچاری باشه دیگه مقصر فرد ناچار نیست بلکه ایراد از کسی یا شرایطی هست که اون ناچاری رو به فرد ناچار تحمیل کرده. تقصر موقعی بر گردن کاربرای ایرانی هست که دیگه از سر ناچاری نباشه یا به بیانی از سر اختیار باشه و نه از سر جبر، چونکه کسی رو به خاطر مسائل جبری مواخذه نمی کنن . مثلا در حیات وحش حیوانات درنده ذاتا طوری آفریده شدن که باید موجودات دیگه رو شکار کنند و بخورند و جبر حاکم اینه و قدرت اختیار ندارند. اینجا کسی ایراد رو از حیوانات درنده نمی دونه بلکه ایراد رو به ذات آفرینش و آفریننده ای که چنین جهانی رو آفریده می گیره و اون رو مواخذه می کنه. در مورد بحث ما هم دیگه وقتی خودت می گی از سر جبر دیگه دلیلی نمی مونه بگی مقصر کاربرای ایرانی هستند باید بگید مقصر شرایط اقتصادی هست که توسط حاکمیت و دولت ها به وجود اومده. البته مردم هم به نظر من در شکل گیری حاکمیت ها و دولت ها نقش دارن که این مورد بحث ما نیست الان. نتیجه اینکه مقصر کاربرای ایرانی نیستند بلکه مقصر شرایط اقتصادی و همه کسانی هستند که مسبب چنین شرایط اقتصادی ای هستند.
مخابرات میگه اگه قبل از اتمام طرحتون حجمتون تمام بشه تا زمان اتمام طرح باید ترافیک اضافه بخرید lel lel lel
دوستان راه حل بدید چطور این محدودیت رو دور بزنیم ؟
یه باز زنگیدم 2020 گفتند نمایندگی میتونه درستش کنه براتون ... یه بار دیگه زنگ زدم گفتند نمایندگی هم نمیتونه حتما باید ترافیک اضافه بخرید :thumbsup: هر چی بیسواد هست رو گذاشتن تو مخابرات فقط حقوق مفت میگیرن
من هم اول سه مگ می گرفتم م همین مشکل برام پیش میومد و دو ماه شد که مجبور شدم ترافیک اضافه بخرم و رفت توی پاچم ولی بعدش دیگه 4 مگ گرفتم تازه مواضب هم هستم همش حجم رو چک می کنم با زور به آخر ماه می رسونم چاره ای جز این نیست که یه مقدار بیشتر هزینه کنی یه سرویس بالاتر بگیری وگرنه ترافیک اضافه رو مخابرات می کنه توی پاچت...:n08::n28: عجب وضعیتی آدم نمی دونه بخنده یا گریه کنه؟؟؟!!!... .نقل قول: