سلام.کسی از دوستان همزمان اینترنت حجمی مثلا 3 ماهه 10 گیگ و 3 ساعته نامحدود 2-8 صبح رو فعال کرده؟الان من هر دو رو داشته باشم ساعت 2-8 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
Printable View
سلام.کسی از دوستان همزمان اینترنت حجمی مثلا 3 ماهه 10 گیگ و 3 ساعته نامحدود 2-8 صبح رو فعال کرده؟الان من هر دو رو داشته باشم ساعت 2-8 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
2 تا 8 سه ساعته نامحدود و استفاده میکنه.نقل قول:
حتی من بسته ساعت 2 تا 8 داشتم و همزمان یه بسته 6 تا 12 صبح داشتم تو ساعت 6 تا 8 با هم تداخل دارند باز هم از بسته 2 تا 8 صبح استفاده میکرد.
ممنون.پس من دیگه مدام سیکارت عوض نکنم دیگه و واسه دانلود شبانه هم از همون سیمکارتی که بسته 6 ماهه روش دارم استفاده کنم؟در ضمن idm رو کوکش کردم 2:05 دقیقه شروع به دانلود کنه یعنی باز قاطی نمیکنه دیگه و خودش ساعت که 2 بشه میره رو شبانه؟لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم دیگه؟نقل قول:
تست خوب برای شرایط من یهویی
فرکانس 2600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت سیگنال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صبح سرعت نتم که معمولا رو 4 مگابایت (32 مگابیت) ثابت بود رسیده به 50 کیلوبایت.s زنگ زدم میگن به روز رسانی سیستمه (دفعه قبلی که به این مشکل برخوردم ، همین دلیل رو برام اوردن و تقریبا 1 ماه طول کشید تا سرعتم به حالت عادی برگشت ...) . ساکنین تهران کسی به مشکل برنخورده این یکی دو روزه ؟
من فقط یکی دو شب توی شبانه نوسان سرعت داشتم. سرعتم اتفاقا بیشتر هم شدهنقل قول:
هیچ کاری لازم نیست من خودم انواع بسته ها رو روی سیم کارتم دارم شبانه هم مدام استفاده میکنم .ساعت 2 تا 8 فقط از بسته شبانت استفاده میکنهنقل قول:
این تعرفه هایی که میگید کجا میتونم ببینمشون؟ ممنوننقل قول:
ایرانسل من رو نصب کن همش رو دارهنقل قول:
من با گوشی تست سرعت میگیرم در حد 100-200 کیلوبایت شده (قبلا 3 مگابایت بود تقریبا). با مودم 4G ولی تو همون نقطه با یه سیم کارت دیگه سرعت همون 3 مگابایته.نقل قول:
معلوم نیست چه می کنن