نقل قول:من یه جاییو سراغ دارم ولی تعداد بازیهاش کمهنقل قول:
محتوای مخفی: آدرس
نقل قول:من یه جاییو سراغ دارم ولی تعداد بازیهاش کمهنقل قول:
محتوای مخفی: آدرس
آدرسو! :16:نقل قول:
پاساژ لباف-طبقه ی پایین(همونجایی که حوض آب داره)-روبرو.اسم مغازشو یادم رفته ولی روبروی پله هاست
.
.
یونان دست راست!:31:
آقا به من الان گفتن وضع xbox360 خرابه الان باز کوپی خور نمیاد بهش نمیدونم که میگن کوپی خور نمیشه .تو بازار هم همش slim هست اینم که -- نشده.
نقل قول:محتوای مخفی: !
کوفت علیرضا:31:خب یادم رفته دیگه:20:نقل قول:
محتوای مخفی: .
تریلر بازی چرخ های جنگ 3 در فینال قهرمانی اروپا
شرکت مایکروسافت اعلام کرد که تریلر بازی چرخ های جنگ 3 در بین دو نیمه فینال قهرمانی اروپا پخش خواهد شد. این تریلر از کانال های ITV1 و Skysports 1 پخش خواهد شد و به گفته مایکروسافت داستان کمپین قسمت سوم این بازی در همین تریلر رونمایی می شود. البته در حال حاضر مایکروسافت به تازگی یک تیزر و تصویری از قسمت سوم را پخش کرده است که مربوط است به پایان قسمت دوم و اگر می خواهید که داستان لو نرود، این تیزر را نبینید!
بازی چرخ های جنگ 3 روز 29 شهریو در تمام دنیا منتشر خواهد شد.
:19::19::19:نقل قول:
در مورد آک بودن که خوب نمیشه به درستی راهنمایی کرد!نقل قول:
ولی در مورد نوع درایو دو راه دارین :
1: به سایت زیر برید و مشخصات کنسول از جمله تاریخ ساخت و ... رو وارد کنید تا نوع درایو مشخص بشه :
2:برای اینکه بفهیمن درایو چیه اول باید درایو رو بزنید تا بیاد بیرون و با توجه به عکس زیر Liteon یا Hitachi بودنش رو تشخیص بدین.کد:http://www.360drives.com/list
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه Liteon بود حالا باید تشخصی بدین که آیا فرمورش 0225 هست یا 9504 . اگر تاریخ پشت دستگاه مربوط به قبل از 2010-09-01 باشه فرمور 9504 هست و اگر مربوط به بعد از 2010-09-01 باشه 0225 هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هر دو راه رو امتحان کنید.
سلام ... من اگر ایکس باکسمو از طریق خودش آپدیت کنم ، براش میشکلی پیش نمیاد ؟ میتونم Live بازی کنم ؟
ممنون ...
ممکنه که درایو رو عوض کنن ولی این تاریخ ها و برچسب ها عوض نشه؟ منظورم اینه که برچسب مشخصات رو خود درایو خورده و قابل تغییر نیست؟ ( ببخشید آخه اطلاعات من کمی از صفر بالاتره!)