اما من 1 مگ دارم که سرعتش تو شب 100 هست...نقل قول:
بچه ها تل بزنیم سرعت شبو بیشتر میکنن؟ روزا 400-500 هست به نظرم منطقه هم نباید شلوغ باشه! البته ماهه پیش 256 نامحدود داشتم که 70 گیگی باهاش دان کردم : دی
Printable View
اما من 1 مگ دارم که سرعتش تو شب 100 هست...نقل قول:
بچه ها تل بزنیم سرعت شبو بیشتر میکنن؟ روزا 400-500 هست به نظرم منطقه هم نباید شلوغ باشه! البته ماهه پیش 256 نامحدود داشتم که 70 گیگی باهاش دان کردم : دی
دوستان اگر خط هارا روی 9 مگ ببندند سرعت دانلود زیاد می شودیا تغییری نمی کند؟
دوست عزیز من هم در مشهد همین مشکل رو دارم متأسفانه یک مدتی خوب بود تا 250 میرفت شبا اما خیلی وقته شبانش به شدت افت دارهنقل قول:
(مرکز پیروزی)
برای من که خیلی بیشتر از گذشته شده(تست در ساعات رایگان)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینم بگم که سرعت ثابت نیست گاهگاهی تا 500 هم کم میشه
من دیشب تو ساعات رایگان یه بازی را از میهن دانلود گذاشتم برای دانلود با دو تا لینک همزمان نتیجه این شد:
البته فکر کنم سرعت سروری که ازش دانلود میشه هم خیلی تاثیر داره چون من چند شب پیش که از آپلود باز چند تا لینک گذاشتم فقط تونستم 3 گیگ بگیرم.
و یه سوال هم داشتم در همین مورد : اون قطعی که ساعت 5:40 دقیقه بوده به چه خاطر بوده و چرا دو تیکه شده؟؟
دوستان این پارس آفلاین بی همه چیز برداشته گوگل پلی و گوگل مپ و بقیه سرویسهای گوگل و بلاک کرده این در حالیه که تمام این سرویسها توی بقیه isp ها بازه حتی چند روزیه که گوگل پلی هم بدون نیاز به هیتلر شکن باز شده برای همه
من الان چند وقته سرعتم کمه !
128 نامحدود داری به جای اینکه روی دانلودم 120-130 باشه همش روی 70-80 هست !
چی کار کنم ؟
زنگ زدی؟ اخه برای چی؟ راستی مگه گوگل تحریم گوگل پلی رو برداشته؟ :دینقل قول:
بابا بیخیال این چند مدت فروم رو مگه نخوندی؟ کلا ترکیدهنقل قول:
از لینک های خارجم سرعتت همینه؟نقل قول:
میشه خواهشن جواب بدین؟نقل قول:
بله فعلا که فرقی نمیکنه ( اون بالا تست در ساعات غیر رایگان هست که اشتباهی نوشتم رایگان)نقل قول:
تست از مدیا فایر
شما سرعت اینترنتت چنده؟ منظورم اون سرعت اسمی هست که بهتون دادننقل قول: