دوست عزیز میشه دقیقا چطوری لینک دانلود خارجی رو ببرم روی سرورهای آسیاتک چون فقط سرور داخلی سرعتش خوبهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز میشه دقیقا چطوری لینک دانلود خارجی رو ببرم روی سرورهای آسیاتک چون فقط سرور داخلی سرعتش خوبهنقل قول:
سلام داداشنقل قول:
شما گفتی در صورت حضور مالک خط رو تخلیه میکنن
جایی هست این قانون باشه؟ مدرکی چیزی ؟ مثلا سایت مخابرات در این باره چیزی نوشته؟
تا بابتش از مخابرات شکایت کنم. یا فردا متقاعدشون کنم تخلیه کنن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کسی از تعرفه سرویس های اینترانت آسیاتک خبر داره ؟ قیمت هاش چطوریه ؟ حجمی هست ؟
داداش شما اینترانت میخوای چکار وقتی که سرعت دانلود سرور داخلی ۱ مگابایته البته قصد فضولی ندارم:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
اره همینطوره. حرفیه که خود مخابراتی ها بهم زدن.
اگه میخوای خطت سریع تخلیه بشه مالک خط با کارت ملی رو ببر مخابرات و درخواست تخلیه بده.
سرعتاش اسمی هست.مثلا 512 بگیری 64کیلوبایت سرعت میده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدودیت حجمی هم نداشته تا به الان.
با اکانت هم راحت میشه تبدیل به اینترنت کردش.
زنگ زدم میگه تخلیه نمیکنیم فقط باید تو سامانمون باشهنقل قول:
چقدر اینا بی شرفن سامانشون هم خرابه معلوم نیست کی درست شه
هر چی دعوا کردم باهاش گفت نمیکنم گفت هر چقدر دلت میخواد شکایت کن. منم تو جواب میگم سامانه خرابه و بعد از درست شدن سامانه در اسرع وقت رسیدگی می شود.
تو چه کشوری گیر افتادیم کشور که نیست طویلس
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اکانت من هیچ مشکلی نداره. از سرور خارج 1 مگ می گیرمنقل قول:
باید از جای درست اکانت بگیری که پشتیبانی داشته باشه
کارمند مخابرات درست بهتون گفتهنقل قول:
ولی مشکل اینه که مخابرات درخواست تخلیه رو واسه مرکز مخابراتی نمیفرسته و مرکز هم تا وقتی درخواست از طرف isp براش نیاد تخلیه نمیکنه خطو
منم موقعی که میخواستم از مخابرات تخلیه کنم همین مشکلو داشتم
شما بازرسی مخابرات توی شهرتون رو پیدا کنید و برید اونجا فرم تخلیه رو که پر کردید نشون بدید یکساعته درخواستو ثبت و خطو تخلیه میکنن
من الان برم اون فرم تخلیه ای رو که نمایندگی فروش مخابرات پر کردم رو بگیرم و ببرم مرکز مخابراتی ؟!نقل قول:
اینم جوابی که نو بازرسی به من دادند:
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند تاخیر در جمع آوری خط به دلیل قطع بودن سامانه بوده و پس از رفع مشکل در اسرع وقت انجام خواهد شد .
منم دوباره شکایت نوشتم.:n02:
از این آپلودسنترا زیادن مثلا اپلودبوی یا فری آپلود و .... خیلی راحت میتونین با یه حساب هر فایلی رو که سرورش رو خارجه لینک دانلودشو کپی کنید تو سایت و خودش میاره رو سرور سایت البته اگه آپلودبوی رو انتخاب میکنین حتما محل سرور رو IR بزنین کار خاصی نداره تو هر سایتی که برین آموزشاش هست.نقل قول:
به عنوان مثال تو سایت زیر ثبت نام کنین بعد از سرویس آپلود ریموت استفاده کنید لینک دانلود رو کپی کنید و گزینه اپلود رو بزنید تمام البته این سایت محدودیت آپلود تا سقف 3 گیگ در روز رو داره که این موضوع واسه هیچکی مهم نیست چند تا اکانت بساز با آی پی و مرورگر مختلف. :n33:
freeupload.ir