چقدر دان کردی :n13:نقل قول:
Printable View
چقدر دان کردی :n13:نقل قول:
پینگ با سرورهای داخلی هم مشکل داره ! هی روزگار .... هر سال قربون پارسال .... :n29:
ولی از من همین دیشب کم کرده، زنگ زدم اکسین میگه آره برای بعضی مشترکین شبانه برداشته شده!!! l میگه زنگ بزن مخابرات!!!!!! چی کار کنیم؟ راهی برای پیگیری هست؟
IP آی بی اس چیه؟
مخابرات کرمان هم همینطوری شده از دیروز سامانه هم باز نمیشه گمونم دوباره دارن انگل کاری میکنن.:n34:نقل قول:
مخابرات شبانه رو ورداشته؟
نه. دیشب سالم بود. پریشب هر چی دانلود کردیم حساب کردنقل قول:
من بهشون زنگ زدم گفت که یک شنبه زنگ بزن تا حجم مصرفی که ازت رفته بهت برگشت داده بشهنقل قول:
من که چشم اب نمیخوره ولی گفت که اگر با اینترنت کاری نداری خاموشش کن چون سیستم طوریه که از حجم حتی سند و رسیوی نکنه کسر میشه ازتون بهش گفتم این مشکل بزرگه گفت میدونم ما نامه نگاری کردیم ولی کسی رسیدگی نمیکنه
من رفتم نمایندگی، هیچ رقمه قبول نکرد...میگفت استفاده کردی که کم کرده.
سیستم ما هیچ مشکلی نداره...کلی هم صدا بردیم بالا، زیر بار نرفتن که نرفتن.
جالبتر اینکه میگن شما در شب دانلود نکردین به نوعی دارند میگن شما دروغ گوید!نقل قول:
اصلا ما دروغ گو ! حجم مصرفی در شب رو در قسمت ستون دریافتی باید ثبت کنه که با حجمی که از ترافیکمون کم شده باید جمع بشه مثلا من در اون شب 4 دانلود داشتم با حجمی که ازم کم شده باید بزنه 8 گیگ و یا 7 گیگ 800 مگابایت ترافیک دریافتی ولی اصلا ترافیک شبانه درج نشده
بهش میگم این حجم مصرفی کجاست چرا درج نشده میگه خوب معلومه دانلود نکردی بهش میگم اقای محترم من منتطقی سوال میپرسم جواب شما غیر منطقیه میگه که ببینید شبانه یک طرح تشویقیه اگرم کم کنه نباید زنگ بزنید و سوال بپرسید میگه چون پولی سرش نمیدید :n04: گفت تهش با شرکتی که ازش سرویس گرفتین تماس بگیرین به ما چه که کم کرده و گوشی رو روم قطع کرد