ربطی به منطقه کلی نداره.مثلا تو گلسار خ 104 کسیو میشناسم که 16 داشت ولی مثلا سه راه گلایل به سمت استاد معین،خونه دوستم تا 3 مگ میکشه (البته مخابراته)نقل قول:
Printable View
ربطی به منطقه کلی نداره.مثلا تو گلسار خ 104 کسیو میشناسم که 16 داشت ولی مثلا سه راه گلایل به سمت استاد معین،خونه دوستم تا 3 مگ میکشه (البته مخابراته)نقل قول:
نقل قول:
چطور میشه ربطی به منطقه نداشته باشه مرکز مخابراتی گلسار احتمالا باید همون باشه که تو چهار راه گلساره
همشون برای یک مرکز باید باشن
بعدشم فاصله 104 تا چهار راه نهایت دو کیلومتر باشه در حالی که سمت معین فاصلش بیشتره .خیلی بیشتر
نقل قول:
باز پیش شماره اون دوستتون که تو 104 ساکنن و چک کنید شاید مال مرکز شهید علی انصاری باشه اگه پیش شمارش اینه33720000 33730000 ماله اون مرکزه هر چند به نظرم بعید میاد
بیشتر از اینکه به مرکز ربط داشته باشه، به خطی تلفن شما ربط داره. اول سیم کشی داخلی مهمه، برا همین تست سر خط میگیرن که مطمئن بشن سیم کشی داخلی مشکل نداره.نقل قول:
دوم اون خطی که از مرکز تا خونه شما کشیده شده، بعضی وقت ها یکیش خوبه و کم نویزه، برای یکی هم شانسش بد میفته، خط پر نویز میشه، تنها راهش هم اینه خططتون رو از مرکز درست کنن که نمیکنن.
نهایتا اخرش خود مرکز مشکل داشته باشه که معمولا خیلی کم پیش میاد و موقتیه.
نقل قول:
جناب گفت و گو سر موضوع فاصله از مرکز بود
دوستمون گفتن ربطی به منطقه نداره من توضیحات پیرامون تایید حرف ایشون رو دادم. شما به جهت سطح سوادتون اصرار داشتین به فاصله و تشکیلات هست که میتونید همون نظرات رو داشته باشید و عوضشون نکنید.نقل قول:
سلام دوستان
بعد از یکی دوماه سربه راه شدن فک کنم دوباره مخابرات حروم خوریش رو شروع کرده.
برای شما هم حجم خوری داره؟
12 گیگ میزنم هر ماه توی 18 روز تموم میشه.تقریبا دارم ماهی 50 تومن پول نت میدم همش هم کم میارم.مصرفی هم ندارم. :n21:
با وجود همه گله ها و اشکال هایی که هست نمیشه یه اپراتور رو همینجوری سر حجم خوری کوبوند.نقل قول:
تجربه کاریم میگه که خیلی از کاربرا خودشون حجم خوری پنهان دارن. یعنی برنامه هایی رنگارنگی که کلی افزونه و چیز میز تو سیستم جا میزارن و تو استارت آپ سیستم عامل و گوشی می شینن بعضی وقتا چند برابر وبگردی و اینای کاربر مصرف دارن. کافیه یه اپی داشته باشی که زود به زود رفرش کنه. یا صفحه جاوا اسکریپت فلان سایت تو پشت صحنه مشغول باشه. مصرف سوشال نتورکا هم روی عکس و ویدئو خیلی زیاده. دیگه اگه چن نفر تو خونه با هم وصل شن که واویلاس. یا بدتر از اون برنامه هست مث چیز داره تلاش می کنه به فلان سرویس یا سایت وصل شه ولی به دلیل فیلترینگ یا تنظیم غلط یا هرچی نمی تونه، کاربر هم خبر نداره. ولی اینترنت کاربر مث ریگ کونتور می ندازه.
اینه که قبل از اینکه داوری در مورد حجم داشته باشید بهتره استارت آپ سیستم و گوشی رو پاکسازی کنید. بعد یکی دو هفته با یه نرم افزارهای کنترل مصرف مث networx یاprtg امثال اونا روزانه مصرف خودتون رو بررسی و هر روز با پنل گزارش مصرف آی اس پی تون مقایسه کنید. خود مودم ها هم معمولا عدد ارسال و دریافت رو توی منوی اتصال نشون میدن.
اگه تفاوت عمده دیدید با عکس و عدد و رقم بیارید اینجا تا فیتیله پیچ شون کنیم.
سلام، دوستانی که تو رشت شاتل دارین وضعیت پینگتون چطوره ؟
در صورت امکان این رو تست کنید : 31.186.251.60
ممنون.
نقل قول:
اره منم 7-8 روز پیش حدود 2 گیگم بیخود پرید. شب فینال ucl که شاهکار بود! همه وای فای ها و پی سی خاموش بود. صبح فرداش چک کردم دیدم زده از ساعت 12 تا 2 شب 1.3 گیگ مصرف داشتین!!
ما متاسفانه نه وقت شکایت و پیگیری رو داریم و نه حوصله شو...