یعنی اگه شما r (لول2 huskar رو با r میزنن دیگه؟) بزنی و استفاده کنی magic wand پر میشه ولی به صورت اتوماتیک پر نمیشه؟نقل قول:
من تا جایی که یادمه فرقی نداشت! کلا پر نمیشد:20:
Printable View
یعنی اگه شما r (لول2 huskar رو با r میزنن دیگه؟) بزنی و استفاده کنی magic wand پر میشه ولی به صورت اتوماتیک پر نمیشه؟نقل قول:
من تا جایی که یادمه فرقی نداشت! کلا پر نمیشد:20:
سلام دوستان من یک سوال درباره گارنا دارم میخواستم بدونم یک آی دی بدون گلد رد روم هر ساعت چقدر exp میگیره وآیا داخل روم ایرانی یا اروپایی تاثیر در exp گرفتن داره یعنی بیشتر میده یا نه ببخشید اگه اینجا جای طرح این سوال نبود ممنون میشم راهنمایی کنید
قبلا که برای هر روم 50exp برای هر 15 دقیقه میداد! 3 تا روم afk میکردی میشد 150exp/15minنقل قول:
gold ولی میشد 100 تا برای هر 15 دقیقه!
نه امید جان Magic Wand رو اسپل های Auto Cast کار نمیکنه مثل Frost Arrow - Traxex
ببین وقتی رو اتو بزاری اتک حساب میشه اگه دقت کرده باشی رو حالت اتو یونیتا میان رو تو ولی رو حالت مانوئل یونیتا به تو کاری ندارننقل قول:
خیلی هرو ها انجورین مثل سایلنسر..وایپر..بونفلچر.و..... .
دقیقا الان یادم نیست تو پچ جدید به چه صورت شده خیلی وقته بازی نکردم
سلام دوستان من بازی کردم برا لول 1 بت رایدر جواب میده شارژ میشه !
سلام
اگه وایمکس داشته باشم میتونم آنلاین بازی کنم؟ شماها چه اینترنتی دارید؟
شما برو توی run و بزن cmd و یه پینگ از گوگل بگیر.(تایپ کن ping google.com)
چه عددی بهت میده؟(چهارتا خط میده که هر کدوم یه Time توشون نوشته عدد جلوی تایم رو بگید)
نقل قول:
اگر وايمكس مبين نت با ٤-٥سيگنال پر داشته باشيد امكانش هست
Sent from my iPad using Tapatalk HD
اقا برای Arc ( همین هیرو اگیل جدیده ) چی ببندیم خوبه ؟ زیاد ایتم شاخی نداره اخه
بعضی ها مشابه Techies از این هیرو استفاده می کنند (با به کار بردن مداوم سومین قابلیت این هیرو که Spark Wraith نام دارد)و بیشتر بر روی آیتم های تثبیت مانا کار میکنند اما از اونجایی که هنوز راهنمای رسمی از طرف playdota برای این هیرو داده نشده نمیشه در مورد آیتم های صد در صد مناسب این هیرو صحبت کرد ... در کل هیروی ضعیفیه (با توجه به این که قابلیت Stun یا مکانیزمی برای فرار ندارد) و باید سعی کنید به تنهایی بدون آیتم Lothar از برج های خودی دور نشید و همیشه هم تیمی ها را پشتیبانی کنید ...از نظر من شاید چهار آیتم اول که در دسته Supportive vestment قرار میگیرند برای پشتیبانی از هم تیمی ها و تثبیت مانا مناسب هستند بهترینها برای این هیرو باشند که به ترتیب از راست به چپ باید با پیشرفت در بازی ببندید البته Lothar هم هرچه زودتر ببندید بهتره.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان ..من گیفت دوتا۲ دارم که دوستانی که مایل هستن می تونن من رو اددد کنن تا بهشون داده بشه..مجانی هم هست ..
steam : katzong
garena : katzong
سلام من یک خواهش دارم
یکی برام گارنا ثبت نام میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون ثبت نام کنید خیلی بهتره
PlayDota فیلتر شده؟
دیگه از کجا میتونم آموزش های جدید رو بگیرم؟
خیلی وقته خیلطره
با چیز پی ان از همون پلی دوتا بگیرید بهتره.بقیه سایتا چندان آپدیت نیستن.
البته سایت Mobafire هم بد نیست.(البته نمیدونم دوتا داره یا نه ولی دوتا 2 داره و اکثر آیتما اسمشون تو هر دو بازی یکیه و فقط چند تا آیتم تو دوتا 2 اسمشون عوض شده که اونا رو هم با خوندن توضیحات میتونید بشناسید)
سلام چجوری میشه تو garena room سری تر lvl up شد
سلام nois3 می شه بگی این عکسی که soulkeeper هست از کجا برای تم وارکرافت دانلود کنم؟نقل قول:
سلام دوستان
من این بازی رو 4 5 سال پیش بازی کردم الان یه دفعه دیدم کلی خاطره برام زنده شد از کجا میتونم warcaft و dota رو دانلود کنم ؟
سلامنقل قول:
والا من که تمی از soulkeeper واسه warcraft پیدا نکردم تا حالا
برنامهای بود که عکس دلخواه خودتونرو بذارید بکگراند تم وارکرفت
خودمم استفاده میکردم،ولی این پتچ 1.26A اومد دیگه اون برنامه کار نمیکرد(نمیدونم ورجن جدیدش اومده یا نه!)
الان هرچی به خودم فشار میارم اسم برنامه بکگراند رو یادم نمیاد:n27:
از تو اینترنتنقل قول:
سلام.لطفا اگه نميتونيد راهنمايي كنيد پست الكي نديد.نقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه تو اجرا اروری مشاهده کردین این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنین بریزین تو پوشه برنامه
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برا دوتا (خیلی زیبا هستن حتما دانلود کنین)
نقل قول:
تنها بازی ایی که هنوز تو اینترنت به راحتی پیدا میشه بازی وارکرفت سه است که میتونید نسخه کامل همراه با فیلمهاش یا نسخه فشرده شده فاقد فیلم ها رو دانلود کنید:
فروم لینکهای دانلود رو به هم میریزه پس عبارت "دانلود بازی warcraft 3 frozen throne" را گوگل کنید و از سایت میهن دانلود یا دیگر سایتها این بازی رو دانلود کنید.
اگر از بازی برای دوتا میخواهید استفاده کنید باید بازی رو پچ کنید اما چون نسخه فشرده شده بازی به صورت ناقص است ممکنه پچ روی آن نصب نشه که برای حل این مشکل از نرم افزار Uniextract برای نصب پچ به صورت دستی میتونید استفاده کنید. آخرین پچ 1.26 است که با جستجو در گوگل از سایت های مختلف قابل دانلود است.
salam man tuye my hostam kasi nist chera? kheili mamnun
Patch واركرافتتون چنده؟نقل قول:
Mehrdad Sh.
اگه روم 3 و 4 و 5 و 6 میری پچت باید 1.24B باشهنقل قول:
بقیه روما پچشون 1.26 هست
عدد پچ رو هم میتونی همون اول که وارو باز میکنی پایین صفحه از اونجا ببینی :n16:
دوست عزیز برای پیدا کردن wallpaper های soulkeeper میتونی بجاش Illiden رو سرچ کنی!نقل قول:
راستی soul keeper همون ایلیدنه ؟ اگه اره حتما anti mage هم ملفاریونه اره؟!؟نقل قول:
طبق داستان از نظر قیافه بله Soul Keeper همون Illidan هستش.ولی Anti Mage نه تا جایی که یادمه.ملفاریون Prophet هستش که سوار یه حیوونه تا جایی که یادمه.هیروشو نداریم.نقل قول:
Campaign رو بازی کنید همون اولاش میبینید ملفاریون رو.
anti-mage و soul keeper هر دو یک نفر و Illiden هستند. anti-mage مربوط میشه به اول زندگی ایلیدن که در Aliance (یا Sentinel) بود و soul keeper هم برای بعدش که در Horde (یا Scourge) بود.نقل قول:
malfurion در دوتا:
malfurion در wow:
چه جالب من فکر میکردم داداشن:n02:نقل قول:
اگه لینک داستانشو دارید بذارید.ممنون
من ۱ داستان کوتاه خوندم زیاد توضیح نداده بود:n15:
ایلیدن و ملفاریون داداشن.نقل قول:
برای داستانشم به صورت ترجمه شده هستش میتونید بخرید بخونید.سه گانه نبرد باستانیان رو اول بگیرید که همش درباره ایلیدن و ملفاریونه.بعدش ظهور هورد,آخرین نگهبان و در نهایت هم امواج تاریکی.
اینا کلا فارسی هستند.جلدای دیگه هم به صورت pdf پیدا میشه ترجمه شده بعضیاشون.
قبلا توی یه پستی در بخش ادبیات کامل توضیح داده بودم:
باو چی میگید شما ها !نقل قول:
anti-mage و soul keeper هر دو یک نفر و Illiden هستند. anti-mage مربوط میشه به اول زندگی ایلیدن که در Aliance (یا Sentinel) بود و soul keeper هم برای بعدش که در Horde (یا Scourge) بود.
یه نفر کدوم بود ! اینا داداشن !
اگه کسی دوتا 2 بازی کرده باشه میبینه حتی وقتی شما آنتی باشید و یکی از تیم مقابل ترور پیک کرده باشه و به ترور اتک بدید میگه "hello brother"
آنتی میگ و ترور بلید هیچ گونه ربطی به ایلیدن و ملفاریون ندارن . تو خود دوتا هم اسم هاشونو زده ! آنتی میگ اسمش مگینا ست . نه ایلیدن نه ملفاریون :دی
برای اینکه مطمئن شید بک گراند هاشونو بخونید . این مال مگیناس :
محتوای مخفی: magina
اون دوستمون چندجا رو اشتباه کردن درسته.نقل قول:
ولی حرفای من بر پایه دوتا نیستن,بر پایه داستان اصلی وارکرفت هستن.داستان دوتا کاملا متفاوته ولی مدل های مپ دوتا از وارکرفت هست و من در اصل داستان اون مدل ها رو گفتم.
درضمن من دوتا2 بازی میکنم ولی هنوز Soul Keeper ساخته نشده و تو بازی نیست هنوز !
سلام به دوستان,البته بعد 6 سال گذشت از باز کردن این topic .امروز این topic رو دیدم و فهمیدم که هنوز فعاله کلی خوشحال شدم
بچه های اینجا اگه میتونید یه online meeting یا قرار game توی garena یا هر جای دیگه بزاریم ببینیم سطح بازی بعد این چند سال چی شده
thanks
ara-Z
سلام ارازنقل قول:
چطوری داداش؟
دوتا 2 بازی میکنی که ؟
اگه اره که ما بعضی شبا هستیم خواستی در خدمتیم هااا
خیلی خوشحال شدم دیدم هنوز هستی
موفق و پیروز باشی
سلام
WarKey از سری ابزار هایی هست که برای بازی رون تر در بازی به کار می ره
کارشم اینه که شما اکشن های دلخواه خودتون رو تو بازی رو هر کلید ی که خواستید سوار و تعریف می کنید
خاصیتش اینکه که بازی برای شما رون تر میشه و عکس العمل شما بالا میره
آخرین نسخه ای که من دیدم سری 6 بوده اما ورژنی رو که براتون قرار دادم ورژن 7 و خورده ای این نرم افزار هست
تصویر لانچر برنامه رو هم براتون قرار می دم
موفق باشید
ویرایش :
متاسفانه پیوست انجمن نشد
لینک مستقیم رو قرار دادم :
سلام به رفیق قدیمی.. خوبی ؟نقل قول:
من 2-3 سال Quit بودم اما الان 3 ماهه که بازی میکنم
هر وقت که هستید بگو بیام دور هم یه دست بازی کنیم
GL & HF
سلام
من یه مشکلی با گارنا پیدا کردم وقتی می خوام دوتا بازی کنم از روم میپره بیرون و میگه که وارکرافت تو -- شده هست و باید دوباره نصبش کنی در حالی که من از -- استفاده نکردم و قبلا که دوباره نصب می کردم درست می شد ولی الان دیگه درست نمیشه.کسی میدونه مشکل از چیه؟