بله متاسفانهنقل قول:
Printable View
بله متاسفانهنقل قول:
سلام
دوستان شاتل که مثل پارس مشکل کمبود پهنای باند نداره؟ در ضمن برای کسانی که می خوان تازه سرویس بگیرن چه سرویسی را پیشنهاد می کنید تو جشنواره که تا اخر ماه هست بگیرم یا سرویس دیگه اش را؟:n13:
۱ بهمن ۱۳۹۶پیشنهاد ویژه شاتل به مناسبت زمستان از تاریخ ۱ تا ۳۰ بهمن با دو بستهی هیجانانگیز برای خرید سرویسهای Fair4096 و Fair8192، با کیفیتی بالا، آستانه مصرف باورنکردنی و قیمتی جذاب و استثنایی در اختیار متقاضیان در سراسر کشور قرار گرفته است.
پیشنهاد اول
این پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان میتوانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 تنها به قیمت ۸۴٬۰۰۰ تومان، دریافت کنند. (قیمت واقعی این بسته ۱۳۵،۰۰۰ تومان است.)
پیشنهاد دوم
این پیشنهاد با سرعت ثابت ۸ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۳۵۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان میتوانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair8192 را به قیمت ۱۰۵٬۰۰۰ تومان، در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۱۶۵٬۰۰۰ تومان است.)
چند نکته درباره پیشنهادهای ارایه شده در جشنواره زمستانی شاتل
- کاربران میتوانند به اندازهی نیمی از حجم ترافیک اختصاص یافته به سرویس را برای ترافیک بینالملل استفاده کنند. چه آن که امکان استفادهی ترکیبی از ترافیک بینالملل و داخلی را نیز وجود خواهد داشت به گونهای که کاربر میتواند در صورت تمایل حتا همهی ترافیک سرویس را به ترافیک داخلی اختصاص دهد.
- پس از رسیدن به آستانه مصرف منصفانه، سرعت سرویس به حد قانونی مندرج در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر میکند. اما مشتریان میتوانند با خرید حجم ترافیک دلخواه به سرعت اصلی سرویس خود بازگردند.
- به هزینههای بالا، مبلغ مالیات ارزش افزوده مطابق با قانون برنامه پنجم توسعه کشور اضافه خواهد شد.
اونطور که من توی نت دیدم این MDU یک دستگاه هست که ظرفیت عبور 300 تا 350 خط تلفن رو داره که خطوط فیبرنوری تا این دستگاه میان و بعد از طریق سیم مسی به منازل میرننقل قول:
یعنی با این حساب چون بخشی از مسیر از مرکز مخابراتی تا منزل فیبر هست شرکت های خصوصی دیگه نمی تونن سرویس بدن یا ربطی نداره؟ چون موقعی که رفتم مرکز که خطمو جمع کنن مسئولش گفت خط شما MDU هست و نمی تونین از جایی غیر مخابرات اینترنت بگیرینقل قول:
خالی بسته به نظرتون یا درسته؟
عجب من فکر میکردم همه حجم رو یه جا میده:n15:نقل قول:
حالا استفاده نکنم یهو سر ماه حجم ریست نشه:n03:
مصرف نکنی ریست میشه و ترافیکت میپره و میره ماه بعد و دوباره یه 175 گیگ دیگه :n16:نقل قول:
دو شرکت شاتل و های وب به تازگی با مخابرات تفاهم نامه امضا کردن که روی این خطوط بتونن سرویس بدن ولی چه زمانی عملیاتی میشه رو خبر ندارمنقل قول:
:n18::n18::n18::n16:نقل قول:
دوستان کسی تو شاتل مشکل سرعت داره؟
سرویس ۸ مگ برای ابتدا خوبه ، کمبود نداره حالا به ندرت سرعت کم میشه ولی سریع به حالت قبل برمیگرده در کل راضی کنندسنقل قول:
بله برای من از ساعت 8-9 شب تا صبح روز بعد سرعت کم میشه و حدود 700 کیلوبیت میشه.نقل قول:
پس افت سرعت سراسریه و ربطی به شرکت ها ندارهنقل قول:
داشتم شاتل رو بررسی میکردم برای انتقال
دوستانی که تخلیه خط انجام دادید؟ برا تخلیه خط پول پرداخت کردین ؟؟ الان پارس ان لاین از من پول میخواد برا تخلیه خط
پول چی ؟؟؟نقل قول:
همون روز اول ثبت نام پول رانژه کردن خط و جمع آوری رو از شما میگیرن ( بعضیا 10 و بعضی شرکت ها 12 میگیرن )
ضمنا
شما اگه چند ماه سرویس رو شارژ نکنید اتوماتیک خط تخلیه میشه ! ( پس گرفتن پول بی معنیه )
به 195 شکایت کنید.
چرا فکر کنم ربط داره چون من از اسیاتک و ایرانسل هم دارم .اونا اینطوری نیستن ولی شاتل از ساعت 8 شب به بعد سرعتش کند میشه البته دانلود رو امتحان نکردم ولی وبگردی که کنده و اسپیدتست هم همیشه زیر 1 مگ نشون میده حتی از سرور داخل .شاتل توی روز هم موقع تست با اینکه سرعت رو کامل میده ولی عقربه مدام بالا پایین میشه و نوسانش کاملا مشهوده.نقل قول:
نقل قول:همینطوره منم موقعی که ثبت نام کردم توی شاتل توی فرم نوشته بود هزینه راه اندازی و جمع اوری سرویس .پس برای تخلیه حق ندارن پول بگیرن .نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
از عزیزان کسی هست که از سرویس 4 مگ و 8 مگ شاتل که اخیرا پیشنهاد داده استفاده کنن و راضی باشن . در حال حاضر از سرویس eco 512 استفاده میکنم و میخوام اگه سرویس های جدید راضی کننده هستن تغییرش بدم
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید
سرویس شما احتمالا جشنواره هست. در این صورت باید ۵۵۰۰ بابت تخلیه خط پرداخت کنید چون زمان ثبت نام هزینه رانژه و جمع اوری ازتون گرفته نشده.نقل قول:
هزینه رانژه رو خود پارس برای تشویق میده ولی برای جمع اوری پنج هزار تومنی که مخابرات میگیره رو باید پرداخت کنید.
دوستان کسی مشکل نداره از صبح اینترنتم قطع شده فقط میره رو این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم میگن مشکل از مرکزه صبر کنید درست میشه:n22:
درودنقل قول:
برای ما که درسته ! ولی داخل اکانت میری مثلا بسته های فعال رو میزنی، دوباره برمیگرده صفحه لاگین!
تست پینگ (پروفایل گیم فعاله)
8.8.8.8
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=104ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=53
================
wikipedia.org
Reply from 91.198.174.192: bytes=32 time=114ms TTL=52
Reply from 91.198.174.192: bytes=32 time=112ms TTL=52
Reply from 91.198.174.192: bytes=32 time=111ms TTL=52
Reply from 91.198.174.192: bytes=32 time=111ms TTL=52
================
store.playstation.com
Reply from 104.108.41.169: bytes=32 time=105ms TTL=48
Reply from 104.108.41.169: bytes=32 time=123ms TTL=48
Reply from 104.108.41.169: bytes=32 time=100ms TTL=48
Reply from 104.108.41.169: bytes=32 time=102ms TTL=48
نت اوکی شد حالت نویز (بدون پروفایل)نقل قول:
سلام
دوستانی که سرویس 16 مگ از شاتل دارن سرعت دانلود چند میگیرن؟
من ۱۶ مگ ندارم اما دوستان میگن که سرعت دانلود ۱.۷ مگ توی نرم افزارهای دانلود میده که معادل سرعت ۱۴.۵ هستنقل قول:
سرویس fair16nfg خط روی ۱۷ مگ بسته میشه به من تا ۱۵.۹ سرعت میده.نقل قول:
سلام.
من سرویس 4 مگ دارم و سرعتم 500kbs
میخواستم ارتقا بدم به 8 یا 16 مگ برای سرعت بیشتر ولی یه بار زنگ زدم شاتل، بهم گفتن ممکنه خط شما کشش سرعت بالاتر از 4 مگ رو نداشته باشه. آیا همچین چیزی میتونه صحت داشته باشه؟
خودشون گفتن از طریق پنل سایت پیام بذارید باهاتون تماس میگیرن ولی پیام گذاشتن همانا و پیگیری شاتل همانا.
کلا جریان چیه، یعنی الان خط تلفن منزل بر فرض واقعا کشش بیشتر از 4 مگ رو نداشته باشه من تا آخر عمر باید بسوزم و بسازم ؟ چه وضعیه آخه :n21:
نقل قول:دوستان در مجموع رضایت دارید از شاتل؟نقل قول:
دوستان سرویس انتقال فایل روی سرور شاتل از دیشب مشکل دار شده برای من.
مثلا روی 20 درصد گیر میکنه.
از چند سرور مختلف هم امتحان کردم، بازم لیچ نمیکنه.
برای شما هم همینطوریه؟
نقل قول:
.......۱۰۰٪
من راضیم ازشون. ایده آل نیست ولی به نسبت سایر شرکت هایی که داشتم خدمات پایدار تر و بهتری میده. پشتیبانی خوبی هم دارن.نقل قول:
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن
یکی هم اینکه شاتل دانلود رایگان شبانه داره؟
نقل قول:من از isp های زیادی اینترنت داشتم بهترینشون همین شاتل بوده برای من! سرعت در طول شبانه روز ثابت هست پینگ با فعال کردن سرویس گیم عالی میشه و قعطی هم ندارم! (بدترین isp که اینترنت داشتم های وب بود:n21:)نقل قول:
دانلود شبانه هم با 10 هزار تومان برای 1 ماه قابل خریداری هست
ممنون از شمانقل قول:
والا من آسیاتک دارم حدود 9 ساله
خیلی راضی بودم و همیشه هم ازش تعریف میکردم
اما یک ماهه سرعتم اومده پایین و تقریبا نصف شده
نوسان سرعت دانلود هم زیاده
میگن از مرکز مخابراتتونه!!!ولی من باور نمیکنم
میخواستم ببینم اگه اوکی باشه شاتل بگیرم
مواظب باش از چاله نیفتی تو چاه !نقل قول:
اول چک کن ببین شاتل تو مرکز مخابراتی شما پورت خالی داشته باشه !
این باشگاه که فرصتی برای ارج نهادن به همراهی همیشگی و انتقال حس سپاس و قدردانی شاتل نسبت به مشتریان وفادار بوده است، با پیشنهادهای متنوع و جذاب در دسترس مشتریان خواهد بود.
گروه شرکتهای شاتل از مدتها پیش به دنبال استفاده از راهکارهایی سودمند در ارایه امتیازهای ویژه و متفاوت به مشتریان وفادار خود بوده است.
اکنون خرسندیم که موفق به ایجاد زمینهای برای تحقق اهداف مشتریمدارانه و قدردانی ویژه از همراهان وفادار خود شدهایم.
همه اعضای خانواده بزرگ کاربران شاتل میتوانند با عضویت در این باشگاه، از طرحهای تشویقی ارایه شده بهرهمند شوند و از طرحهای ویژه، تخفیفها، محصولات و خدمات مورد علاقه خود، استفاده کنند.
از همه شما دوستان عزیز دعوت میکنیم با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و عضویت در آن، زمینه تحقق این هدف را بیشتر و سازندهتر فراهم سازید. شما با نام کاربری و رمز عبور پنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود میتوانید به شاتلکلاب وارد شوید.
در ابتدای ورود به باشگاه میتوانید از امتیاز اختصاص یافته به خود برای دریافت یکی از دو هدیهی ویژه اعضای جدید شاتلکلاب (۳ گیگابایت ترافیک و یا ۱۵ روز اشتراک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده کنید.
برای عضویت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین امروز اقدام کنید و ما را از نظرها و پیشنهادهای ارزشمند خود بهرهمند سازید.
دوستان سه گیگ اینترنت میده:n06:امتحان کنید
نحوه کسب امتیاز
رتبه بندی
مثلا اومده یه چیزی مثل سیستم ستاره دهی های وب رو راه بندازه :n02:
آسیاتک هم یه چنین چیزی داره ولی عملا به درد نمیخوره
یه بار 1000 امتیاز جمع کردم
دیدم نوشته شرکت در قرعه کشی خودرو 1000 امتیاز
زدم شرکت کردم خطا داد
اون 1000 امتیاز هم کسر شد
زنگ زدم گفت بررسی میکنیم
آخرشم معلوم نشد چی شد قرعه کشی کردن نکردن!
فک نمیکنم کسی تا حالا از آسیاتک ماشین برده باشه :n09:
اون که همشون چاهننقل قول:
ولی گاها چاه بعضی هاشون یه آپشن هایی دارن :n02:
نقل قول:
کدوم قسمت باید بری 3 گیگ بده ؟ با عضویت تو باشگاه کلا 500 امتیاز داده ، در صورتی که برای نیم گیگ 2000 امتیاز میخواد که :n02:
من اصلا پیدا نکردم اون قسمت 3 گیگ رو
آپدیت:
پیدا کردم مسیرشو برید اینجا :
خدمات شاتل --> هدیه ویژه کاربران ECO - FAIR
نقل قول:
همراه اول یه اپلیکشن همراه من داره که میشه باهاش شارژ و قبض و ..... پرداخت کرد ( همه میدونن چیه )
و اگه شما امتیاز جمع کنی میتونید بسته اینترنت رایگان و یا مودم و .... ببرید
جالیبش اینجاست
زمان استفاده از امتیاز جمع آوری شده فقط 2 سال هست
یعنی شما نمیتونی امتیازها رو همینجوری جمع کنی وبعدش مودم و یا یه چیز درست و حسابی بگیری !! :n09:
عملا سر سال میشه امتیاز رو ریست میکنن و یه بیلاخ تقدیم اونایی میکنن که فکر کردن با جمع امتیاز میتونن مودم ببرن
از شرکت های اینترنی و همراه کلاه بردارتر و آشغالتر پیدا نمیشه !
واسه دزدی و فریب مشتری هرکاری میکنن ! ( نمونه بارزشم نمایش ترافیک داخلی به جای بین المللی در زمان خرید سرویس هست )