سلام
صفحات قبل رو خوندم ولی برای سئوالم پاسخی پیدا نکردم
من الان وایمکس مبین نت 1 میگ نامحدود ساعت اداری 8-20 دارم
اصلا از سرعتش راضی نیستم
به نظر شما ایترنت مخابرات 1 میگ از مبین نت بهتره ؟؟؟
الان سرعتم تو ساعت شلوغی بین 40 تا 70 هست
با تشکر
Printable View
سلام
صفحات قبل رو خوندم ولی برای سئوالم پاسخی پیدا نکردم
من الان وایمکس مبین نت 1 میگ نامحدود ساعت اداری 8-20 دارم
اصلا از سرعتش راضی نیستم
به نظر شما ایترنت مخابرات 1 میگ از مبین نت بهتره ؟؟؟
الان سرعتم تو ساعت شلوغی بین 40 تا 70 هست
با تشکر
اینترنت 1 مگ مخابرات سرعتش تقریبا 120 تا 130 کیلو بایتهنقل قول:
تا چند ماه پیش این سرعت ثابت بود . اینترنت به ندرت قطع میشد
اما الان در طول روز شاید 20 بار 30 بار اینترنت قطع بشه . سرعت دانلود هم دیگه ثابت نیست . بعضی وقتا میاد رو 10 کیلوبایت
خیلی وقتا اینترنت ملی میشه . یعنی فقط میتونی از سایت های داخلی استفاده کنی.
الان چند روز هم هست که استفاده از قند شکن ها غیر ممکن شده چون هر چند دقیقه یک بار دیسکانکت میشه
با این شرایط اصلا فکرش رو هم نکنید که بیاید سمت مخابرات
داداش گلم اگه به تاپیک های دیگه سر بزنی میبینی که همه مشکل دارن با اینترنتنقل قول:
من تو سوالم گفتم در حالت معمول !!!!
این مشکل قطع شدن خودم الان 2 هفته ای میشه که دارمنقل قول:
اینترنت 1 مگ مخابرات سرعتش تقریبا 120 تا 130 کیلو بایتهتا چند ماه پیش این سرعت ثابت بود . اینترنت به ندرت قطع میشد
اما الان در طول روز شاید 20 بار 30 بار اینترنت قطع بشه . سرعت دانلود هم دیگه ثابت نیست . بعضی وقتا میاد رو 10 کیلوبایت
خیلی وقتا اینترنت ملی میشه . یعنی فقط میتونی از سایت های داخلی استفاده کنی.
الان چند روز هم هست که استفاده از قند شکن ها غیر ممکن شده چون هر چند دقیقه یک بار دیسکانکت میشه
با این شرایط اصلا فکرش رو هم نکنید که بیاید سمت مخابرات
جدیدا هم که تا به چیز پی ان وصل میشم اینترنت قطع میشه و چراغ مودم قرمز بعد از یه دقیقا دوباره وصل میشه
ولی اگه بذارم واسه دانلود تا فردا صبح بدون قعطی کار میکنه !!!
آسیاتر سرویس میگیرم
لطفا یکی دقیقا شفاف سازی کنه یعنی الان این مشکلی که میگم رو همه دارن اینکه :
کر/یو وصل میشه ولی هیچ سایت شیلتری رو باز نمیکنه..؟؟ (البته سایت های غیر شیلتر رو با کریو راحت باز میکنه:n09:)
من تا الان فکر میکردم فقط مشکل منه..پس باید چیکار کرد ؟
مخابرات چیکار کرده که اجازه دسترسی به ک/ریو رو نمیده ؟؟ اصلا چطوریه که وصل میشه ولی هیچ سایتی باز نمیشه ؟؟
آقایون اگه مشکلی نباشه ی سایت معرفی کنم انصافا سوکس و وی پی ان های خوبی داره لازم به ذکر است که بنده نه مسوول سایت و هیچ ارتباطی با مدیر سایت ندارم. من حدود 1 ماهه دارم استفاده میکنم و شامل هیچ کدوم از این مشکلات رایج نشدم
نه k e r i o مشکلی نداره...نقل قول:
این مشکلات تازه چند روزه برای بنده که جزء اولین نفرها بودم ایجاد شد و از دیشب هم برای بقیه دوستان.حالا یا این مساله به کل برطرف خواهد شد و یا بقیه هم به جمع قیلتری اضافه خواهند شدنقل قول:
من صفحه قبل هم پاسخ شما رو دادم بنده و تمام کسانی که بنده میشناسم این مشکل رو لااقل با سا-کس و وی -پی-ان و کریو داشتند ، تونل-پلاس و پی ام ناین و ان تی وان رو نمیدونمنقل قول:
شما توی پست قبلی فرمودید قیلترشکن ها مثل موشک کار میکنه پس باید میفرمودید برای شخص شما کار میکنه.کد:به هیچ وجه . چون مال من فرق می کنه .
در ضمن شما هم از نت ایران استفاده میکنید پس مستثنی نیستید، چند روز قبل که من سوال راجع به خرابی پرا-کسی ها میپرسیدم چون اکثرا این مشکل رو نداشتند مگفتند برای انها سالم هست (درست هم میگفتند) ولی امروز خراب شده.شما هم با قطعیت نمیتوانید بگید مگر کلا اینترنت ما-هواره ای یک طرفه داشته باشید.
جالبه ما شاتل كه داريم 128 هست ولي سرعتش 270 هست. همچين ترافيك رو قورت ميدهنقل قول:
اینترنت مخابرات به روایت تصویر هم اکنون:
:n21::29:
بر عکس شما من چند روزیه کلا یه تعریف دیگه ای از اینترنت مخابرات رو دارم می بینم :n02:
قندون و اینا فول اسپید ! اینم تست الان :کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=106ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=45
===============================
Pinging google.com [173.194.39.39] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.39: bytes=32 time=139ms TTL=41
Reply from 173.194.39.39: bytes=32 time=144ms TTL=41
Reply from 173.194.39.39: bytes=32 time=143ms TTL=41
Reply from 173.194.39.39: bytes=32 time=145ms TTL=41
Pinging isna.ir [164.138.23.8] with 32 bytes of data:
Reply from 164.138.23.8: bytes=32 time=17ms TTL=122
Reply from 164.138.23.8: bytes=32 time=16ms TTL=122
Reply from 164.138.23.8: bytes=32 time=17ms TTL=122
Reply from 164.138.23.8: bytes=32 time=16ms TTL=122
Pinging varzesh3.com [94.182.132.2] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=17ms TTL=115
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=16ms TTL=115
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=16ms TTL=115
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=15ms TTL=115
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه طرف قول نداده بود که شاه کلید در طویله را دارد پس چرا باز اوضاع اینترنت اینطور شد؟:n09::n02::n08:
یعنی واسه ما گرون نمیشه؟واسه کسانی که از فردا ثبت نام کنن گرون میشه؟
ضریب 1 به 10 و 1 به 8 یعنی چی؟
اونجور که نوشتند نه گرون نمیشه.زیاد به این ضریبها توجه نکنید ، مگر برای ما که 1 به 10 بود سرعتش واقعی بود؟در اوج ساعت ترافیک من باید با 32 کانکشن حداکثر سرعتم که 62.5 بو رو میگرفتم یعنی سرعت هر کانکشن 2 کیلوبایت !!! یعنی اینترنتم زیر دیال اپ هست.نقل قول:
پسر خیلی باحال بود ، مردم از خنده:n08: :n08::n08:نقل قول:
مگه طرف قول نداده بود که شاه کلید در طویله را دارد پس چرا باز اوضاع اینترنت اینطور شد؟:n09::n02::n08:
راستی بچه ها کسایی که مشکل عدم کارکرد قیلترشکنها رو داشتند مشکلشون حل شده یا هنوز پابرجاست ؟
جالبه که قیمت 2 مگ کمتر هم شده:n02:
دوستان قضیه این افزایش قیمت چیه دقیقا؟فقط برای مشترکین جدید که از اول مهر ثبت کنن هست افزایش قیمت و کاهش ضریب؟!البته همونطور که قاقا لی لی :دی گفت مثلا الان 1 به 10 هست سرعت تک کانکشن 5 کیلوبایته!؟!:n21:
بابا همه چیز درست میشه یکم صبر داشته باش چقدر عجله میکنی :n09: هنوز خیلی مونده تا 100 روز بشه!نقل قول:
مگه طرف قول نداده بود که شاه کلید در طویله را دارد پس چرا باز اوضاع اینترنت اینطور شد؟
درست شده فعلا ... ولی یه چیز جالب دیگه نمیدونم شما هم برخورد کردید یا نه بعضی سایتها فیلتر بدون تحریم شکن ارور 404 میدن نه صفحه پیوندها :n13: و البته بعضی سایتهای غیر فیلتر که قبلا بدون تحریم شکن باز نمیشدن اصلا الان درست شدن مثل fibaasia.net ! واقعا خسته نباشید عرض میکنم به برادران!:n08:نقل قول:
راستی بچه ها کسایی که مشکل عدم کارکرد قیلترشکنها رو داشتند مشکلشون حل شده یا هنوز پابرجاست ؟
سرعت ما باز که شخمی شد 2 روز نبودیم:n29:
دوباره چه خبره؟!
سرویس 1 مگ!
دوستان ساعات غیر پیک که سرعت و پینگ عالی میشه برای شما چه وقتی هست؟ اینجا 4 تا 11 صبح!:n29:
برای من که سرعت 3 ماه قبل انتخابات تا الان همین بوده 36 که خوبه اینجا 1 مگ نامحدود 18 هست!!:n21:نقل قول:
slower than 87% IR :n19:
پابرجاست...نقل قول:
تعرفه اینترنت پرسرعت برای مشترکان جدید مخابرات استان تهران، از اول مهرماه افزایش مییابد.
به گزارش ایتنا از فارس، در راستای انجام مصوبه ۱۵۲ سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور از تاریخ اول مهر ماه، تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکان جدید مخابرات استان تهران تغییر مییابد.
با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای این دسته از مشترکان جدید از «۱ به ۱۰» به «۱ به ۸» افزایش مییابد.
تغییر ضریب اشتراک برای افرادی جدیدی که به از ابتدای مهر ماه مشترک اینترنت ADSL مخابرات میشوند، تاثیر گذار است و در قیمت سرویس مشترکان قدیمی تفاوتی ایجاد نمیکند.
بنابر این از مهر ماه تعرفه جدید خدمات اینترنت پرسرعت (برای مشترکان جدید) مطابق جدول ذیل خواهد بود.
در این جدول تعرفههای فعلی(برای مشترکان قدیمی) و تعرفههای جدید(برای مشترکان جدید) نیز مقایسه شده است. (قیمتها به ریال است.)
میخندی هاااااااا ، مونتظرباش:n02:نقل قول:
واسه کیانوش درست شده ، لااقل یه روزنه ای هست واسه ما هم درست شه.نقل قول:
پابرجاست...
اخه من پراکس رو توی مرورگر ست کرده بودم اینجوری اگه سروور پراکسی به مشکل برمیخورد دانلودم با idm انجام میشد ، ولی سرویسهای جدید مثل وی-پی ان عمل میکنند و ایرانی ها هم که ماشااله سرورهای قیلترشکن هاشون تند تند به مشکل برمیخوره
کسی نبود!؟:worried:نقل قول:
دوستان ساعات غیر پیک که سرعت و پینگ عالی میشه برای شما چه وقتی هست؟ اینجا 4 تا 11 صبح!:n29:
حیف شد 5 تومن بیشتر میگرفتن همه مشکلات برطرف میشد!:n02:نقل قول:
نقل قول:
اوه اوه این یه تهدیده؟:دی
درست که یعنی اون لحظه ارسال پست درست بوده وگرنه ثباتی نداره ترافیک روی بعضی تحریم شکن ها بسیار پایین میاد همون زمان بعضی دیگه عالیه!:n15:
[QUOTE=Kianoosh;7894567]کسی نبود!؟:worried:
برای من که ساعت های خلوت و غیر پیک از ساعت 1تا 12 ظهر هست البته از 11 به بعد پینگ خراب میشه بعد کم کم سرعت نوسان زیاد پیدا میکنه(سرویس 512) از ساعت 2 ظهر به بعد هم اوضاع تقریبا بهتر میشه
عجب ، نت مخابرات واقعا بی ثباته ! الان پینگ سرور داخلی رو ۱۵۰ ! ساعات پیک و ... هم نداره چون اون تست دو صفحه قبل هم مال همین ساعت بود تقریبا. نمیدونم الان تو مرکز مخابراتی ما کسی پاش رفته رو سیم الان یا سیم رفته رو پاش.
برای من از 3 تا 8:30 نهایت 9نقل قول:
نه بابا تهدید چیه ، تلمیح بود:n02: (آرایه های ادبی تو دبیرستان بود میگفتن تلمیح داره مثلا به داستان رستم و سهراب ، اینم تلمیح داشت به اون همشهری ما)
من که همیجوری حالم از صفحه پیوندها بهم میخورد حالا هم که با قیلترشکن میاد دیگه از کانکت شدن پراکسی هم بدم اومده:n23:
منظورم ساعاتی هست که سرعت تک کانکشن حداکثر ممکن و پینگ حداقل باشه اینجا قبلا 2 تا 11 عالی بود الان شده 4 تا 11!:n29:نقل قول:
برای من که ساعت های خلوت و غیر پیک از ساعت 1تا 12 ظهر هست البته از 11 به بعد پینگ خراب میشه بعد کم کم سرعت نوسان زیاد پیدا میکنه(سرویس 512) از ساعت 2 ظهر به بعد هم اوضاع تقریبا بهتر میشه
یه پای گنده که کلا روی سیم هست!:دی جز اون یعنی؟!:n13:خیلی وقته این ساعات پیک و کم مصرف!البته مناطق مختلف متفاوته ...نقل قول:
عجب ، نت مخابرات واقعا بی ثباته ! الان پینگ سرور داخلی رو ۱۵۰ ! ساعات پیک و ... هم نداره چون اون تست دو صفحه قبل هم مال همین ساعت بود تقریبا. نمیدونم الان تو مرکز مخابراتی ما کسی پاش رفته رو سیم الان یا سیم رفته رو پاش.
:n29:نقل قول:
برای من از 3 تا 8:30 نهایت 9
این وضعیت الان:
:n21:
امیدواریم با بازگشایی مدارس بچه ها زودتر برن بخوابن انقدر پای اینترنت نشینن بلکه یکم کیفیت بهتر بشه!:biggrin:
خب به سلامتی . اینم مدرک که نوشون میده 87% ملت عزیزمون از ما هم مرفه کم درد ترن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
روحانی مچکریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چیکار کرد ؟؟؟؟
من همچنان مشکل ک/ریو رو دارم یعنی وصل میشه ولی هیچ سایتی باز نمیشه..
لطفا بگید کسی مشکلش حل شده ؟ راه حلی برای نیست ؟
دوستان من سعادت آبادم(مخابرات سلمان فارسی) کسی از اینترنت اونجا خبر داره؟ بگیرم خوبه؟ سرعت 1 مگش چند دانلود میده؟؟؟؟
من شب ها از ساعت 8 تا 1-2 شب کار دارم بقیه روز اصلا خونه نیستم ولی خوب شبها کار مهم دارم پینگم از اونجایی که بازی نمیکنم مهم نیست! با توجه به اینکه همه از اینترنتشون از هر شرکتی که گرفته باشند ناراضی اند و یه تاپیک پیدا نکردم کسی بگه من از این شرکت راضیم احساس کردم با توجه به قیمت برای مخابرات شاید مناسب باشه؟
توصیه شما دوستان چیه؟ 1024 بگیرم آیا دانلود با 90-100 بهم میده؟
امروز زنگ زدن گفتن ADSL که درخواست داده بودید وصل شده :دی 1MB نا محدود :دی حالا که تاپیک رو میخونم میفهمم چه غلطی کردم :دی
آقا مگه قرار نبود از اول مهر هم ضریب اشتراک کم تر بشه و هم قیمت افزایش پیدا کنه؟!
جایزه بازگشایی مدارس رو هم ما گرفتیم. از ساعت 16 تا 18 چراغ نت قرمز بود پشتیبانی جواب نمیداد و کلا 3 ساعت اینترنت نداشتم . به قول معروف روحانی موچکریم
دوستان
این بارِ ســـــــ۳وم هستش که دارم میپرسم.
اون دوستانی که تو تهران،مخابرات باهنر (دولت-شریعتی) سرویس Adsl دارن خواهشا بیان و بگن از کدوم شرکت/چه تعرفه ای گرفتن و اینکه راضی هستن یا نه؟؟؟
من برای آبان میخوام Adsl بگیرم اما هنوز ۲دِلم. ممنون میشم کمک کنید
:n16:
برای منم از ساعت2 تا 6 بعداز ظهر قطع بود . بجای که بهتر بشه هرروز داره بدتر میشهنقل قول:
من با پراکسی مشکل دارم ، فکر کنم تونل -پلاس و پی ام ناین باز باشهنقل قول:
دور از جونتون ولی خوب کلام حق رو گفتید دیگه:n16:نقل قول:
اگه دانلود با لینک مستقیم(کاکشن های بالای 16 تا) میخواهید مخابرات خوبه ولی برای 5 ساعت در روز مقرون به صرفه نیست ولی اگه برای وبگردی میخواهید که خوب باید تبریک بگم بهتون چون با مخابرات یاد نت دوران دیال اپ می افتید.نقل قول:
یکی ار دوستان توی این منطقه پارس آنلاین داره راضیه...نقل قول:
با توجه به شرایطت سمت مخابرات نیا که...
اوپن وی پی ان همه توی موبایل سرعتش نزدیک صفر شده ؟!
اینجا نهرانه
تونل و پی ام ناین هم قطع شده!
آی لاو یو پی ام سی:n19:
نقل قول:
گرامی ممکنه یه توضیحی بدین درباره اینکه در IDM چطور کانکشن بالای 16 تا ست کنم ؟
با تشکر پیشاپیش .