برید بخوابید حرفی برای گفتن نداشت نیامد:n15:
Printable View
برید بخوابید حرفی برای گفتن نداشت نیامد:n15:
اگه کابل مسی هستی به هیچ وجه طرف مخابرات نیا حتی فکر کردن بهش گناهه کبیرستنقل قول:
امین . دستت درد نکنه . ولی به نظرم اون امید رو با فونت بزرگ تر مینوشتی بهتر بود .
در این مورد حرفی برای گفتن ندارم . بعضی از دوستان عزیز جوابت رو دادند . همین واسه من کافیه .
نصف بیشتز کسانی که اینجا توی فروم هستند خط شون کابل مسی ـه .
ولی همچنین دو دستی این مخابرات رو چسبیدند که ول هم نمیکنند لامصب .
خوب آقایون شما که میدونید این وضع حالا حالا درست بشون نیست . برید یه شرکت دیگه .
مخصوصا تو امین. تو که شاتل بودی . چرا میای با اعصاب و روان ما بازی میکنی ؟
من هیج وقت نمیتونم از جایی به جز وای مکس یا مخابرات سرویس بگیرم .
وای مکس که مشخصه وضعیتش . میمونه همین مخابرات .
به آقای زیرنویس فارسی هم عرض کنم که شما سرعت بالا میخوای ؟ پول بیشتر بده بیا طلایی بگیر.
من و امثال طلایی ها به هیچ عنوان راضی نیستیم یک کیلو بایت هم ازمون کم بشه . جرا باید کم بشه ؟ به نظرت مشکل از ماست که طرح طلایی گرفتیم یا از مخابرات که نمیتونه شما رو جواب گو باشه ؟
چرا ربطش میدی به من مشکل سرعتت رو ؟ سرعت شما یا امثال شما کمه من باید بیام جواب بدم ؟
شما بیا طلایی بگیر. نوش جونت . عین ما .
اصلا تا به حال شده که بخواین جدای از حرف زدن به صورت عملی یه کار مثبت انجام بدید .
دانلود شبانه رو کی برگردون ؟ من که فرصت نشد برم . ولی اون دوستان عزیز دیگه رفتن و حق امثال شما رو اونجا گرفتند . شماها کجا بودید ؟
هنوزم دیر نشده .
عدل خمینی - شرکت مخابرات خراسان رضوی - طبقه ی هشتم . دفتر م.ج یا طبقه ی پنجم . اتاق110.
نه برا یکی از اشنا ها که مجبوره از مخابرات بگیره می خوام زنگ زده طرف این طرحو بهش قالب کرده اینم از همه جا بیخبر گفته اوکی حالا میخواستم ببینم داره یا نه؟نقل قول:
نه عزیر ندارهنقل قول:
بچه ها یه چیز جالب از اولین پستی که جناب ملک جعفریان گذاشته 300 صفحه و حدود یک ماه و نیم گذشته و هیچ تغییری تو این مدت حاصل نشده هممون سر کاریم به مولا.!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سرعت دانلود بین 10 تا 30 در نوسان گندت بزنن مخابرات همش تقصیر این احمدی نژاد که مخابرات رو به سپاه داد
اقا چند تا طرح جدید بود قرار بود مهندس بیاد اینجا خبرشو بده چی شد؟؟؟؟
دوستان من یه سوالی واسم پیش اومده؟؟
مگه این طرحهای جدید. رو دم دستگاهای دیگه ای تجویز کردن.یا پهنای باند رو بیشتر کردن؟؟؟ که م.ج گفته طرحهای جدید سرعت بهتر میشه
بنظر من فقط اسماشون تغییر میکنه
دوستان هنوز مخابرات مودم رایگان میده؟
حتما باید یکساله بگیری شبانه رایگان داشته باشه یا کمتر هم میشه؟
ممنون
به جای این حرفا که به جایی نمیرسه برین بگین چندتا طرح نامحدود مثل آدم بزارن. ما دانلود شبانه نمیخوایم»» ما نامحدود میخوایم«« هر کی موافقه لایک کنه
دوستان نماینده تعیین کنید
سرانجام ADSL مخابرات به مشکل خورد در پی توقف فروش پهنای باند توسط زیرساخت به مخابرات، معاون مخابرات از توقف واگذاری ADSL در دو استان و برخی مناطق تهران خبر داد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از آی تی آنالیز؛ مدتی است به دلیل اختلاف مالی، شرکت زیرساخت نمایندگی از حاکمیت فروش پهنای باند به شرکت مخابرات را متوقف کرده است.
در این رابطه داود زارعیان در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: فروش اینترنت مخابرات به دلیل کمبود پهنای باند در دو استان بوشهر و کردستان و مناطقی از شهر تهران متوقف شد.
وی توضیح داد: مخابرات در مناطقی که امکانات برای واگذاری پورتهای جدید نداشته دستور توقف واگذاری ADSL را صادر کرده است.
معاون مخابرات اضافه کرد: همچنین در مناطقی که امکانات وجود دارد واگذاری ADSL ادامه خواهد یافت.
این مقام مسئول تصریح کرد: شرکت مخابرات برای رفع نیازهای پهنای باند خود به 200، STM1 پهنای باند احتیاج دارد.
زارعیان یادآور شد: هماهنگی با شرکت زیرساخت برای تطبیق صورتهای مالی در حال انجام است و امیدواریم این مشکل زودتر حل شود.
در مورد اول که حرفی واسه گفتن نداری !نقل قول:
دومی هم که بولد کردم اینه که الان شاتل شبانش خوب نیست میمونه اون خط دیگم که مخابراته !!و به لطف شما دوستان جدای از دزدی حجم ،شبانش هم داغون شدش!
امین جان خدایی انصافم خوب چیزیهنقل قول:
اون جورکه مهندس اون شب تست گذاشت طرح همکارهم رو 90محدود شده محدود شدن رو 90هم که اصلا دو هفته قبل ازرفتن امید به مخابرات اتفاق افتاده بود واصلا برای همین هم رفت مخابرات واینکه
لابد شبانه شاتل رو هم امید خراب کرده
می گم چطوره اصلا کل مشکل اینترنت کشوربهمراه فیلترینگ مسخره اش درطول این سال ها رو بندازیم گردن امید
امید تو عجب قدرتی داشتی وما نمی دونستیم
این حرف ها چیه میزنی مگه نمیدونی کل پهنای باند مخابرات برای اونایی هست که طلایی دارند آخه چندتا هزاری بیشتر دادن:n21:نقل قول:
خب کاشکی رو 90 محدود بود رو 10-20 میچرخه دیشب یک گیگ امتحانی حجم خریدم دیدم اینقدره!نقل قول:
شاتل که قضیه اش فرق میکنه !
به امید چه ربطی داره آخه امید چیکارست:n13:
من فقط میگم که اگه نمیدومد اینجا آدرس اینجارو نمیداد مشکلات بدتر نمیشد همین!
بگزریم تو ندگی از این اگه ها زیاده :n06:
---------------------
ولی شما ها واقعا فک کردین ایشون که مدیرعامل مخابرات استان خراسان رضوی هست همچین نتی دازه!!!!
واقعا فک کردین خودش میاد اینجا!
واقعا فک کردین مشکلات حل میشه!
باید بگم که زرشک :n02:
مهندس طرحش نقره ای هست نه همکار ۳ مگ خودش در پستهای قبل گفته که نقره ای دارهنقل قول:
شما هم احتمالا طلایی داری دیگه درسته!!
نه عزیز ایشان همون سه مگ طرح همکاررو داره شبانه اش هم کامل مشخص بود رو 90هستشنقل قول:
اره طلایی هستم البته شما خودت بهتر می دونی طرح همه رو چون بهرحال ازمدت ها قبل ازتاریخ این ایدیتون اینجا بودید و اشنایی کامل دارید
[
خب پس اگه اینجا نمیاد ادرس دادن هم بیفایده بوده چون اینجا که نمیاد :n01:نقل قول:
وامیدوارم تمام پهنای باند استان رو ازخونه بروبکس طرح طلایی این تاپیک دربیارن بدن به 100هزارکابرمخابرات تا شبانه ها گل وبلبل شه
درضمن اینقدرهم این 10تومان اختلاف قیمت بین بعضی طرح ها رو بهانه نکنید
تو همه شرکت های دیگه هم همین جوره دومگ پارس انلاین شبانه اش براحتی می ره بالای 400 درحالیکه 128 همین شرکت بزور تا 30می ره اختلاف قیمتشون هم 10 تومان بیشتر نیست صبانت پیشگامان و بقیه هم همین طورن
پس این همه اسمون وریسمون به هم نبافین برید همون 10تومان ناقابل رو بدین طرح بالاترمخابرات یا شرکت های دیگه رو بگیرید
نماینده ای که فقط دنبال منفعت خودش باشه که سرعت طرحش فیکس باشه به چه دردی میخوره؟نقل قول:
یادش بخیر مخابرات 512 همیشه سرعت دانلود رو 64 بود متاسفانه کاربرها هم تو از بین رفتن اون طرح ها تقسیر زیادی داشتن
طرف می رفت با یه پوله خیلی کم 13 تومن یه چیزی تو این مایه ها می رفت نامحدود 128 می گرفت بعد سرعتش 16 بود بعد می گف وای خدا دوستم شاتل داره 128 الان داره سرعتش 300 هستش این مخابرات دزده فلانه
عقلش نمی رسید که بابا این نامحدوده بعد شرکت مخابرات هم گفت ما نامحدود می دیم خیلی ها هم راضی نیستن به خاطر همین طرح حجمی داد که خوب شاید به نفع کاربر های معمولی باشه ولی واسه دوستان دانلودر وخوره اینترنت اصلا خوب نیست:n30:
دیگه این شد نژادپرستی امیدجان :n03:نقل قول:
مثل این میمونه که یه جا قحطی میاد و غذا کمه . منتهی بیایم غذای ثروتمندان رو مثل سابق بدیم بهشون و هر کی فقیرتره غذای بیشتری ازش بگیریم .
یا اینجوری بگم . شما رفتی پول دادی و متناسب با پولی که دادی ظرف خریدی . حالا با اون ظرف میخوای بری شله بگیری که اونا هم وظیفشونه ظرفت رو پر کنن . حالا این حرفت مثل این میمونه که وقتی شله کم بیاد به اونایی که ظرف بزرگتری دارن ظرفشون رو پر کنیم ولی اونایی که ظرف کوچکتری دارن رو نصف ظرفشون بهشون بدیم .
دیگه این دو مثال فکر کنم روشن کنه قضیه رو .
والا مگه کسایی که طلایی گرفتن جدا از بقیه ان ؟ همه بنا به نیازشون و بضعشون رفتن پول دادن و سرویسی از مخابرات گرفتن . حالا مخابرات وظیفشه که به همه همون چیزی رو بده که قولش رو داده .
نه اینکه وقتی پهنای باند کم اورد از بقیه بزنه که به قول معروف ثروتمندها راحت باشن .
درسته یه سری پول بیشتری میدن اما اون پول همون موقع واسه پهنای باندشون لحاظ میشه . پول جدایی که ازتون نگرفتن بابت نبود افت سرعت در ساعات رایگان . شاید هم گرفتن !!! :n13: :n23:
حالا ما فرض میگیریم که مخابرات میخواد تضاد طبقاتی قائل بشه . ولی باز مشکل اینجاست که مخابرات حاضر نیست طرح جدید به بقیه بده .
اقا من پول دارم و ثروتمندم :n02: اما نیازم همون شبی 2 گیگ بوده نه شبی 1 گیگ . واسه همین اصلا میخوام طرحم رو عوض کنم و طلایی داشته باشم . کو ؟ کجا مخابرات طلایی با شبانه رایگان میده ؟
ما چجوری از این ملک جعفریان انتظار داریم که بیاد متقابلا مشکل کاربراش رو درک کنه وقتی خود کاربراش که همه با هم در مقابل مخابرات هستن همدیگه رو درک نمیکنن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان همین الان طرح پاییزه دارن فقط باید یکساله بگیری شبانه هم دارهنقل قول:
خودت داری میگی یکساله . من که این همه از شرکتهای مختلف سرویس داشتم فوق فوقش پارس انلاین بود که سه ماه سه ماه میگرفتم و دیدم بعد از یک سال شبانه اون هم خراب شد . خوب کدوم گاگولی میاد اعتماد یک ساله به این مخابرات بی اعتماد بکنه :n09:نقل قول:
در ضمن شما فکر کن با این اوضاع ملت همه بیان طرحشون رو عوض کنن و طلایی بگیرن . اینا تو تامین پهنای باند همین تعداد کاربر با سرعت های داغون موندن پس دیگه خدا اون موقع رو به خیر کنه . این طرح جدید که فقط و فقط واسه درامد زاییه . مطمئن باشین تا چندوقت دیگه اوضاع طلایی ها هم خراب میشه .
آره ' تو خوبی 'نقل قول:
AM و...............نقل قول:
نمی دونم دیگه هرکسی صلاح خودش رو بهترمی دونه بهرحال من ومثل من اقای علی توکلی و عیره اعتماد کردید یکساله کمپین رو برداشتیمنقل قول:
و همون طورکه قبل هم گفتم این که به قولی 10تومان پولی نیست و این حرفا تو شرکت های دیگه هم همین طوره اختلاف قیمت دوتا طرح 100هزارتومان نیست همین 10تومانه اختلاف سرعت هم برای نمونه همون پارسی که گفتین سرعت دومگ بالای 400سرعت 128 بین 30تا 50بهترین حالته
پس فقط مخابرات این طروی نیست همه شرکت ها همین طورن
AM و PM :n08:نقل قول:
اصلا خوب نیست. فضا داره دو قطبی میشه انگار. ما وقتی بین هم اتحاد نداشته باشیم هیچ کاری از پیش نمی بریم. مضافا بر اینکه چقدر خوب بود همگی درک متقابل داشتیم و فقط به وضع خودمون فکر نمیکردیم.
زیاد جوش نخور pmهم گزارش شدنقل قول:
وقتی که به مدیران انجمن گفتم دسترسی م. ج. رو از این صفحه قطع کنید، چنین روزهایی رو می دیدم!
الان شما سرعت شبانه ات چنده دقیق ؟نقل قول:
اگه خوبه ما هم از این اعتمادا بکنیم به مخابرات :n02:
نخیر اعتماد نکن دوست عزیز.نقل قول:
همین الانش و توی روز سرعت از 110 بالاتر نمیره .
ملک هم که گوشیش رو برنمیداره . چه وضعشه خدایشش. همیشه آخر هفته ها همین فیلم و سیانس ها رو در میارن این موزی ها.
این طرح پاییزه رو کجای سایت مخابرات زده؟
خوبه بجزدوساعت اول تقریبا بقیه ساعت ها خوبه میانگین کل شب حدود 170الی 180هستشنقل قول:
با اکانت داداشم که شهرستانه وصل می شماونم همینه سرعتش هیچ فرقی نداره
والا الان من پارس 1 مگ محدود دارم بابک جان سرعت دیشب حداکثر 100 بود و بین 70 تا 100 میچرخید! یعنی 2 مگ بگیرم فرقی میکنه با این؟نقل قول:
یه مورد عجیب دیگه که نمیدونم از چیه اینه که شرکت های وب که بودم خطم رو 8 مگ بسته شده بود و تا 700 800 میرفت با سرویس 1مگ اما اومدم پارس snr بشدت اومده پایین و رو 5.5 مگ هست خط یعنی 9 مگ رو پر نمیکنه! البته اپلود رو 1 مگ هست. کسی میدونه از چی هست و باید چیکار کرد؟
من طلایی یکساله گرفتم.بعد شبانه ی مارو با خودت که هی تو ISP ها میچرخی میای مقایسه می کنی.نقل قول:
شما اگر جای مخابرات بودی و کسی که طلایی یکساله داره رو با بقیه که 10 ت کمتر پول دادن و شایدم قرار داد سه ماه دارن با یک چشم میبینی.
ما اعتماد کردیم و یکساله گرفتیم بعد شما که تا چند وقت دیگه طرحت تموم می شه انتظار داری طرح رو برای همه یکی کنند.
خیلی خیلی بی انصافیه.
نمی دونم چرا بحث تموم نمی کنید.ول کن.من نمی خواستم جواب بدم ولی مگه شما کوتاه میای که ما ول کنیم.
محسن جان رفیق من تو مرکزفرشچی هستش یعنی همیننقل قول:
مرکزی که خودمم همون جام دومگ پارس داره وطبق گفته خودش ودیگردوستان تاپیک پارس سرعتش تو شب معمولا 400 هستش
نقل قول:
نمی دونم چرا بحث تموم نمی کنید
چند چندی با خودت آقا؟نقل قول:
من نمی خواستم جواب بدم ولی مگه شما کوتاه میای که ما ول کنیم.
تموم کنید این بحث رو دیگه!