مقالات زیادی در این باره وجود داره که میتونید مطالعه کنیدنقل قول:
ادرس مقاله ها به پیام خصوصی شما ارسال شد
Printable View
مقالات زیادی در این باره وجود داره که میتونید مطالعه کنیدنقل قول:
ادرس مقاله ها به پیام خصوصی شما ارسال شد
با تشکّر از آقا رضا بخاطر مطلب آموزندشوننقل قول:
هاکوپیان یک برند ایرانیه که فاقد خانه ی عطّاری هست. ولی احتمالاً با توجّه به اسم معروفی که داره و با عنایت به این موضوع که در بوتیک هاش جای خالی عطر احساس می شه به یک خانه ی عطّاری ایتالیایی، سفارش عطری به سلیقه ی خود و با نام و برند خودش رو داده و عطر در ایتالیا طرّاحی و ساخته شده و با قیمتی پایین تر به دست هاکوپیان رسیده. حالا هاکوپیان هم جنسش جور می شه هم می تونه روی فروش عطرش سود کنه.
شریف عطّار
با سلام
دوستان من چند روز پیش یه اودکلن mauboussin edu de parfume گرفتم.
میخواستم در مورد خصوصیات بویی و .... این اودکلن بیشتر بدونم.
ممنون.
از جای مطمن خرید کنید ، بعضی از سایت های اینترنتی هم هستند که مطمنن خودم چندین بار خرید کردمنقل قول:
لطفا ادرس سایت رو برای من پ. خ کنید
باتشکر
منم همین طورنقل قول:
از اساتید حاضر خیلی ممنون می شم اگر بگن که آیا یک ادکلن مجلسی سطح بالا به حساب میاد ویا اینکه ادکلنی متوسط هستش:n16:
(و اینکه در کل مجلسی هست عایا؟):n13:
رفقا میخوام برای داداشم یه ادکلن تا 50تومن بخرم
سنش 28سال هست
میدونم خیلی کمه اما بی پولیه دیگهفچی پیشنهاد میدین؟
لطفا در مورد ادکلن به اسم colour me (نقره ای رنگ) ساخت كشور انگلستان یه اطلاعاتی بدید.
با این قیمت باید سراغ عطرهای ریو بگیرید.که 55هزار تومان هستند.((مثلا سیلور وایند ریو شاید انتخاب خوبی باشه))نقل قول:
اما به تازگی با عطر Cheval blue برخورد داشتم که بنظرم خیلی رایحه خوب و موندگاری داره منتهی عطر خنکی هست:n17:(56هزار تومان)
تو همون ریو دیگه چه کارایی هستن که خوب شبیه سازی شده؟نقل قول:
بقیه صاحب نظران پیشنهادی ندارن؟
سلامنقل قول:
دوست من محصولات ریو اکثرا با کیفیت و شبیه به بوی اصلی هستند
برترین ها از نظر بنده
وود مشکی
تق هرمز
دکلت
لالیک مشکی
و ...
دوستان مردونه برای هدیه تا 100 چی پیشنهاد میدین؟
اگر 50میل هم باشه بهتره
ممنون
منم دو هفته پیش همین رو خریدمنقل قول:
ادکلن خیلی خوبیه
مناسب پاییز هست
بوش عالیه
ماندگاریشم خیلی خوبه
Sent by Xperia TX
بنظر من ادکلن های Benetton توی این رنج قیمتی خوبننقل قول:
Sent by Xperia TX
نقل قول:در تایید نظر دوستمون من بین عطرهای مردونه بنتون که تست کردم اینو پیشنهاد میکنم(اخرین بار حدود 80 تومن قیمت داشتم):n17:نقل قول:
سلام دوستان
واسه کادو یه عطر مردونه خنک و ملایم و یکمم شیرین .شیک میخوام بوش خاص باشه بوش مثل این عطرای که تو ترمینال میفروشن نباشه :n02:
یکمم سخت گیره قیمت تا 200 م مهم نیس زیاد
دوستان اینا رو پیشنهاد دادن لطفا بر حسب اینکه شما خودتون بوشونو استشمام کردین یا تجربه شو دارید جواب بدین :::
البته موندگاریشم بالا باشه و پخش بالا تو هوا
اینا رو دوستان تو پرشین تولز که اکثرشون اسمارت و ریو و اسانس ( که خودشون میگفتنشارابوت فرانسویه اسانساش )دارن پیشنهاد دادن نظر شما دوستان جیه
212 و جوپ نایت و اینکانتو
استیل جنیفر
بلو دشنل و دانهیل و وود و تق هرمس
سی کی اترنیتی ----سی اچ----دانهیل ابی-----ازارو کروم -----هوگو بوس انرژی----دیزل انلی بریو---دیزل فول فورلایف ----بابری لندن ---هپی کلینیک -----دی اندجی لایت بلو---
اگه عطر دیگه ایم مد نظرتون هس بفرمایید ممنونم
اینا ادکلنای خوبیهنقل قول:
من به شخصه Armand Basi IN BLUE رو میپسندم
بوش خیلی خوبه
خنک و شیرینه،موندگاریشم متوسطه.
خیلی خوش بو و شیکه
من اینو پیشنهاد میکنم حتما یه تست کن بعد تصمیم بگیر
Sent by Xperia TX
من همه رو تست نکردم اما چندتایی رو که میدونمنقل قول:
جوپ که نه خوب نیستش بنظرم یعنی من رایحشو نمیپسندم:n15:
تغ هرمس و بلو دشنل بالای 200هستند خیلی زیاد! ولی بلو دشنل انتخاب بسیار زیبایی در عطرای خنک هست منتهی اصلا با بودجه شما سازگار نیست
کدوم وود و دانهیل؟
چون 4مدل وود داریم وود سیلور وایند از همه بهتره اما یه مدل داره به رنگ ابی اون جز خنک ها دسته بندی میشه در مجموع بین وودها سیلور وایند انتخاب خوبیه از لحاظ قیمت هم سازگاره براتون
دانهیل هم چندین و چند مدل داره...ولی قیمتی با بودجه شما جوره
سی اچ رو به شخصه خیلی دوست دارم هم رایحه هم قیمت گزینه خوبیه!
ازارو کروم از اون دست عطرایی هست که زیاد میشه پیداش کرد حتی در اسانس ها(البته مشابهش منظورمه)اینو کلا کنار بگذارید بنظرم
هپی کلینیک فوق العادست کمی از بودجه شما بالاتره و موندگاری و پخش بوی جالبی نداره ولی رایحش خوبه
لایت بلو هم گزینه بسیار خوبیه و راضی کننده خواهد بود
از بین اونا که من میشناسم و برخورد داشتم و نه همه!:
بلو دشنل (صرفنظر از قیمت)
سی اچ کارولینا هررا
لایت بلو
ولی شخصا بین همه ی عطرهای مردونه و خنکی که تاالان برخورد داشتم آیس من تری ماگلر رو خیلی دوست دارم (جدیدا کم پیدا میشه و قیمتش رو هم اطلاع دقیق ندارم)
پ.ن: دوستان و اساتید در بحث عطرای خنک همواره از ایسی میاکه بلو یاد میکردند به عنوان عطر خنک و ماندگار و خوشبو! البته بیشتر به رایحه گیاه شباهت داره :دی و من شخصا نمیپسندم اما خیلی طرفدار داره !اینو هم مدنظر بگیرید بد نیست:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. تاکنون به دسته ی گل ها توجّه نموده اید. در اغلب دسته گل ها از رنگ سبز برگ ها، رنگ قهوه ای کاغذ زمینه، رنگ مختلف گل ها، رنگ روبان و ... برای ایجاد پیچیدگی و زیبایی بصری استفاده می شود؛
2. رنگ گل ها و روبان معمولاً در تضاد با رنگ زمینه انتخاب می شود که بهتر به چشم بیایند؛
3. معمولاً در یک دسته گل یا از یک نوع خاص گل استفاده می شود و یا در مجموعه ای از گل ها، روی گل خاصّی تأکید می شود و یا یک گل که مقداری بزرگ تر و زیباتر است بعنوان گل سرسبد انتخاب می شود.
در عطّاری نیز شباهت هایی وجود دارد:
1. در عطّاری نیز برای ایجاد پیچیدگی و زیبایی رایحه، نوت های مختلفی در یک عطر استفاده می شود مثل نوت سبز، چوب، گل و میوه؛
2. در طرّاحی یک عطر، معمولاً از رایحه های متضاد استفاده به گونه ای که یکی از رایحه ها بعنوان پس زمینه انتخاب می شود و رایحه متضاد در تضاد با رایحه ی پس-زمینه. معمولاً رایحه ای که بوی غیر قابل تحمّلی دارد بعنوان رایحه متضاد انتخاب می شود؛
3. برخی از عطرها تک-گل بوده و در برخی دیگر رایحه ی دسته ای از گل ها انتخاب امّا روی نوت خاصّی تأکید می شود که این نوت خاص را تِمِ عطر می نامیم. به گونه ای که می توان گفت تِمِ عطر مانند گل سرسبد دسته ی گل است.
باعث افتخار ما ایرانی هاست که عطّار بسیار معروفی بنام حمید مرآتی کاشانی داریم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشان در استخدام شرکت بسیار معروف فرمِنیخ سوئیسی بوده و در کشور امارات، شهر دبی kdc، برای این شرکت فعّالیّت می نموده است.این عطّار مشهور، دو عطر بسیار معروف، بنام های هالووین بلو دراپ و پگاسوس را یکی برای خانه ی عطّاری دِل پوزو و دیگری را برای خانه ی عطّاری مارلی طرّاحی نموده است.
captain black maestro چه جور ادکلونیه؟
رایحهش چه جوریه؟
سلام جناب شريف عطار..حال شما خوبه؟ يك سوال داشتم ميشه كمي درباره اينكه در عطرسازي absolute ها چي هستند توضيح بدهيد.؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بصورت خلاصه، عصاره ی گل ها که با استفاده از حلّال اخذ می شوند را ابسولوت می نامند.
روش عصاره گیری با استفاده از چربی حیوانی که در سال 1750 اختراع شد بدلیل نیاز به کار یدی و هزینه ی بالا هم اکنون از رده خارج شده و بجای استفاده از روغن های جاذب از حلّال های هیدروکربنی استفاده می شود. ذیلاً مثال ابسولوت گل مریم ارائه می شود:
غنچهها بصورت مجزّا، روي لايهاي از چربي حيوانيِ كه روي سطح مستطيلي شيشه پخش شده قرار داده ميشوند. شيشه با اسكلت چوبي كه به شاسّي معروف است احاطه گردیده است. هنگامي كه شاسّي از غنچۀ گلها پر گرديد، فرآيند با شاسّي دوّم و سوّم تا آخر تكرار ميشود. تا اينكه تمامي برداشت صبح، استفاده گردد. غنچههايي كه در اين ميان قرار گرفتهاند، شروع به باز شدن در فضاي بين شيشه و شاسّي همجوار مينمايند. در 48 ساعت بعدي، اسانس روغني توليد شده توسّط گلها، جذبِ چربي ميشود. اين فرآيند با استفاده از همان شاسّي و همان لايۀ چربي، تا پايان برداشت گلها ادامه مييابد كه تا آن زمان، چربي از اسانس روغني اشباع شده و پمادِ بوجود آمده است.
اكنون پماد به اندازهاي گرم ميشود كه ذوب گردد و با هم زدن تركيب در مخزني چندين بار با الكل مورد استخراج قرار ميگيرد. هماكنون، محلول الكلي، در معرضِ تقطيرِ ملايم در خلأ قرار ميگيرد كه الكل بازيافت و ابسولوت باقي بماند.
در سال 1999 هزينۀ عصارهگيري از گل مريم با استفاده از روغنهاي جاذب در انگلستان، 7000 پوند در هر كيلوگرم است كه باعث شده اين محصول، يكي از گرانبهاترين موادِّ معطّر موجود بوده و استفاده از آن فقط به بهترين عطرها محدود گردد.
سلام
کسی این ادکلن رو بو کرده کمی توضیح بده؟ ( توصیف رایحه رو در سایت ها خوندم! به کارم نمیاد )
ریچی ریچی بای نینا ریچی
دوستان نظرتون در مورد La Nuit de L Homme چیه؟مناسب این فصل هست؟موندگاریش چطوره؟از بوش خوشم اومده
ممنون
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
دوستان نظرتون در مورد عطرهایsmart collection 15mlبه لحاظ کیفیت و قیمت چیه؟
عطرهای قلمی jacsaf خیلی بهتره به نظرم.
Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
سری اسمارت شبیه سازی عطرهای اصلی و نامی هست اسمارت ها اسپری های پرفیوم میسازن که به دلیل ماندگاری بالا بین بقیه ی اسپری ها سرآمد هستند تنوع زیادی هم دارند و بیشتر عطرها رو ساپورت میکنننقل قول:
اما در مقایسه با سری ریو
ریو به مراتب از اسمارت بهتر هست تنوع کمتری داره اما تشابه به رایحه اصلی عطرها در اون بهتر رعایت شده:n06:
با تشکرنقل قول:
قیمت 15میل این عطرها چنده؟
سلام
این اسپری های مشکی رنگ بیک که شماره بندی تا 14 داره چطوره ؟؟؟
قیمتاش چنده ؟
ارزونه :n02:نقل قول:
نظر شخصی من : بسیار بد!
سلام. بچه ها یه اسانس خنک بهم معرفی کنین که بوش خوب باشه و ماندگاریم داشته باشه...
سلام دوست عزیزنقل قول:
Mont blanc legend
Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
سلام دوستان لطفا یه عطر یا اسپری مردونه که بوی س ک س ی و باحال داشته باشه معرفی کنید :n12:
قیمتش هم تا 20000 تومن باشه :n30:
بودجم کمه :n02:
نظرتون درباره این اسپری چیه؟ مرسی از پاسختون:n16:
والا این ادکلن خیلی بوی خوبی داره ! یه جورایی همه پسند هم هست ، دیگه هر چقدر هم از بوش خوشتون نیاد در حد حالت تهوع دیگه نیست والا !!! :n04:نقل قول:
با این قیمت عطرو که بیخیال همون یه اسپری از یه برند معروف برو تست کن ببین هر کدوم خوشت اومد بگیر اکس آفریقا به نظرم بوش خوب بودنقل قول:
دئودورانت اکس منظورته؟:n13:نقل قول:
دئودورانت نمیخوام
خب با این قیمت که نمیشه ادکلن خرید !نقل قول:
ادکلن فیک هم از 30 تومن هستن ! ااماراتی ها هم از 40-50 تومن !
یه چیز تو مایه های عطر بیک هم باشه بدنیستانقل قول: