بله آدرس هم همونی هست که توی امضای بنده میبینید فقط سعی کنن حتما 11 یا کمی زودتر اونجا باشننقل قول:
Printable View
بله آدرس هم همونی هست که توی امضای بنده میبینید فقط سعی کنن حتما 11 یا کمی زودتر اونجا باشننقل قول:
مخابرات از ساعت 10:10 الی 11:20 قطع بود . تماس گرفتیم با پشتیبانی دقیقا 45 دقیقه نفر سوم صف انتظار بودیم !!! و بعد پشیمون شدیم قطع کردیم ...
واقعا بی غیرتین اگه 18 فروردین نیاین .
------
ساعت 12:30 شب هم دوباره قطع شد و پشتیبانی مشغول بود !
صبانت 6 مگ!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که 6 مگ صبانت دارند وضعیتشون همینه؟
من فکر کردم فقط اینترنت من قطعه :n21:نقل قول:
من هر دفعه میخوام مودم روشن کنم چراغ اینترنت 40 دقیقه تا 1 ساعت بعضی موقع ها هم بیشتر منتظرم تا وصل بشه مودم شما هم هم همینطوریه ؟
زنگ زدم میگفت ایراد از پورت
خیر برای بنده چراغ ADSL اینقدر طول نمیکشه اما وقتی میگن ایراد از پورت هست یعنی ایراد مربوط به مخابرات میشه و اونا وظیفه دارن ایراد رو برطرف کنن .نقل قول:
دوستان توجه کنید : شکایت نامه با 7 بند تخلف از قانون نوشته شده که تا الان بیشتر از 10 نفر امضاش کردن . لطفا همگی روز 18 فروردین دوشنبه ساعت 11 تشریف بیارید هم برای اعتراض حضوری و هم امضا زیر شکایت نامه . خواهش میکنم هر کسی از نزدیکانتون رو مشترک مخابرات هستند رو با خودتون بیارید
باسلام من میخوام isp خودم رو عوض کنم چه شرکتی خوبه شاتل یا پارس انلاین؟
درضمن من سرعت بالا میخوام برای شاتل 10 مگ و برای پارس انلاین 9 مگ
بریج رو نمیدونم من یکی رو میشناسم یه برنامس یا هر چی نمیدونم یوزر پسورد افراد رو راندوم میگیره با اونا وصل میشه :n19: با چشم خودم دیدمنقل قول:
بعید میدونم بشهنقل قول:
چون براساس شماره تلفن(فکر کنم) قفل می کنند و نمیشه استفاده کرد
مخابرات الان 1 ساعت قطع بود . زنگ زدم پشتیبانی نفر 18 تو صف بودم یهو رفت روی بوق اشغال ! بعدش هرچقدر زنگ میزنم تا عدد 2 رو برای پشتیبانی میگیرم اشغال میزنه . یعنی این حروم زاده های بی ناموس دارن عمدا تلفن ها رو روی بوق اشغال میذارن که جواب ندن . دیشب هم که 20 دقیقه نفر چهارم بودم !!! والا یارو با نامزدش هم حرف میزنه 20 دقیقه حرف نمیزنن !
ببخشید اینطوری میگم اما راه دیگه ای ندارم که مجبورتون کنم بیاین .
کسانی که از وضع اینترنت مخابرات یا صبانت ناراضی هستن ... ناموس ندارن ... شرف ندارن اگه دوشنبه 18 فروردین ساعت 11 به این آدرسی که توی امضای من هست نیان .
یه درس حسابی به این دزد های مال مردم خور باید بدیم
فازت چیه؟:n24:نقل قول:
فازم اینه که نمیذارم کسی دزدی کنه و از زیرش اینطوری در بره . وقتی کرد باید حقشو بذاری کف دستش شما اصلا خوندی مخابرات توی این مدت چکار کرده که اینطوری طلبکار شدی ؟ شما هم مثل اون یکی رفیقمون ظاهرا واسه این چیزا زرنگی ولی واسه گرفتن حقت نه . قبل اون حرفم عذرخواهی کردم گفتم فقط اینو برای تحریک بعضی ها مینویسم که بیان !! . من هر چی میگم مطمئنم هیچ کس نمیاد ! خوابیدن رو ترجیح میدن به گرفتن حقشون . شاید حداقل اینطوری 2 نفر بیشتر اومدن ...نقل قول:
نقل قول:
چرا میشه امروز امتحان کردم خودم ماله 10 نفر رو تست کردم چند تا شهرستان بقیم داخل شهر یکی نامحدود 2048 داشت زدم با اون دانلود کردم :n19:
جالب اینجاست اینترنت پسرخالمو اونم رمزشو گرفتم با ماله اون رفتم که 256 نامحدود داره سرعت هم تغییر میکنه بری تو هر اکانتی سرعت طرف رو داری ولی باید طرف به اینترنت وصل نباشه اگه وصل باشه نمیشه :n10:
دوست عزیز این کار کاملا دزدی و حرامه و مطمئن باش ازش خیر نمی بینی :41:نقل قول:
دو سال پیش یه بی ناموسی این کارو با من کرد یه هفته مودمشو خاموش نکرد منم نمی تونستم وصل شم به اینترنت. پشتیبانیم می گفت تا اون قطع نشه نمیشه کاری کرد خلاصه خیلی به نوامیسش ابراز احساسات کردم:n09:نقل قول:
اینترنت حسابگر رو می دونم که نمیشهنقل قول:
حالا شاید مخابرات بشه
همه رو قفل کردن موقع وصل شدن ارور 909 میده وصل نمیشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
مگه من گفتم حروم نیست ؟؟؟؟ خوب من فقط گفتم که میشه استفاده کرد
من خودم یکی دو تا از فامیلا نامحدود 1024 دارن یا همین مغازه دوستم خوب شبا که میبنده من از ماله اون استفاده میکنم خودشم میدونه اون توافقیه ولی اینی که من گفتم رو مراقب باشید و اینکه همه رمزاتون رو تغییر بدید یکم بهتره هرچند فرقی نداره گیر یه مخ کامپیوتر بیوفتین شانسی ممکنه یوزر پس شما رو در بیاره
برای ارور 908 و 909 هم نمیدونم چیکار کرد که تونستم من وصل شم
پ آموزشت کوووووووووو ؟:n19:نقل قول:
اره دزدای بی شرف به من برگشته میگه 1024 گرفتی کیلوبیته تقیسم به 8 میشه 128 بعد مخابرات و همه شرکت ها موظف هستند سرویس 1 به 8 بدن میشه 16!!!! میگه 16 باشع یعنی عادیه!!! من دوشنبه میام هرکس ناراضیه ولی نیاد یعنی حاظره وایسه تا بزنن تو سرشنقل قول:
بسیار عالی منتظر هستیم . کاش همه یکم مثل شما غیرت داشتن از حقشون خودشون دفاع کنن ...نقل قول:
برا آخرین بار اطلاعیه رو بزنم برا دوستانی که ندیدن
تاریخ اعتراض به وضعیت اینترنت مخابرات کرمانشاه
دوشنبه 93/1/18 ساعت 11
آدرس تجمع : پارکینگ شهرداری - خیابان حاج محمد تقی اصفهانی - داروخانه جنب ساختمان سعادت
* هر چند نفر از مشترکای اینترنت مخابرات رو که میتونید با خودتون بیارید
*ساعت رو طوری تنظیم کنید که با توجه به ترافیک و .... 11 تو محل باشید
* دوستانی که میان تکی نرن پشتیبانی تا وقتی همه جمع بشن
اگه امضا گرقتین حتما شماره تلفن کسانی که امضا میکنن رو بگیرین
که چی بشه ؟؟؟!!!!نقل قول:
بعدا زمانی که شکایت به جریان افتاد ممکنه شاکیارو بخوان بعد اگه شمارشونو نداشته باشین دستتون به جایی بند نیست
ایده بدی هم نیست ! کسانی که امضا میکنن بهترین کار این هست که شماره ای که روش اشتراک ADSL گرفتن زیر امضا بنویسننقل قول:
........................نقل قول:
مخابرات این دزد های حرام زاده گرامی زمانی که بعد از وصل شدن باید بگذره که سرعت نامحدود هارو به 256 یا کمتر کاهش بدن از 10 دقیقه به 5 دقیقه رسید !
ظاهرا احساس میکردن با این دزدی هاشون پول کمی بهشون میرسیده نیاز به دزدی بیشتر احساس کردن .
یعنی وقتی به اینترنت وصل میشین 5 دقیقه اول ( قبلا 10 دقیقه بود ) سرعت اسمی و واقعی خودتون رو میگیرین ( نا محدود ها ) و بعد از 5 دقیقه سرعتتون به 256 کیلوبیت یا 32 کیلوبایت در ثانیه یا کمتر کاهش پیدا میکنه ....
آفرین میگم به این دزد های کثیف
توی برنامه ای که براتون نوشتم زمان Reconnect کردن رو 5 دقیقه بذارین . کسانی که برنامه رو ندیدین : یه برنامه ساده نوشتم که یه زمان بهش میدین و هرچند دقیقه یکبار ( با انتخاب شما) اینترنت رو قطع و وصل میکنه و برای دانلود در زمان هایی که از سیستم استفاده نمیکنید مناسبه باعث میشه با حداکثر سرعت اسمی دانلود کنید تا زمانی که اشتراکتون تموم شه و بخواید جمع آوری کنید ...
روش کار هم اینه که کانکشن باید Bridge باشه . به کانکشن مورد نظر کانکت میشین . بعد برنامه رو باز کنین از لیست کانکشن رو انتخاب کنین user و pass و میزان دقیقه رو بنویسید و دکمه Run رو بزنید
دوستان کسی آسیاتک داره؟ کیفیتش چطوره؟ قابل اعتماد هست؟
یکی از دوستام 256 محدود آسیاتک داره تو روز 1مگابایت سرعت دانلودشه تو ساعت رایگانم میشه سرعت اسمی سرویس :n01:نقل قول:
از شاهکار های جدید مخابرات ... به نظرتون آیا این شبکه و اینترنت اصلا قابل استفادست ؟!!
من امروز رفتم و سه تا اشتراکم از مخابرات رو قطع کردم
خدا رو شکر راحت شدم.از پارس انلاین اشتراک گرفتم حداقل شبها قطع نمیشه دیگه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
رفتین واسه شکایت؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
چه اشتراکی گرفتی ؟ سرعتش چطوره؟نقل قول:
فردا خطم قراره رانژه بشه.وصل شد بهتون اطلاع میدم خوب هست یا اینم بدرد نمیخورهنقل قول:
یه ۵۱۲ گرفتم . یه دو مگ و یه یک مگ
البته دوتاش محدوده و ۵۱۲ نامحدود
داداش پولاضافی دادی بهشون نه اینکه بد باشه ها نه محشره پارس انلاین سرعتت اکثرا بالای 500 هست ولی از 256 تا دو مگ رو امتحان کردم فرقی نداره سرعتش :n09:نقل قول:
اعتراض چی شد دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الانم که ساعت 2 شده سرعت دانلود 90 هست دو مگ محدود :n23::n24: امشب چرا کنده ؟ برا شمام اینطوره ؟
خبری ازشون نیست احتمالا دستگیر شدن :n25:
من پارس آنلاین 1 مگ حجمی دارم توی روز سرعت دانلودم حدود 900 کیلوبایته ولی شب سرعت اسمی میشه
دوستان چه خبره ؟ واسه سرعت این برنامه های چیه آخه؟؟؟ :n04:
والا ما هم که مثلا تهران هستیم هزارتا مشکل داریم! همین امروز ده بیست بار نت قطع شد. من داشتم تو سرور فایل آپلود میکردم دیدم شبکه کلا قطع شده که با خاموش روشن کردن مودم مشکل حل شد!
منظورم اینه که کلا همه جای ایران این مشکل وجود داره . میتونین برین تاپیک استان های دیگه رو ببینید. همه مشکل دارن! اعلام کردن که قراره پهنای باند داخلی افزایش پیدا کنه .اگه افزایش پیدا کنه افت سرعت در ساعات پیک کمتر و یا از بین میره!
دوستان ما هیجدهم رفتیم و یه تعدادی هم نیامدن اشکال نداره حتما حق خودشون نمیدونن که حداقل اعتراض کنن
هیچ چاقو کشی ای در کار نبوده یه سری از دوستان ماشاا.... خیلی نمکن :n02: و یه سری از بچه ها هم خیلی زودباور که این قضیه مسخره چاقو کشی رو باور کردن :n15:
پشتیبانی که با کمال پررویی حرفای بیخود خودشو میزد ،البته زیر بار محدود کردن سرعت نامحدودا، قطع شدن اینترنت تو ساعت رایگان رفت :n01:
بازرسی مخابرات هم رفتیم که هیچی بارش نبود :n21:
نتیجه : این وضعیت محدود شدن سرعت نامحدود 1 به 8 ادامه داره و خواهد داشت
قطعی های سرویس محدود هم به نظر ادامه داره
من که تا آخر این اشتراکم با مخابرات میمونم بعدش یکی از این شرکتای خصوصی رو انتخاب میکنم(خودمون و شانسمون:n02:) کسانی هم که از مخابرات ناراضی ان بهترین کار تغییر شرکته
وسلام
مصرف من توی این 24 روز از شاتل ارت 3 البته فقط از سرورای داخلی دانلود داشتم و گرنه خارجی محدود میشه بعد از چند گیگ
اون شکایتی که امضا کرده بودین چی شد؟ تحویل دادین؟ به جایی میرسه؟